conquer demiş ki:
pentagraman ile la turco nun uzun yazılarını okudum.
aralarında bi fark buldum...
pentagramanın uzun uzun yazıp emek verdiği o güzel yazıların hepsi okunmaya değer ve bizzat kendi emeği.
hariçten gazel okumuyor.
ama diğer arkadaşın(la turco) yazdıkları çalıntı.alıntı yaptığını da belirtmemiş.
kolaycılık yapan bir arkadaş.
ezberden konuşan,pentagramanın yapmadığı hariçten gazel okumayı en güzel şekilde yapan biri.
bul netten bir sayfa türkiye iran ile ilgili,kes kopyala yapıştır.karşı tarafa cevap olsun...
bu kadar da kolaycılık fazla be kardeşim.alıntı yapıyorsan dürüst bir şekilde adam gibi belirt...
yani sen yazdiklarimida okumadin heralde ne diyim bilmiyorum ki...Bak oraya tekrar istersen hepsi tarihsel gelisimden ibaret yorumun olmadigi yazi var orda.Yani hic yorum yok tamamen tarihsel bilgi.Sence kitapta istanbulun fethi 1453 diye geciyorsa bunun farkli yorumu olabilirmi=?yada Türkiyede 12 eylül darbesini farkli olarak nasil yazabilirsinki ztn?sonuc itibariyle okudugum kitaptan alinti yaptim.tarihsel icerikli yaziyi yorum katmadan icine daha farkli bi sekilde ne yazilir ben bilmiyorum

sen biliyorsan dene bi görelim

mesela istanbul un fethi 1453 degilde baska tarihte olmustur de belki farkli olur alinti yapmamis olursun

hayir yani orda yazanlar yanlis seylerde degilki...mukuslu tükürük hesabi gibi hatada yok

anladin sen