Mesaj Panosu

Fransa'daki her üniversite için sizlere profesyonel olarak yardımcı olabılırım!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-18 (17:30)
LinzJKU
Bay
LinzJKU
Avusturya, Wien
Universität Wien
bu konunun cahili sensin.. cahil insanın özelliklerinden biri de tanımadığı birine cahil deme gafletinde bulunması olsa gerek..bu danışmanlık muhabbetini anlayanlar anlar..anlamadıysan tekrar ediym böyle fransya oraya buraya gidip dilini öğrenipte ulan bende part time iş bulsam ne bulsam heeee danışmalık yapiym demek yanlış..çok var bu işlere kalkışan eline yüzüne bulaştıran milletin parasını ziyan edip te geri ödeyemeyen..kurumsallaşmadan bunun için bahsetmiştim..
2008-03-18 (17:36)
ütopist
Bayan
ütopist
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
evin21 çok haklısın ben de şahsen danışmanlara güvenmiyorum.mythsoul senden de özür dilerim o şahsa özel yazışmamız sırasında söylediğin ücreti özel msj olarak yazmıştım buraya taşımış zavallı Gözlerini yuvarlıyor
burda kimsenin korumasını veya reklamını yapmıyorum.ben de mezun olunca eğitimime yurt dışında devam etmek üzere araştırma yapma aşamasında olan birisiyim sadece.herkes tercihlerinde özgürdür.
.. 2008-03-18 (17:38)
evin21
Bayan
evin21
Avusturya, Wien
Universität Wien
evet güvence vermesi gerktiğine bende katılıyorum herlade düşünmüştür arkadaş bunları..resmi yollarla bir yazı hazırlayıp sözleşme haline getirebiilir bence..ya bunları tabi bu arkadaşla çalışacak onlarla arasında bir şey..linzju.bu konuda endişeni anlıyorum..ama dediğim gibi bir şekilde çözer bunu arkadaş..
basitleşmenin anlamı yok arkadaslar 2008-03-19 (19:56)
mythsoul
Bay
mythsoul
Fransa, Strasbourg
Université Marc Bloch
arkadaşlar sanırım aramız da suçlamaların ve ithamların seviyesi ayarlayamayan arkadaşlar var .Sanırım bu kendını yetiştirmekle ilgili bi durum,bazıları acınacak durumdalar...Benım de kendımden bırşeyler katarak yardım cı olmak istediğim bi konu var buda eğitim,burda birkaç yıldır üyeyım bırcok arkadasıma yardım cı oldum,oluyorum ve sadece bu sıtede degıl normal hayttada böyle,zaten karşılıklı görüştüğüm her arkadasa da maddıyatın ön planda olmadıgını ıletmısımdır ve nerelere gıttıgıne kadar detaylamısımdır aşşağı yukarı...Şu anda ise burdaki birkaç cahile kızıp ta çok tepki vermıyorum sadece amacı eğitim olanlar ve gercekten yardıma ıhtıyacı olanlar varsa bıldıklerımı paylaşırıım bunu kımse unutmasın.
2008-03-19 (20:41)
LinzJKU
Bay
LinzJKU
Avusturya, Wien
Universität Wien
mythsoul demiş ki:
arkadaşlar sanırım aramız da suçlamaların ve ithamların seviyesi ayarlayamayan arkadaşlar var .Sanırım bu kendını yetiştirmekle ilgili bi durum,bazıları acınacak durumdalar...Benım de kendımden bırşeyler katarak yardım cı olmak istediğim bi konu var buda eğitim,burda birkaç yıldır üyeyım bırcok arkadasıma yardım cı oldum,oluyorum ve sadece bu sıtede degıl normal hayttada böyle,zaten karşılıklı görüştüğüm her arkadasa da maddıyatın ön planda olmadıgını ıletmısımdır ve nerelere gıttıgıne kadar detaylamısımdır aşşağı yukarı...Şu anda ise burdaki birkaç cahile kızıp ta çok tepki vermıyorum sadece amacı eğitim olanlar ve gercekten yardıma ıhtıyacı olanlar varsa bıldıklerımı paylaşırıım bunu kımse unutmasın.

ben şu ana kadar kimsenin şahsiyetine hakaret etmedim.bunları yapanlatın ağzı yok mu düzgün laf söylemeye beyn, yok mu ki derdini düzgün bi şekilde anlatacak ben,m yazdıklarımı anlamamazlıktan gelerek hakaretin boyutlarını git gide büyütmüşünüz...
arkadaşım sen madem maddiyat ön planda değil diyosun niye o zaman 400€ ücret belirliyosun..evin21 arkadaşım böyle durumlarda asıl belirleyici olan faturadır tabi sözleşmeyle birlikte..hani fatura nerde?şimdi bazı arkadaşlar bana sen danışman firma çalışanı mısın nerden biliyon diyebilir.ben aslında danışman firMALARIDA mantıklı bulmuyorum.bu işlerin kanuni yollarını başka bir kolda çok yaşadım daha doğrusu şahit oldum. kısa zamanda (birkaç detay kaldı)avusturyaya türkiyeden kimsenin yardımını almadan nasıl kabul belgemi alabilirim?nasıl vizemi alabilirim?yazısını hazırlayıp bütün ayrıntılarıyla koyacam bu foruma sağlık raporunun en kolay nereden alırım ?kabulüm daha kolay daha kısa zamanda nasıl gelir bana gibi sorular akla ne gelirse dahil..
sen madem bu kadar arkadaşa yardımcı olmak istiyosun maddiyat ön planda değil..niçin o zaman profesyonel olarak diye başlayıp turkstudenta bi yazı yaziym ucuz fiyat koyuyorum ya millet rağbet eder sürümden kazanırım kokuyor buram buram ilanın..arkadaşım uzun lafın kısası sen gercekten insanlara yardım etmek istesen foruma yazardın bu benim düşüncem düşüncemi söylemem beni acınacak kouma getiriyosa siz ikinizin birbirinize daha çok acıması lazım.
2008-03-20 (23:44)
mythsoul
Bay
mythsoul
Fransa, Strasbourg
Université Marc Bloch
sen madem bu kadar arkadaşa yardımcı olmak istiyosun maddiyat ön planda değil..niçin o zaman profesyonel olarak diye başlayıp turkstudenta bi yazı yaziym ucuz fiyat koyuyorum ya millet rağbet eder sürümden kazanırım kokuyor buram buram ilanın..arkadaşım uzun lafın kısası sen gercekten insanlara yardım etmek istesen foruma yazardın bu benim düşüncem düşüncemi söylemem beni acınacak kouma getiriyosa siz ikinizin birbirinize daha çok acıması lazım.[/quote]

Arkadasım bak anlama zorlugu cekıyor olabılırsın senın yapacagım edecegım diye gaza gelıp ortalığı veleveleye verdıgın şeylerı ben 2 yıl önce den itibaren bu sıtede yayınladım zaten,fransada egıtım ıle ilgili forumlardan bı haber olmasaydın ''evlerka'' ile aynı anda ne kadar yorumlar ve yazılar yazdıgımızı görurdun(ücretsiz olarak),burada kımse doğru duzgun bılgı veremıyorken ben fransada kı tum dıl okullarının bir lıstesını yayınladım.gerektıgı zaman cep numaramı verıp herturlu soralarına cevap verdim insanların (ücretsiz),okullarla konustum yardımcı olmalarını ıstedım (ücretsiz),profesyonel yardım cı oluyorum dememe rağmen msn üzerinden hala hıcbır ucret almadan hertürlu sorulara yardım cı oluyorum,eger ısın ıcınden cıkamazlarsa benım yardım cı olmamız konusunda aldıgım bır gider ucretıdir ki oda yazışma,gidiş geliş gibi masraflardan sonra oldukça komık bı rakam..!foruma atlayıp ta burda ''don quichot''culuk oynayacağına dedıgın şeylerı bir an önce yapsan insanlara bel kı senın boş saçma suçlamalarından başka bi işe yarabılıcecegını kanıtlarsın...klavyenın karşısına gecıpte ınsanlara atıp tutacagına bel kı bırının dosyasını hazırlayıp bır puruz halınde tgv ye bınıp paris lyon arası gıtmek ısteyebılırsın benım yerıme,ödeyeceğin yol masrafları,senı adam etmeye yeter sanırım ve o zaman anlayıp kapasıtende varsa dıyeceksındır kı arkadasım sen haklıymıssın ben senden özur dılıyorum bu paraya sen(siz) resmen kamu hızmetı verıyormuşsun(uz)--(sanmam ama anlayacagını bunu anlayacak kapasiten olsaydı burdakı ınsanların tepkısı nı dıkkate alırsın bıraz herneyse) .doğruyla yanlısı ayıramadan ınsanları tanımadan yargılıyorsun,kalbını kırmak ıstemedıgım ıcın bu sana yönelık son msj ımda ılımlı olmaya çalışıyorum,arkadaslar sana yorumlarında cevabını yeterınce vermısler zaten,sen ılla bu tavırlarını devam ettreceksen eğer o zaman açıkca anlaşılıyor ki senın amacın pc başına geçip birşeyler yapmaya çalışan ınsanların motivasyonunu kırmak burda birnevi kendı egolarını tatmin etmektir.eğer aradan bir zahmet cıkarsan ve gercekten hayalgücü ürünü suçlamalarını sonlandırısan burda 1500 euro ödemeyıp biyerlere ulşamak amacında olan ınsanlara yardım edebılelım için forum temiz kalır(arkadaslar fatura konusunda sıkıntınız olmasın adınıza yazılı faturanız dosyanızın ıcınde sıze ulaşacaktır,burda kımse hırsız-yolsuz degıl tum ıslemler yasal olarak tamamlanacaktır)
2008-03-21 (17:42)
LinzJKU
Bay
LinzJKU
Avusturya, Wien
Universität Wien
benim ordan yazımı sonunu çekip cıkaracağına tam olarak iyice analiz etseydin anlardın ne demek istedğimi..arkadaşım senin burda (ücretsiz olarak )diye yazıp durduğun şeyleri bu forumdaki herkes yazıyor (ücretsiz olarak)sen önceki yazdığın mesajları okumadan mı yorum yaptığımı sandın aramızdaki fark bu olsa gerek..ben senin önceki yazdığınmesajları okumadan hiçbişey demedim ama tersine sen bu konuda zayıf kalmışın..tamam anlattıkların yaptıkların güzel kendince messengerdan falan yardımcı oluyorum demişsin ya..burayada 19 mesaj yazmışın ama ne destek gençliğe.ayrıca benim insanlara yardımcı olma ,yardımcı olarak yaranma,parasına göz dikme,masraf deyip işin içinden çıkma gibi bi sderdim de yok..hiç bi zaman olmadı..avrupanın nersindeymiş 400e yol-evrak masrafı..bi de kendini amme hizmeti yapıyomuş gibi gösteriyosun burda.kapasite meselesine girmek dahi istemiyorum senin saf,temiz,duygusal,parasal,nerden yırtiymsal düşüncelerine saygım var çünkü..doğrudur benim hakkımda böyle düşünebilirsin..bana senden başka cevap verenlerin içnde kaleye aldığım tek insan evin21 dir başka ucübelerle,millete hakaret ederk toplumda veya ortamda kendine yer edinmeye çalışanlarla işim olmaz..herkesin görüşükendine arkadaşım kaleye alır veya almaz insan her yazdığım yazının sonunda yazdım buraya senin işle ilgili düşüncelerimi sen hakaret yolunu sectin..o yazının sonunda yazmışın ya fatura sözleşmeyle ilgili bişey artık faturayı hangi kurum adına kesiyosan a4 kağıdına dolmakalemle mi dolduruyon napıyosan..geçmeden senin hakkında hırsız yolsuz gibi bi düşüncem hiç bi zaman olmadı..benim eleştirdiğim nokta ticaret anlayışın kendimi övmekten hoşlanmam ama bildim bileli ticaretle büyüdüm onun için yorum yapma ihtiyacı duydum..benim takıldığım nokta fatura-sözleşme ikilisi ok..özür dilenecek bi nokta göremedim sen gördüysen kendinden özür dileyebilirsin bunun içn özür dileyeceksem bastığım kaldırım taşlarından özür dilerim daha iyi..benim ne yapıp yapmayacağım seni ilgilendirmez hatta yazmaktan da vazgectim sırf sen dediğini yapta insanlara bi işe yaradığını göster dediğin için.kendimi kanıtlama çabasında olmadığım için..çünkü senin gibi ticari bir kaygım yok..bu da benim son mesajımdır insanlar kendi kararlarını verir..benim insanların kararlarını etkileme gibi bi derdim yok ben yalnızca bu konu hakkındaki düşüncelerimi söyledimm..

ARKADAŞLAR İSTEYEN BU ARKADAŞLA ÇALIŞIR İSTEYEN DANIŞMAN FİRMAYLA..HATTA BENCE BU ARKADAŞ FATURA-SÖZLEŞME YAPIYOSA FATURADA FIRINCININ İSMİ ADRESİ DEĞİLDE BU SEKTÖRDEKİ Bİ KURUMUN KAŞESİ VARSAHERHANGİ Bİ DURUMDA VEYA AKSİLİKTE ADRESİ SİZE ULAŞILACAK POZİSYONDAYSA,SÖZLEŞMEDE KURUM İSMİ ADRESİ BAĞLI BULUNDUĞU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NOSU VE SİZİN İÇİN İLERDE DOĞABİLECEK **** KOŞULSUZ PARA İADE VS BİLDİRİYORSA ARTIK KENDİNİZE GÖRE AYARLARSIZINIZ BU ARKADAŞLA ÇALIŞIN diymde rahat etsin..benim düşüncelerime baya önem vermiş uzun uzun yazmış sağolsun.özür yerine teşekkürü borç bilirim..keza bende onun yazdıklarına önem verdiğim için yazdım bu yazıyı bayad auzun oldu galiba
LÜTFEN..
aynen devam !!! 2008-03-21 (19:12)
mythsoul
Bay
mythsoul
Fransa, Strasbourg
Université Marc Bloch
senın gıbı laf kalabalıgı yapacagıma forumlarda,evet 19 msj yazarım işe yarayan çok daha anlamlı olur en azındani,her tezinin çürümesine rağmen hala giderayak bile çamur at izi kalsın mantıgını sürdürüyorsun,senın kendını övdugun tıcaret mantıgın acıkca anlaşılıyor hemen aklına bunlar gelmiş,kendınden de birşeyler katıp gene saçmalamaya devam etmişsin,ılk kural dolmakalemle fatura doldurma,yok fırıncı faturasıymış yok bakkal cı faturasıymış, basit fikirli at gözlüğü takmış tavrın hiç değişmemiş,arkadaşım güzelce anlatmama rağmen bu yalanlamaları yapıyorsan hala bence sen kendını güzelce buruştur çöpe at,daha da birşey diyemıyorum sana Çok kızmış burda kımse çocuk degıl aptal degıl forumun bekçisi olmana gerek yok,yorma kendını,,, ısteyen sorularını sorar yanıtlarını alır,işine gelıyorsa mantıgına uygunsa benımle calısır ıstemeyen olursa kendı bılır her ıkı durumda da ben gıt demıyorum kı gene herkesın sorularına bıldıgım kadarını yanıt verıyorum bılmıyorsam calısma arkadaslarıma soruyorum bı sekılde cevap vermeye calısıyorum...Çok terbiyesiz bir insansın,haddını de giderek aşıyorsun bundan da haberin olsun!!!
yardım 2008-03-25 (23:04)
selia
Bayan
selia
Fransa, Lyon
Université Claude Bernard Lyon 1
fransa da turizm okumak istiyorum. mail adresim selia88@hotmail.com yardımcı olursanız sevinirim.
2008-03-27 (23:35)
babayes
Bayan
babayes
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
VİZE ALDIM. Y.LİSANS ÖNCESİ DİL EĞİTİMİ ALMAK İÇİN ZAMAN SÜRE ÜCRET NEDİR?
ŞARTLARI VAR MI? HERKESİ KABUL EDİYORLAR MI?

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol