Mesaj Panosu

Deneyimli au pair İngiltere ye au pair olarak gitmek isteyenlere yardım ediyor
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Deneyimli au pair İngiltere ye au pair olarak gitmek isteyenlere yardım ediyor 2008-03-06 (10:58)
yelinu
Bayan
yelinu
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
Merhaba Arkadaşlar.
Ben İngiltere'de 2 buçuk yıl au pair ve dadı olarak kaldıktan sonra Türkiye ye döndüm ve şu an İstanbul da üniversiteme devam ediyorum.
Geldikten sonra yakınımdaki insanlara İngiltere ye gitmeleri konusunda yardım ettim ve şu andada gitmek istyen ve gitmeyi düşünen arkadaşlara yardım edebilirim.
Ben size aile bulma,ailelerle yazışma,hangi evrakları nasıl hazırlayacağınız konusunda yardım edebilrim.
Neden bunu yapıyorum?
Çümkü ben gitmek istediğimde çok kısıtlı bir bütçem olmasına rağmen çok fazla para ödeyerek bir hizmet almıştım ve vadedilenlerden bir çoğu yerinegetirilmiyor.
Ben ve farklı şirketlerden gidenlerin şikayeti aynıydı.Biz para döküyoruz oraya gittiğimizdede yardım alacağız diye ama au pair gittikten sonra o au pairle hiç ilgillenmiyor.
O zaman anladık ki o kadar da ödemeye gerek yokmuş ve belki burda gitmek isteyen arkadaşlar olursa ve au pairlik hakkındada biraz araştırma yapmışlarsa ve problemleri dil ise ben yardım etmek isterim.
Eğer gitmeyi düşünürseniz.
Banamail atark irtibat kurun ve mailinizde
yaşınızı
okul durumunuzu(bölüm,kacıncı sınıf)
çalışıyorsanız(sosyal guvenceniz olup olmadığı,kac yldır caliştiğiniz)
aldığınız sertifikalar,diplomalar
hakkında bilgi verin.
Ben sie geri döneceğim.
Teşekkürler
selam 2008-03-09 (01:05)
ferabu
Bay
ferabu
Türkiye, Muğla
Muğla Üniversitesi
selam çok saol böle bişi yaptıgın için bende au pair olarak ingiltereye gitmek isityom ama çok imaknsız gibi geliyo yaa ben fethiye sağlık yüksekokulu eskiden sağlık memurluğu idi şimdi hemşirelik oldu 4. sınıf ögrencisiyim. 21 yaşındayım ehliyetim var derdimi anlatacak kadar ingilizce anlıyorum,konusuyorum,yazıyor ve okuyorum. Au pairlik iyi bir fırsat ben hemşirelik egitimide aldıgım içim çocuk ve bircok evde bakım hizmetini yapabilirm senden istedigim bana ingiltereden erkek au pair isteyen bir aile bulabilrmisin acaba şimdiden çok saol HASAN YAMAN
son durak insallah iyi olur... 2008-03-26 (19:45)
uglyjackal
Bay
uglyjackal
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
su an londradayim ingilizce icin,
ancak dediginiz gibi hicbirsey soylenenler gibi cikmadi.
ev ariyorum ancak cok uzaklarda buluyorum london meridian college ogrencisiyim keske gelmeseydim bu okula.
is konusunda bana yardimci olabilirsen sevinirim.

hergun duzenli olarak internete giriyorum.

yardimlarin icin pesinen tesekkurler
Ücretsiz Kayıt Ol