Mesaj Panosu

Göktürkler uzaylıymış!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-10 (15:30)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
ya kibrisli bunlar orda kibleyi nasil ayarliycaklar Gülüyor Gülüyor
2008-03-10 (18:30)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
MB69 demiş ki:

göktürk bunlar müslüman değiller o zamanlar.. Gülümsüyor
2008-03-10 (21:36)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
kibrisli23 demiş ki:
MB69 demiş ki:

hayir olurda burdan birilerini gotururlerse aralarindab birisi namaz kilmak isterse noolucak Gülüyor
2008-03-10 (22:16)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
MB69 demiş ki:
kibrisli23 demiş ki:
MB69 demiş ki:

hayir olurda burdan birilerini gotururlerse aralarindab birisi namaz kilmak isterse noolucak Gülüyor

onu zekeriya hocaya sormak lazım... Soğukkanlı
2008-03-10 (22:25)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
kibrisli23 demiş ki:
MB69 demiş ki:
kibrisli23 demiş ki:
MB69 demiş ki:

onu zekeriya hocaya sormak lazım... Soğukkanlı

aynen Soğukkanlı Gülüyor
2008-03-23 (16:21)
irfan3334
Bay
irfan3334
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
Bunların hepsi allah'ın bu dünyada bizi deneme sınama aracı arkadaslar uzaylı bilmem ne bilmem anlamam ama sayın farah kitapta saçmalıktan baska bir sey yazmamıs size sunu söyleyebilirim gecen literaatürüme baktım internette 20 bin sayfa araştırma konusu yapmısım bunun yanında okudugum kitaplar var

amerikanın meshur 51.bölgesinde arastırmalar yapılıyor uzaylılarla gercekten görüsmeler var hatta fantazi habermis gibi önemsiz bir sekilde gecen haberlere dikkat edn o 51.bölgede çalısmak istemeyen 2 bilim adamı öldürüldü dısarıya bilgi sızdırmasınlar diye

ıspartada düsürülen ucak diyorum o ucak düsmedi pilotun beynini kontrol altına aldılar manyetik dalgayla ve ucak alcak ucmaya basladı gitti daga carptı böyle saçma kaza olmaz en azından bana paronayak dicek olanlara diorum kazanın seklini düsünün sadece pilotun beynini kontrol ettiler uyuttular bu mümkün yapılıyor hersey gelisti insanların zihinlerinin kaldıramayacagı seyler var sır gibi saklanıyor gündemdeki seyler insanları oyalama dikkatleri ve ilgiyi baska yönlere cekmek

basta dedigim gibi sayın farah kitapta saçmalamıs dedim sebebine gelince göktürklerle falan birlesme gibi seyler yok öyle birsey yok bu bukadar ciddi bir konuyu sulandırma izzeti serefini düsürmekten baska bisey degil insanlara biseyleri farklı empoze etmeye calısıyorlar.hersey bizle baslıyor tarihte öyle;

bu yüzden MUSTAFA KEMAL ATATÜRK üstünde çok durmustur ve dil tarih cografya fakültesini kurdurmus arastırma enstütüsü haline getirmistir. uygarlıgımız maya topluluguna kadar uzanıyor ve yani 50 bin yıldan söz ediyorum 5 bin degil mısır piramitleride dünyanın tek piramitleri degil türk piramitleri bulundu insanlardan türklerden saklıyorlar

TÜRK PİRAMİTLERİ İLGİLİLER BAKABİLİRLER TIKLAYIN
http://irfanozguzel.blogspot.com/2008/01/trk-pramitleri-ortaya-cikti-tarih.html

MAYA UYGARLIGI iCiN

http://irfanozguzel.blogspot.com/2008/01/maya-uygarliginin-gizemli-kaybolusu.html

ATATÜRK KAYIP KENTTE NE ARAMISTI

http://irfanozguzel.blogspot.com/2008/03/atatrk-kayip-kentte-ne-aramisti.html
2008-03-23 (17:22)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
ıspartada düşen uçak hakkında sana katılıyorum pisişik baya gelişti bu son dönemde
2008-03-23 (19:52)
irfan3334
Bay
irfan3334
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
kıbrıslı kardesim psisikte gelisme falan yok bu vardı zaten bze yapılanları anlatsam yuh dersiniz cok gizli seyler var iste nerden baslim ne sölim inan bilmiyorum.bu arada bende mersinliyim yakınızGülümsüyor

kısaca sana sunu sölim kbrıslı mevlanayı hacıbektası veliyi bilirsin ben bunu arastırdım kardesim inan bana herseyi o dönemde biliyorlardı mevlananın mevlevide tasavvuftaki müzigi ney calgı aletini bilirsin bunların hepsinin ruhani bir boyutu var nasıl simdi bu cagda trance a gecmek icin trance yada dreaam water gibi sözssüz müzikler dinliyorlarsa misal trance icin su popülerdir ommmmmmmm gibi onlar ney ve tasavvufu ilahivarlıklarla ve sinerjiyle birlestirebiliyorlardı eee tabi bunun yanına birde allah dostu iman dolu insanlar diye düsünürsek ki öylee olay bitiyor..

ben sana mevlananın bir mevzusunu yazim bunu bile okuyan bana paranoyak diyebilir desinler sorun degil.

mevlana namazını nasıl kılarmıs sölim allaha o kadar yakın bir sahıs ki ruhunu bedeninde tasavufi müzik esliginde cıkartıp arsa alemde gökyüzünde namazını nida eder dönermis o anda yanındakiler seslensede duymazmıs...hep dönen mevleviler vardırya saatlerce dönerler o ilahi müzikle onlarda ucuyor resmen ucuyorlar yaa kaptırıyorlar kendilerini

diceksinki bunu herkes konsantrasyonla yapabilir fakat bunlar onların yaptıkları tek sey degil allahın yarattıgı katrilyonlarca dikkat edin sözüme katrilyonlarca canlı var görebildiklerimiz katrede zerre kainatta hiç boşluk yok havada göremedigimiz enerjiler ve elektronlar var vee allahın diger canlıları bu canlıların vazifeleri var ve bunları harekete gecirmek icin kullanılan ve yapılan seyler bunları burda yazssam mevzu feci sekilde derinlesir diyorumya insanların zihinlerinin kaldıramayacagı türden ilimler

AMA SON OLARAK ARKADASLAR BU İLİMLERİN HEPSİ NERDEN CIKIYOR NASIL BULUYORLAR DERSENİZ BANA SÖYLİM

KUR-AN-I KERİM DEN RUSYADA KURAN-I RUSCAYA CEVİRMİSLER VE BU DEDİGİM TÜM İLİMLER ORDA BULUNUYOR

ADAMLAR BİZDEN 10 KAT DAHA İYİ BİLİYOR KURAN-I

VE DİKKAT EDİN GECENDE COK ÖNEMLİ BİR HABER CIKTI DİYANET İSLERİ HZ MUHAMMEDİN HADİSLERİNDE KIRPMA YAPTIGINI ACIKLADI SEBEBİDE NEYMİS ARAPLAR TÜRKLERDEN ÜSTÜN GÖSTERİLİYORMUS O YÜZDEN ARAPLARI ÖVEN HADİSLERİ CIKARDIK DEDİLER BÜTÜN GÜN KÜFÜR ETTİM O GÜN

ARKADASLAR ÖGRENMEMİZİ İSTEMİYORLAR CÜNKİ BİZİM ÖGRENMEYE İHTİYACIMIZ YOK ZEKİ MİLLETİZ AMA UYUTUYORLAR BİZİ GELECEGİMİZİ CALIYORLAR BİZE DOKUNSALAR UCARIZ...

KURAN CEVİRİLERİNDE HEP SACMALIYORLAR KURAN BİR DİN KİTABI DEGİL BİR YOL GÖSTERİCİDİR İLİM KİTABIDIR SİFRELERİ COKTUR KURANDA NAMAZMI ARIYOSUN AC BAK EKONOMİ İKTİSATMI İSTİYORSUN AC BAK OKU

UZAY GÖK BİLİMİMİ İSTİYORSUN AC BAK OKU KURAN BU AMA GÜNÜMÜZDE HERKES YOK SERİAT YOK BİLMEM NE SACMALIKLARIYLA DİNİMİZİ MASKARA HALİNE GETİRDİLER BASTA BU AKP YAHUDİ OLDUKLARIDA CIKTI ORTAYA BUNLARIN AMACI TÜM DÜNYAYA HAKİM OLMAK MASON VE DÜNYAYI YÖNETEN İLLUMİNATİ ÖRGÜTÜ TAPINAK SOVALYELERİ

BİLİYORUM BAZILARINIZ SEN COK FİLM İZLİYORSUN DİCEK FİLM DEGİL GERCEK ZATEN SİZ BÖYLE DÜSÜNÜN DİYE BÖYLE BİLİM KURGU FİLMLERİ YAPIYORLARKİ TOPLUMSAL KAFA KARISIKLIGI VE BİLİNCSİZLİK MEYDANA GETİRİYORAR.BEN İLETİSİMCİYİM KİTLE İLESİMİNİ BİLİRİM BU ADAMLAR KİTLE İLETİSİMİDE DEGİL TOPLUM MÜHENDİSLİGİ YAPIYORLAR

FİLMLERE GELİNCE YÜZÜKLERİN EFENDİSİ FİLMİNİ HERKES İZLMİSTİR BEN İZLEMEDİM HALADA İZLEMEDİM ORDAKİ O KORKUNC YARATIKLARI TÜRKLER OLARAK GÖSTERDİLER TÜM DÜNYAYA ÜSTÜNE TÜRKİYEDE DE İZLETTİLER TÜRKİYEDEDE HERKES COK BEGENDİ MASALLAH GOG VE MAGOG ACIN BAKIN YAHUDİLİKTE GOG VE MAGOG NE DEMEK YECÜC VE MECÜC DEMEK ADAMLAR NASILDA YEDİRİYORLAR YAAA OFFFFF

TÜRKLERE YECÜC VE MECÜC DİYORLAR 2 BUCUK YILDIR TÜM BUNLARDA BİLİMSEL ARASTIRMA YAPIYORUM SAYISIZ KAYNAKLAR OKUDUM İNANIN

DÜNYADAKİ TÜM BİLİMLERİ BİZ BİLİYORDUK OSMANLI BİLİYORDU AMA BİZLERE UNUTTURULDU BÜTÜN BUNLAR ROBOT YAPMAYA CALISIYORLAR SALAKLAR 8 ASIR ÖNCE II.MAHMUT ABDEST ALIRKEN HIZMETLILERIN SU DÖKMESINDEN GICIK KAPIYOR DIYE DÖNEMIN ALIMLERINDEN EL-CEZIRE ONA ABDEST ALMA MAKINESI YAPTI ELINI UZATIYOR SU KENDILIGINDEN DÖKÜLÜYORDU 8 SIR ÖNCE ARKADASLAR DIKKATINIZI CEKERIM

HERKES SUNU DÜSÜNSÜN VE BILSIN HICBIRSEY GÖRÜNDÜGÜ GIBI DEGILDIR ARASTIRMAK GÖREVDIR
2008-03-23 (20:16)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
arkadaşım kimse sana paranoyak falan diyemez. iyi araştırmışsın okumuşsun.bazı şeylerin farkında olan insanları görmek güzel.insanlar koyun sürülerine benzer nereye çekersen oraya giderler.doğrudur diyeceklerine bi sözüm yok mevlana hacı bektaş olaylarını biliyorum.aydoğan vatandaşın kitapları güzeldir.güzel şeyler yazıyor.diyeceğim şu ki kimsenin düşüncelerine kulak asma kendi bildiğin yolda ilerle ve de güzel araştırma yapan insanları severim kulaktan dolma bilgilerle konuşanlar sadece kendilerini kandırır bişey konuşuyosan arkasında duracaksın.selametle
2008-03-23 (20:46)
irfan3334
Bay
irfan3334
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
birilerinin bana paranoyak demesinden demedim diyebilecegi icin pesinen söylemek istedim hepsi bu.cünkü alısıldık konular degil hergün bu konularla yogrulmuyoruz

bu yüzden bazı insanlara sacma bazende komik ve hikayemsi gelebiliyor bunlar hikaye degil gercekler.v bisey daha sölim yüzüklerin efendisi bir çıgırdı.birseyi amacladılar biz hep burdaydık sizi gözlüyorduk simdide tekrar oraya gelip hakimiyeti ele alıcaz tüm dünyaya egemen olucaz...

bunun anlamı yüzüklerin efendisi olan sahıs gercekte yasamıs olan hz süleyman hz süleyman biliyorsunuzdur ucan halısıyla ülkesini gezen bir peygamber.her seyi dünyayı ve cinler alemini dahil kontrol altına alan ve hükmeden peygamber yahudiler hz süleyman öldügünde onun kitaplarını buldular ve dedilerki haaa süleymanın gücü bunlardan geliyormus diiip allahın peygamberine bile iftira attılar.ve büyü ve sihirle simdiki bilimsel ismiyle sölim parapsikoloji ve ruh bilim adı altında arastırma enstütüleriyle yetenekli insanları yetistirip dünyayı ele gecirmeyi planladılar ve yüz yıllardır bunu yapmaya calısıyorlar ve yapıyorlarda bircok ülke köle durumda acaba neden bizim siyasettekilerin yasadıkları bir takım seyleri burda söylemek isterim

bülent ecevit avrupa seyahatinde görüsmeye gittiginde enver altaylı sovyetler birligi uzmanı ki kendisi desifre etti ben sktürktede calısıyorum yapım bölümünde

bülent bey avrupaya gitti geldi biz bunu söylicektik bu sorunlarıda dile getirecektik unuttuk hay allah dedi ve biz o dönemde bir takım anlasmaları geciktirdik.daha sonra baykonnur uzay üssü projesini kazakistan türkler uzay isine girsin dedi uzay teknolojisine sahip olsun diye azerbeycandan ruzi nazarın cok büyük katkısı olmustu ve tüm ülkeler söyle düsünüyordu aman orta asyaya giderken türkiyenin koluna gireyimde öyle gireyim diyordu fakat olmadı yapamadık neden yapamadınız turgut özalın ölümü herseyi altüst etti......

nokta nokta...herkes günah kecisi arıyorya o kecide amerika amerika degil george bus kuru kafalar ve kemikler örgütünün bir üyesi sadece sarkozy ayrı bir vakka genleri degistirilmis özellikle fransanın basına getirilmis türk düsmanı

ve serefsizle pelsinvanyada 50 tane tarihi tablet çalındı seslerini cıkaramadılar aramadılar bile bu tabletleri pesine düsmediler cünkü pesine düsseler tarihi bir gercek cıkacak ortaya sümerler o bölgede yasamıstır ve GÖKBİLİM bilmiyle ugrasmıslardır fakat simdi sorun hayır derler tarihi gercegi yalanlıyorlar

ATATÜRK ZAMANINDA KÖPEK GİBİ BİLGİ VERİYORLARDI atatürk ölünce bilgi yok var olan bilgiyide yalanlıyorlar

TÜRK'E İYİCE DİS BİLEDİ DÜSMAN

Sayfa /4Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol