kıbrıslı kardesim psisikte gelisme falan yok bu vardı zaten bze yapılanları anlatsam yuh dersiniz cok gizli seyler var iste nerden baslim ne sölim inan bilmiyorum.bu arada bende mersinliyim yakınız
kısaca sana sunu sölim kbrıslı mevlanayı hacıbektası veliyi bilirsin ben bunu arastırdım kardesim inan bana herseyi o dönemde biliyorlardı mevlananın mevlevide tasavvuftaki müzigi ney calgı aletini bilirsin bunların hepsinin ruhani bir boyutu var nasıl simdi bu cagda trance a gecmek icin trance yada dreaam water gibi sözssüz müzikler dinliyorlarsa misal trance icin su popülerdir ommmmmmmm gibi onlar ney ve tasavvufu ilahivarlıklarla ve sinerjiyle birlestirebiliyorlardı eee tabi bunun yanına birde allah dostu iman dolu insanlar diye düsünürsek ki öylee olay bitiyor..
ben sana mevlananın bir mevzusunu yazim bunu bile okuyan bana paranoyak diyebilir desinler sorun degil.
mevlana namazını nasıl kılarmıs sölim allaha o kadar yakın bir sahıs ki ruhunu bedeninde tasavufi müzik esliginde cıkartıp arsa alemde gökyüzünde namazını nida eder dönermis o anda yanındakiler seslensede duymazmıs...hep dönen mevleviler vardırya saatlerce dönerler o ilahi müzikle onlarda ucuyor resmen ucuyorlar yaa kaptırıyorlar kendilerini
diceksinki bunu herkes konsantrasyonla yapabilir fakat bunlar onların yaptıkları tek sey degil allahın yarattıgı katrilyonlarca dikkat edin sözüme katrilyonlarca canlı var görebildiklerimiz katrede zerre kainatta hiç boşluk yok havada göremedigimiz enerjiler ve elektronlar var vee allahın diger canlıları bu canlıların vazifeleri var ve bunları harekete gecirmek icin kullanılan ve yapılan seyler bunları burda yazssam mevzu feci sekilde derinlesir diyorumya insanların zihinlerinin kaldıramayacagı türden ilimler
AMA SON OLARAK ARKADASLAR BU İLİMLERİN HEPSİ NERDEN CIKIYOR NASIL BULUYORLAR DERSENİZ BANA SÖYLİM
KUR-AN-I KERİM DEN RUSYADA KURAN-I RUSCAYA CEVİRMİSLER VE BU DEDİGİM TÜM İLİMLER ORDA BULUNUYOR
ADAMLAR BİZDEN 10 KAT DAHA İYİ BİLİYOR KURAN-I
VE DİKKAT EDİN GECENDE COK ÖNEMLİ BİR HABER CIKTI DİYANET İSLERİ HZ MUHAMMEDİN HADİSLERİNDE KIRPMA YAPTIGINI ACIKLADI SEBEBİDE NEYMİS ARAPLAR TÜRKLERDEN ÜSTÜN GÖSTERİLİYORMUS O YÜZDEN ARAPLARI ÖVEN HADİSLERİ CIKARDIK DEDİLER BÜTÜN GÜN KÜFÜR ETTİM O GÜN
ARKADASLAR ÖGRENMEMİZİ İSTEMİYORLAR CÜNKİ BİZİM ÖGRENMEYE İHTİYACIMIZ YOK ZEKİ MİLLETİZ AMA UYUTUYORLAR BİZİ GELECEGİMİZİ CALIYORLAR BİZE DOKUNSALAR UCARIZ...
KURAN CEVİRİLERİNDE HEP SACMALIYORLAR KURAN BİR DİN KİTABI DEGİL BİR YOL GÖSTERİCİDİR İLİM KİTABIDIR SİFRELERİ COKTUR KURANDA NAMAZMI ARIYOSUN AC BAK EKONOMİ İKTİSATMI İSTİYORSUN AC BAK OKU
UZAY GÖK BİLİMİMİ İSTİYORSUN AC BAK OKU KURAN BU AMA GÜNÜMÜZDE HERKES YOK SERİAT YOK BİLMEM NE SACMALIKLARIYLA DİNİMİZİ MASKARA HALİNE GETİRDİLER BASTA BU AKP YAHUDİ OLDUKLARIDA CIKTI ORTAYA BUNLARIN AMACI TÜM DÜNYAYA HAKİM OLMAK MASON VE DÜNYAYI YÖNETEN İLLUMİNATİ ÖRGÜTÜ TAPINAK SOVALYELERİ
BİLİYORUM BAZILARINIZ SEN COK FİLM İZLİYORSUN DİCEK FİLM DEGİL GERCEK ZATEN SİZ BÖYLE DÜSÜNÜN DİYE BÖYLE BİLİM KURGU FİLMLERİ YAPIYORLARKİ TOPLUMSAL KAFA KARISIKLIGI VE BİLİNCSİZLİK MEYDANA GETİRİYORAR.BEN İLETİSİMCİYİM KİTLE İLESİMİNİ BİLİRİM BU ADAMLAR KİTLE İLETİSİMİDE DEGİL TOPLUM MÜHENDİSLİGİ YAPIYORLAR
FİLMLERE GELİNCE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİNİ HERKES İZLMİSTİR BEN İZLEMEDİM HALADA İZLEMEDİM ORDAKİ O KORKUNC YARATIKLARI TÜRKLER OLARAK GÖSTERDİLER TÜM DÜNYAYA ÜSTÜNE TÜRKİYEDE DE İZLETTİLER TÜRKİYEDEDE HERKES COK BEGENDİ MASALLAH GOG VE MAGOG ACIN BAKIN YAHUDİLİKTE GOG VE MAGOG NE DEMEK YECÜC VE MECÜC DEMEK ADAMLAR NASILDA YEDİRİYORLAR YAAA OFFFFF
TÜRKLERE YECÜC VE MECÜC DİYORLAR 2 BUCUK YILDIR TÜM BUNLARDA BİLİMSEL ARASTIRMA YAPIYORUM SAYISIZ KAYNAKLAR OKUDUM İNANIN
DÜNYADAKİ TÜM BİLİMLERİ BİZ BİLİYORDUK OSMANLI BİLİYORDU AMA BİZLERE UNUTTURULDU BÜTÜN BUNLAR ROBOT YAPMAYA CALISIYORLAR SALAKLAR 8 ASIR ÖNCE II.MAHMUT ABDEST ALIRKEN HIZMETLILERIN SU DÖKMESINDEN GICIK KAPIYOR DIYE DÖNEMIN ALIMLERINDEN EL-CEZIRE ONA ABDEST ALMA MAKINESI YAPTI ELINI UZATIYOR SU KENDILIGINDEN DÖKÜLÜYORDU 8 SIR ÖNCE ARKADASLAR DIKKATINIZI CEKERIM
HERKES SUNU DÜSÜNSÜN VE BILSIN HICBIRSEY GÖRÜNDÜGÜ GIBI DEGILDIR ARASTIRMAK GÖREVDIR