Mesaj Panosu

Kanadada eğitim...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Kanadada eğitim... 2008-03-02 (23:29)
silentstorm20
Bay
silentstorm20
Türkiye, İstanbul
Özel Tercüman Lisesi
Merhabalar, ben 20 yaşındayım şu anda. Ailem kanadaya taşınmaya karar verdi vede 1-1.5 sene içinde işlemlerin tamamen başlaması bekleniyor. Bende kanadaya önceden gidip okumaya başlamayı düşünüyorum. Şu anda hiçbir üniversitede değilim, hazırlanıyorum. 13 senedir ingilizce eğitimi görüyorum, 2 kere ingiltereye, 1 kere fransaya dil eğitimi için gittim. Sertifikalarım var bunlarla ilgili. Lisede 4 sene boyunca(hazırlık-2 kere lise 1- lise 2) Saint Michel fransız lisesinde okudum sonra sağlık problemlerimden dolayı okula ağırlık veremediğim için yeni dünya kolejine geçip mezun oldum. Şu anda kanadada üniversite okumak istiyorum. Acaba kabul edilme şansım var mı? Kabul edilebilmek için ne yapmam gerekir? Neler istenir? Şimdiden teşekkür ederim...

Not: Profilimdeki okullar ve bölümler doğru değildir. Okul adımı bulamadığım için öylesine seçmek zorunda kaldım...
2008-04-15 (23:40)
ej61
Bayan
ej61
Türkiye, İstanbul
Beykent Üniversitesi
universitelere disardan girmek zor fakat collgelara kolayca giris yapabilirsin not ortalamanb gore 1 veya 2 sene icinde universtite gecis yapabilrsin eger not ortalaman 80 ustuyse
Ücretsiz Kayıt Ol