Mesaj Panosu

FİKİR ADAMI
Yeni Konu Aç
FİKİR ADAMI 2008-02-29 (06:37)
SİNBATGİRİŞİMCİLİK
Bay
SİNBATGİRİŞİMCİLİK
Türkiye, İzmir
Ege Üniversitesi
mrb güzel insan.ben izmirden NACİ ASLAN aslen(DADAŞ)kendı işleri olan ve ticaret ile birisim.iş makinalar ve şirketler alır satarım kiralama işlerı yaparım türkıye genelinde. arzuhalim sizinle tanışmak isterdi gönul isterdi ciddi durustce arkadaş olalım.bir çay kahve içelim kaybedecek birşey yok kazanılacak çokşeyler var beni tanımak pişmanlık getırmez.ben gereken guveni teminatı veririm.arzuederseniz gerektiginde maddi manevi yardımcı olabilirim.önemlı olan durust efendi duzgun iradelı insan olmalı.amacım farklı kültürlerlerden düzgun insanlarla tanışmak ve yaşanacak birşey varsa yaşamak.bence hayat zoru başardıkca güzel olmalı basit işler basit insanları başaracagı işlerdır. ben aklı fikri ikibacak arasında olanlardan degılım.bugun yarınıda var unutmayalım.insan insana her zaman muhtac.benim için yaş önemlı degıl ben yalan dolan yalaklık ve canım cicim ayakları insanları kandırmam.artık bu laflara herkesın karnı tok.ben soyu tükenmış ender delikanlılar dan biriyim.(sözümde artı olur eksi olmaz)insan olmak zor olmamalı bence insanları iyi analız etmek lazım bence bizler insanlarız bir farkımız olmalı.50 kişi tanıyacaksan 1 kişi tanı tam tanı. hayat şartları çok zor insanları zorluyor. buyrun gelin misafirim olun.aklıselim bir insan mantıklı duşünürse bana 100/100 hak verir saygılarımla NACİ ASLAN MSN.dadasgirisimcilik@hotmail.com GSM.0532 2612026
2008-02-29 (09:35)
ARNAVUTKIZ
Bayan
ARNAVUTKIZ
Türkiye, Aydın
Adnan Menderes Üniversitesi
KROMOLÜKÜS Mr. Green Mr. Green Mr. Green
2008-02-29 (15:04)
fisherman06
Bay
fisherman06
Mozambik