ya barajı geçemezsem!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

ya barajı geçemezsem!!! 2008-02-29 (13:09)
Öznur Bayar (öznurrrr)
Öznur Bayar (öznurrrr)
mrb,
ben eskişehirden öznur.bakü üniversitesinde mimarlık okumak istiyorum.ama pek fazla bi bilgim yok sizin yazdıklarınızla ve çevremden duyduklarımla azerbeycana gitmek için heveslendim.bu sene öss ye hazırlanıyorum fakat derslerle aram pek iii diil.barajı geçemezsem üniversiteye kayıt olabiliyormuyum?lütfen acilen cvp atarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler Gülümsüyor
bilgi bakuyle ilgili 2008-02-29 (23:57)
Sezgin Duman (Duman1045)
Sezgin Duman (Duman1045)
Merhaba ben Bakude okuyorum. mimarlik bolumune baraji gecemezsende gelebilirsin fakat ilerde denklik alamazsin. baraji gecipde gelirsen senin icin daha iyi olur.
bilgi bakuyle ilgili 2008-03-01 (00:00)
Sezgin Duman (Duman1045)
Sezgin Duman (Duman1045)
Merhaba ben Bakude okuyorum. mimarlik bolumune baraji gecemezsende gelebilirsin fakat ilerde denklik alamazsin. baraji gecipde gelirsen senin icin daha iyi olur.
2008-03-01 (00:46)
Gülsüm Seziş (gulsummm)
Gülsüm Seziş (gulsummm)
senin yerine ben gireyim sınava Gülümsüyor ya da direk yökle yerleştirelim seni kasma kendini ok. merak etme burda her yol geçio paran varsa gel ama sen yine de gelme iillede gelicem diosanda sen bilirsin ama bi tavsiye burdaki erkeklerle muhattap olma turk olanlarla en buyuk zararı onlar verir sana psikolojik olarak
2008-03-01 (01:19)
Çyort Şeytan (çyort)
Çyort Şeytan (çyort)
gelme kardeşim buraya aklın mı yok senin ya da çok mu paran var ya da boşa harcayacak çok mu vaktin var hangisi? gelmeyin sakın ayrıca türkiyeli vatandaşlarım burayı da berbat etmiş turkiyeliler olmasa burası yaşanılacak yer diyebilirdim ama malesef turkiyeli kaynıo gelmeyin kaçın
barajı geçmelisin(ve hatta öss kılavuzunda istenin puanı almalısın) 2008-03-03 (09:47)
Argun Hazar (argunhazar)
Argun Hazar (argunhazar)
barajı geçmesende olur,gel burda herşey mubah,şöyle böyle........ siz bu yazımlara bakmayınız. öss kılavuzu haricinde kendi başınıza barajı geçmeden giderseniz eğer bakü ye asla ve kat i surette eğitim ateşeliğinde dosya açtıramazsınız!!!!!!!! buda öğrenciliğinizin tanınmadığının kanıtııdır!!!!!!!! öğrencilerin faydalandığı hiç bir haktan faydalanamazsınız!!!!!!!!!!!! bakü de eğitim ateşeliği öğrencilere(resmi kayıtlı öğrencilerine)çok girişli çıkışlı vize almaktadır size alınmaz bu vize çünkü eğitim ateşeliğinde kaydınız yok. siz sınava giriniz öss de mimarlık için istenen puanı alınız ve öylece gidiniz bakü ye..ben bakü devlet üniversitesi uluslararası hukuk mezunuyum.benim yazdıklarıma itibar ediniz.teşekkür ederim başarılar dilerim sana
2008-03-03 (15:04)
Öznur Bayar (öznurrrr)
Öznur Bayar (öznurrrr)
ablacım yaa dediklerinden ben bişi anlamadım sen gelmi dion bana gelmemi Şaşkın evet ben gelmek istiyorum eğitim durumu nasıl hiç bi bilgim yok.
2008-03-03 (15:08)
Öznur Bayar (öznurrrr)
Öznur Bayar (öznurrrr)
ya bide anlamadım ki gelmi diosunuz gelememi.karıştı aklıım.bakü türkiye şartlarına göre daha ucuz die duymuştum bide barajı geçemezsem nası denklik sağlayamam onu anlamadım biraz daha geniş anlatırmısınız cvp larınız için yinede çok teşekkür ederim Çok mutlu
Azerbaycan Hakkında 2008-03-04 (12:31)
Orkun Us (orkunus)
Orkun Us (orkunus)
Azerbaycanda eğitim almak isteyen arkadaşlar öncelikle denklik istiyorlarsa öss girip gerekli puanı almaları ve sonra İstedileri bölüm tercih etmeliler.Tercihleri gelirse öss kazandı belgesiyle Azerbaycana gidip rahatlıkla okullarına problemsiz kayıt yaptırabilirler.

Ama öss kazanmadan kayıt yaptıraka isteyen arkadaşlar varsa Okula kayıt yaptırabilirler.Lise diploması vs evrak-belgelerini getirerek.Yalnız Resmi olarak ÖSS Tarafından yerleştirilmedikleri için biraz problem olabilir.O problemleride paranızla ve doğrıu insanı bularak halledebilirsiniz.

Ama şunu söyleyim Denklik istiyorsanız ÖSS Tarafınan yerleştirilmeniz gerekiyor.Sadece ÖZEL YETENEK(Resim-Müzik vs)Bölümlere ÖSS Baraj puanı alıp kayıt yaptırabilirsiniz.Bu şekilde Denklik alabilirsiniz.

Başka bilgi isterseniz,yardımcı olmaya çalışırım.
Azerbaycan Hakkında 2008-03-04 (12:36)
Orkun Us (orkunus)
Orkun Us (orkunus)
Azerbaycanda eğitim almak isteyen arkadaşlar öncelikle denklik istiyorlarsa ÖSS girip gerekli puanı almaları ve sonra İstedikleri bölümü tercih etmeliler.Tercihleri gelirse ÖSS kazandı belgesiyle Azerbaycana gidip rahatlıkla okullarına problemsiz kayıt yaptırabilirler.

Ama ÖSS'yi kazanmadan kayıt yaptırmak isteyen arkadaşlar varsa Okula kayıt yaptırabilirler.Lise diploması vs evrak-belgelerini getirerek.Yalnız Resmi olarak ÖSS Tarafından yerleştirilmedikleri için biraz problem olabilir Okula kayıt sırasında,
O problemleride paranızla ve doğrıu insanı bularak halledebilirsiniz.

Ama şunu söyleyim Denklik istiyorsanız ÖSS Tarafınan yerleştirilmeniz gerekiyor.

Sadece ÖZEL YETENEK(Resim-Müzik vs)Bölümlere ÖSS Baraj puanı alıp kayıt yaptırabilirsiniz.Bu şekilde Denklik alabilirsiniz.

Başka bilgi isterseniz,yardımcı olmaya çalışırım.
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa