Mesaj Panosu

Kırgızistan'daki Türk Üniversiteleri hakkında yardımcı olur musunuz ??
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

Kırgızistan'daki Türk Üniversiteleri hakkında yardımcı olur musunuz ?? 2008-03-08 (10:40)
ayses
Bayan
ayses
Türkiye, Bilecik
Bilecik Üniversitesi
Selamlar.. Adım Ayse. Siteye ünv. hakkında bilgi edinmek için üye oldum acıkcası.. Ben E-A mezunuyum; fakat edebiyat okumak istıyorum. Kırgızistan'da hangı ünviversitede edebiyat bölümü var, ya da sınavdan kac puan almam gerekıyor ?? Bana bu konularda yardımcı olabilecek birileri varsa, beni bilgilendırebilir mi ?? Rica ediyorum, tesekkürler..
mrb 2008-03-09 (17:39)
kamufilaj
Bay
kamufilaj
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
mrb ayse adim emre ben suanda kirgizistanda okumaktayim bu yil 3 cu sinftayim edebiyat bolumu okuyabilecegin uni manas tir manasta edebiyat bolumu var puanida galiba 320 lerde biseydi sanirim ayse
ben kirgizistanda edebiyat okuyorum 2008-03-09 (17:58)
suskundevrimci
Bay
suskundevrimci
Kırgızistan, Bishkek
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
arkadaslar bu ulke sosyal yonden turkiyeye gore oldukca zayif aradiginiz bircok seyi bulamyacaksiniz okumasi kolay hocalar dersten birakmiyo kaliteli olanlarida var
eger deteyli bilgi almak isteyen varsa tum arkadaslara yardimci olmak bizim gorevimizdir adresim dursun_ugur_01_01@hotmail.com
2008-03-12 (14:44)
ismail yakıcı
Bay
ismail yakıcı
Türkiye, Sivas
Sivas Kongre Lisesi
celalabad ısletme fakultesındede edebıyat var puanı 295 yok un acıkladıgı 2007 puanı ama orası paralı paran varsa 295 fazla bır puan degıl bana gore
denklik var mı 2008-03-14 (22:30)
6996
Bay
6996
Türkiye, Yalova
Yalova Anadolu Öğretmen Lisesi
arkadaşlar peki denklik var mı bu üniversitelerde
2008-03-15 (11:53)
ismail yakıcı
Bay
ismail yakıcı
Türkiye, Sivas
Sivas Kongre Lisesi
kardesım manas unıv ıle celalabad ısletme fakultesının turkıyede denklıgı var zaten ortaklasa kurulan unıversıteler
:) 2008-04-06 (20:31)
tamerkz
Bay
tamerkz
Kırgızistan, Bishkek
ayse merhaba ben tamer sitede kırgızıstan yazıyor ama ben kazakistan almatadayım burda 2 türlü okuyabilirsin birincisi tc de öys girip puanın tutan okullara kayıt olursun o zaman denkliğinde olur veya buraya gelip istediğin okula parayla kayıt olup istediğin bölümde okursun. ister tıpda oku nereye istersen kayıt olursun.buranın avantajı türküyeye göre okullar cok ucuz.
selam manasdan yaziyorummmmmmm 2008-04-09 (09:48)
mstnsln
Bay
mstnsln
Kırgızistan, Bishkek
arkadaslar biz de buyuk hayallerle geldik buraya fakat hayallerimizi arkada biraktik buraya gelince ben manas uni okuyorum adamlar istedigi kurali kafalarina gore cikariyorlar kendimi ilk okul ogrencisi gibi hissediyorummmmm bi defa simdiden 3 arkadasimiz devamsizlikdan okuldan atildi kilavuzda yurdun zorunlu oldugu yazmiyo ama bizi tikadilar yurda bilmem iste odevleri yapmayinca yok yaziliyosun bi de arkadasin dedigi gibi manasa gelenler 2 kere daha dusunsun disarda her yerde rusca konusuluyo ama bizim manas egitimi kirgizca turkce yurtta ise herkes turkce konusuyoooooo yani kendini bi turlu rusca ogrenmeye veremiyon kirgizcayi gecemeyenleri de atiyolar bi de daha hicbisey oturmamis burda arkadslar elinizden geldigi kadar turkiyede okumaya calisinnnnnnnnn bi kere okulda kimse durumundan memnun degil bu sene hazirlik goruyoz simdiden gecis yapmak istiyoz o da simdi imkansiz olursa 1. sinifin sonunda demedi demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2008-05-23 (18:31)
kamufilaj
Bay
kamufilaj
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
arkadaslar gelmeden once cook ıyı dusunun lutfen cunku son pısmanlık fayda etmez geldıgının ertesı gun donen kısılerı bılıyorum onun ıcın tekrar tekrar dusunun ondan sonra karar vwerın
2008-05-27 (10:46)
hellbros
Bay
hellbros
Türkiye, Ankara
Atılım Üniversitesi
Nasıl yani? Yurtta kalmak zorunlu mu? Eve cıkamıyo musun?
Birde Bishkek gibi güzel bir şehirde nasıl sıkılıyorsunuz?Cok guzel rus hatunlar var.Bir tane chopper motor alacan altına,gideceksin kral bi bara,johny walker greeeni actıracaksın,kızlar damlıycak masaya.Turkiye'de bu dediklerimi yapıyorum da yapmasına 2000 dolardan asagı patlamaz, orda 250 dolara yaparsın bunları.Vallahi kafayi yedim su forumlardaki yazıları okumaktan.Herhalde giden insanlar hiç bişey yapmıyolar ve sabahtan aksama kadar oturuyolar ki oyuzden herkes mutsuz.Yakın bi arkadaşım gitti ilk senesinde geri dondu,sonra anladı baska sansı yok geri gitti celal abad'a .Sİmdi 4. sınıfta ve ben geri donmem diyo.Adam o derece mutlu.ALtında arabası , evi , işi , arkadaşları.Yani arkadaşlar her tutan kaymış bu ulkelere,halbuki Kırgızistan turkiye ' ye kıyasla bu donemler daha bile iyi durumda ya.Kırgızistan Soyvet Rusya zamanı Ateist olarak yaşamış ve yakın zamanda islami resmi dinleri olarak kabul etmiş bi ulkedir.Emin olun su an turkiye'de sokakta içki içki içmek o kadar zor ki,halbuki kimseye zararım yok tek basıma iciom,ancak bi tane beyaz şahin geliyo yanıma 4 adam inip kafir , serefsiz fln diyerek catır cutur giriyolar.İnan ki Turkiye cok daha kotu durumda,tabi kişiden kişiye gore degişir.Bence insanları kotu etkilemeyin,eğlenmesini bilen adam her ortamda eğlenir,odun adamlar ise her ortamda odun olur..

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol