aykuty
Türkiye, Artvin
Arhavi Lisesi
merhaba ben kırgızistan kırgizistan(celal-abad) universitesi uluslar arası ilişkiler bölümü hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olabilecek biri yazsın pls...(O bölümde okumayıp univ. hakkında olan yorumlarını da bekliyorum..)
1 defa değiştirildi
En Son: 2008-03-07 10:07:41
kardesim bak ben celalabad da edebiyat okuyorum.burda uluslararasinda okuyanlarin cogunu tanirim bazilari arkadasim.burasi nasi diye sorarsan universte bekledigin kadar ii degil,ama dis gorunus olarak.hocalarin cogu iyi.bak yurt disinda okumak kolay degil benden sana abi tavsiyesi once turkiyeyi kazanmaya calis ben 3. girisimde buraya geldim burda sadece bizim siniftan 5 6 kisi okulu birakti ama kendine guveniyosan en azindan diplomayi alirim diosan gel derim.bi de rusca ogrenme imkaninda var tabi calisirsan.hadi benden bu kadar insallah yardimci olmusumdur eyvallah
aykuty
Türkiye, Artvin
Arhavi Lisesi
öncelikle duyarlılıgın için teşekkür ederim. benimde sınava 3. girişim bu artık universite ilk düşündüğün gibi olmaktan çıktı yani okuyağım universitede artık öğrenimi ve diplomayı almayı üstte tutuyorum..ha birde
aykutatay@windowslive.com eklersen daha detaylı konuşabiliriz teşekkürler..