Mesaj Panosu

ARKADAŞLAR SİZLERE GÜZEL BİR HİKAYE AMA HİKAYE DEYİP GEÇMİYELİM ÇÜNKÜ OKUYUN VE SİZDEN BİR YORUM İSTENİYOR SİZE BİRAZ MUSADE SO…
Yeni Konu Aç
ARKADAŞLAR SİZLERE GÜZEL BİR HİKAYE AMA HİKAYE DEYİP GEÇMİYELİM ÇÜNKÜ OKUYUN VE SİZDEN BİR YORUM İSTENİYOR SİZE BİRAZ MUSADE SON 2008-02-26 (22:31)
emre019
Bay
emre019
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
slm millet şimdi.. size bir hikaye anlatacam ve burda en hakllı olandan en haksız olana doğru siralıyacaksınız....
şimdi iki tane köy var bu iki köyü bir tane nehir ikiye bölüyor yani birbirinden ayırıyor...neyse nehrin bir tarafında duran köyde ahmet, mehmet ve bilge isimli üç tane adam var bunlar nehrin diğer tarafındaki köyde bir kızı seviyor... tabi üçü de aynı kızı seviyor... kızda bunlardan sadece mehmeti seviyor tabi gizli gizli buluşuyorlar bu arada kız bilgenin ve ahmetinde onu sevdiğini biliyor..ama kızın gönlü sadece mehmette...neyse kızın ailesi bunu başkasına veriyor kız evlenmesine iki gun kala evden kaçıyor...nehrin kenarına geliyor ve orda nehirdeki bir sandalcının yanına gidiyor..sandalcıya beni karşı köye geçirirmisin diyor... sandalcı paran var mı diyor kız hayır yok diyor...sandalcı bak kızım benim bir ailem var ben onlara ekmek götürmek zorundayım şimdi seni karşıya geçirirsem evdeki çocuklarım aç kalır.yani beni gelecek olan müşteriden edersin diyor...kızda beni karşı köye geçirirsen sana üzerimdeki elbiseleri veririm sende satarsın diyor sandalcı kabul ediyor...sandalcı bunu nehirden karşı köye geçiriyor...ve kız mehmetin evine geliyor ve kapıyı çalıyor...kapıyı açtığında kızı çıplak bir vaziyette görüyor ve kız mehmet sana kaçtım geldim diyor mehmet bak diyor ben seni artık kabul edemem...kız neden diyor artık beni sevmiyormusun evet seni seviyorum ama seni böyle kabul edemem sen benim eve gelirken butun köylu seni böyle çırılçıplak gördü diyor..ve kız umudunu kesiyor sonra aklına onu seven ahmet geliyor onun evine gidiyor ahmetin kapısını çalıyor ve kapıyı ahmet açıyor.kız ahmet ben sana geldim diyor... ahmet bak diyor eger mehmetten önce bana gelseydin diyor seni kabul ederdim onun için kusura bakma seni kabul edemiyecem diyor...kız ondan da umudunu yitirince bilgenin evine gidiyor...ve kapıyı çalıyor...kız ona durumu anlatıyor bilge diğerlerinden (ahmet ve mehmetten) yaşca biraz buyuk..ve kıza diyor ki herkes kendisince haklıdır diyerek içeriye alıyor...
evet arkadaşlar şimdi burda geçen isimlerden
ahmet
mehmet
sandalcı
kız
bilge
bunlardan en haklı olandan en haksız olana kadar sıralayın mesela
sandalcı
kız
ahmet
mehmet
bilge
gibi....
sonra ben sizlere gereken açıklamayı yaparak en haklı olanları söylüyecem...
ne olur olaya kendinizi vererek sıralama yapınız...şimdiden kolay gelsin....
2008-02-26 (22:36)
fisherman06
Bay
fisherman06
Mozambik
forum kuralları 1. madde ve 2.madde a fıkrası. Göz kırpıyor
Ücretsiz Kayıt Ol