kamu yönetimi öğrencilerinin geleceği
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-14 (23:16)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
Onlar sözlerini büyük olmak için söylemediler sözleri büyük yaptı onları
2008-03-14 (23:21)
Recep Tayyip Erdoğan (pentagraman)
çile kapısından erişilecek dünyayı bilseydin, yatağını yorganını satardın N.F.K.

lost yapma hocam yaz güzel bi söz Mr. Green
2008-03-14 (23:26)
Husnu Gonul (ZekicocuK)
Husnu Gonul (ZekicocuK)
Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.
Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler.
Gözümüzü açtığımızda ise;
bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı.
Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Niye bu söz?? : Cünkü insan ne zaman ne olacagını bilemiyo.Hersey gözümüzü acıp kapayıncaya kadar olup bitmiyomu zaten ?? No comment no aim ..
2008-03-14 (23:26)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
pentagraman demiş ki:
çile kapısından erişilecek dünyayı bilseydin, yatağını yorganını satardın N.F.K.

Gülümsüyor Gülümsüyor keşke yazabilseydim belki bende büyük olurdum Gülümsüyor tövbe tövbe
2008-03-14 (23:27)
bsbdlmvt demiş ki:
pentagraman demiş ki:

Gülümsüyor Gülümsüyor keşke yazabilseydim belki bende büyük olurdum Gülümsüyor tövbe tövbe
büyük adamsın sen benim gözümde söz yazmasan da farketmez Gülüyor
2008-03-14 (23:34)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
pentagraman demiş ki:
bsbdlmvt demiş ki:
pentagraman demiş ki:

büyük adamsın sen benim gözümde söz yazmasan da farketmez Gülüyor

sağolasın aynalım büyüklük başkalarına kalsın biz böylede iyiyiz
2008-03-14 (23:35)
Papatya Beyas (beyaspapatya)
Papatya Beyas (beyaspapatya)
_Mutlak başarılı olma sevdasında değilim,savunduğum düşünceler başarılı olsun yeter._
(anonim Gülümsüyor )ya kim söylemiş bilmiyorum da güzel olarak nitelendirilebilecek bir söz
2008-03-14 (23:43)
Engin Yılmaz (alemdarpolat)
Engin Yılmaz (alemdarpolat)
düşüncelerini kafa tutarak,buyruk vererek ortaya koyanlar,akıldan yana güçsüz olduklarını belli ediyorlar.............
2008-03-14 (23:45)
Hüseyin Güngör (LinzJKU)
Hüseyin Güngör (LinzJKU)
orhun kitabeleri doğu yüzünden

Türk milleti, vazgeç, pişman ol! Disiplinsizliğinden dolayı, beslemiş olan bilgili kağanınla, hür ve müstakil iyi iline karşı kendin hata ettin, kötü hâle soktun. Silahlı nereden gelip dağıtarak gönderdi? Mızraklı nereden gelerek sürüp gönderdi.Mukaddes Ötüken ormanının milleti, gittin. Doğuya giden, gittin. Batıya giden, gittin. Gittiğin yerde hayrın şu olmalı: Kanın su gibi koştu, kemiğin dağ gibi yattı. Beylik erkek evlâdın kul oldu, hanımlık kız evlâdın cariye oldu. Bilmediğin için, kötülüğün yüzünden amcam, kağan uçup gitti. Önce Kırgız kağanını balbal olarak diktim. Türk milletinin adı sanı yok olmasın diye, babam kağanı, annem hatunu yükseltmiş olan Tanrı, il veren Tanrı, Türk milletinin adı sanı yok olmasın diye, kendimi o Tanrı kağan oturttu tabiî. Varlıklı, zengin millet üzerine oturmadım. İşte aşsız, dışta elbisesiz; düşkün, perişan milletin üzerine oturdum. Küçük kardeşim Kültigin ile konuştuk. Babamızın, amcamızın kazanmış olduğu milletin adı sanı yok olmasın diye, Türk milleti için gece uyumadım, gündüz oturmadım. Küçük kardeşim Kültigin ile, iki şad ile öle yite kazandım. Öyle kazanıp bütün milleti ateş, su kılmadım. Ben kendim kağan oturduğumda, her yere gitmiş olan millet öle yite, yaya olarak çıplak olarak dönüp geldi. Milleti besleyeyim diye, kuzeyde Oğuz kavmine doğru, doğuda Kıtay, Tatabı kavmine doğru, güneyde Çine doğru on iki defa büyük ordu sevk ettim, … savaştım. Ondan sonra, Tanrı bağışlasın, devletim var olduğu için, kısmetim var olduğu için, ölecek milleti diriltip besledim. Çıplak milleti elbiseli, fakir milleti zengin kıldım. Az milleti çok kıldım. Değerli illiden, değerli kağanlıdan daha iyi kıldım. Dört taraftaki milleti hep tâbî kıldım, düşmansız kıldım. Hep bana itaat etti.........

bizim atalarımıza hayran olmamak elde mi... fatihten mi yazsam dedim yavuz selimden mi alparslandan mı atatürk de mi yazsam dedim karar veremedim bilinen en eski belgelenmiş hala ayakta duran kitabelerimizden olsun dedim..

musluğu açmadan elini sabunlama buda benim:d
2008-03-14 (23:55)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
Ahmet Bilgi (bsbdlmvt)
söyleyecek sözleri olanlar vardır elbet ama önce düşünürler sonra söylerler
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa