Güzel MSN yazıları...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

Güzel MSN yazıları... 2008-03-15 (15:35)
S E D D U R (sedat duran)
¢ïмdєn qєLєn sєs ¢ıLqın¢a HaykıяışLaяıм ŚïyaH kaяanLıqa döŃdü .!!

ölüm ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän öbür täräfın ïnän ö kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm

karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi

SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........

Bu dünya yalanci bir dünyadir, gözleri görmeyen asik olandir, gördüklerimizin hepsi yalandir, Allah'im bu yolcuyu uyandir...

Kimse Anlamasın beni.. ßen kendimi anlarımm ben böyle mutluyumm...

Madem ayrılığa hüküm giymiş bu yürek ; O zaman ölmek için yaşamak gerek !!!

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim...

Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır...

Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem...

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir...

Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin...

Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın...

SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu AyıRıOr Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıOr!!!

Seni sewmek kaderimse seni unutmak ecelim olsun

Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz...!!!!!

'''ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''!!!....''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diecek oLurdum...

Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ !

ß₤ ₪ĺ ک ₤ ω m ₤ ¥ ₤ ₪Ö L ک ü ₪

GüZeL gÜLüşLeRiMi ÇaLdıLaR ANn££eee...

Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz...!!!!!

'''ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''!!!....''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diecek oLurdum...

aşk o kadar çok şey ifade eder ki bazen bir insanın hayatını bazende bir insanın hayatına girdiği andan itibarenki tüm zamanı

Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ !

●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм...●●●

qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !!

insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT !

Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum

^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı

[[==..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..==]]

[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !

Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!

BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!

Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . . .

ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN..

*Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ.....

BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM ! BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN!

Kırgıήıм ..Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм Sądέcέ..

qiT Ne duruosuN seNde qiT sNNde bi faRkıN yOkmuss...

Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi KayßettiM

нαѕяєтℓιк çєкιℓмισя вυ ѕσυк gє¢єℓя∂є ѕєηѕιz нιç уαşαмα∂ıм кι вυ кαнρє вσş şєнιя∂є ѕєηι çσк ѕєωισяυм ѕαηα мє¢вυям...

Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

aşkından yollara düştüm hayat beni derbeder ederken düşüncelerim tükenirken tek pişmanlığımdın

' ..//AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GüNe LaNeT !!! Bu ÇoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı\..

Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT..!!

Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha;Fakat anlılardan ASLA...

AŞK..kaç yaşına gelirse gelsin..kiminbedenine uğradıysa..derin kesikler bırakıp..arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor..!

SeNi iÇeReN MaSaLlArIm aNlAtIlAcAk kAdAr kIsA DeĞiLLer...

TeK bİLeTliK sEVdA YeLKeNİyDim dÖnÜŞüm İMkAnSıZ.....

Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi

)§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

bén né zamaN tahttAn indim Ki..?siZz kraL 0LdunuzZ...??

€N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!!

gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmİşTiN

gÖtÜrÜn bEnİ yAğMuRa HaPsEdDiN...kElEpÇeLeYiN ElLeRiMi GöZ yAşLaRıMLa

ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin

SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM

qönLümüN yıKınTıLarınDa caN çekişiyor umuTLarıM...

oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM..

[Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime][ALT+F4] le Kapandı Tüm [uMuTLaRım bAşArDın] [Güzelim Kutlarım].

Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git ,Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler,Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin ,

.......ZaMaNsIz OlDu....HaTtA bİrAzDa GeÇ.........

kOyVeRdİM hAyAtı...

sEwMiŞtİr yÜrEğİm Bu SeSsiZ hAlİ!!!

bitmez dediğin sewda buraya kadarmış.meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış...

BiR mUm IşIğI bİlE gÖrEmİyOrUm İlErİdE..

yok hükmünde olacaksın,yaşamamış sayılcaksın.hele hele aşkla beraber,hiç anılmayacaksın!!!

köle olur mu sandın benim güzel gururum!!!

sığmıyor kabına taşıyor sanki.sakin olsa da bu yürek...

DAHA GöRMEDiğiM KAç YüZüN, KAç RENGiN VAR BE HAYATTT !!!

Şey.. Acaba fazLadan 2 kanadın varsa verebLrmsn ? BenmkiLeri kırdıLarda.

Ne__PİŞMANLIK,___ne__DE__isyan__DERİNDEN__bir__- 'KEŞKE'dir___İNSAN.....
YANLIZLIK___gerçek___DEMEK....gerçek___BİZİ___- çekecek....

HeRŞeYi aNLaTaN gÖzLeR vaRKen sÖzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!!

CoCa CoLayım Hayatın tadıyıM.Roccoyum choq $ekeriM.aLbeniyim ßahanem cook.çikoLataLı qofretim arkadaŞLAr beni sewmeyeN warMı..?

Anne Sevgisi Gibi KARŞILIKSIZ Seviyoruz Seni !! GaLaTaSaRaY !!

*****SaHiPSiZ BaKıŞLaRıNıN SaHiBi oLMaK iSTeRDiM*****

€g€я $€νg!η ß!я н€ν€$$€ g€яç€к ∂€1ℓ нαуαℓ$€ η!¥€т!η $€ν!ρ α¢1 ν€ям€к$€ $€νм€ ß€η1 αякα∂4$...

' Hayat bana cok zor qeLiyo...ANLAMIYoRuM!

' ' h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi…! ' '

[sEn BeNiM hAyAtIm pİyOnSuN sEni KaYbEdErSeM pUaNIm GiDeR aMa BeN sEnİn HaYaTıNdA şAh'ıM bEnİ kaYbEdErSeN oYuN bİtEr]

HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! !

*Yüreğim Küçük DeğiLde YaLNızLıĞıM BüYüK BeniM

H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM!

Pa$a GönLüm İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DöNéNé kaDar !! . .

Zülmü Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi için GéçmiŞé Kalkıp Sövemem !

♣BEN O KULAKLARA GÖRE AĞIZ DEĞİLİM ,O DUYMAYA ALIŞTIĞINIZ ŞEYLERİ SÖYLEMEYEBİLİRim ..

Vâzqêcмê $âkîη .. яûhûηLâ $âvâ$ vêя.. êLßêttêkî kâzâηâcâk$îη..

Kâyßêtмêktêη kôямâ..O zâмâη hâyâtîηî dâ Kâyßêdêя$în

Kâyßêtмêk âcîzLêяê yâkî$îя..$êη hîç kâzâηмâ î$têqîηî yîtîrмê..

Hêp ßîr yêrdê ßîr î$îk vâ®∂îя.. ôηûη pê$îη∂êη qît..

ArTık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi ÇüNkü hep yarım kaLDı

sevmeLerim ve hep SAHTEYDİ SeveNLerim...

/////^^^^^___RaPoRsUz DeLi___^^^^^/////

Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!!

bu şehir bu kalabalık bu karmaşa...

............uMuTLaR TüKeNDi GeNe............

Umutsuz umutsuz attılar beni, Renksiz güneşe

HyT'Da NoKTa KoYaMaDıĞıM Bi SeN VaRDıN... aRTıK SaNa Da ViRGüL(,) YaKıŞıR,,,,,,,,

yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehirde

Sen Doğruları Hiç Sevmedin ki Utanasın...

' SaKıN BiRgÜn dÜşLeRiMiN En kArAnLıK YeRiNdE ÇıKıP GeLmE…SaKıN GeLmE GöZyAşLaRıMı sIlMeYe eLlErInE KaNıM BuLaŞmAsIn

Vicdanla birlikte şeref ararım ben sevdiklerimde...herzaman doğru değildir seçimlerim..gün gelir ********leride severim...!

YaŞıYoRsAn AdİLiĞiNe BoNcUk TaKtA NAzAr DeYmEsİn.

' BaZéN sOnLaR Ba$LanGıÇTR KaÇı$Larsa KuRtuLu$..GéRiDe kALnLaRı çÖp Dİé Atmı$M KöPeq oLan bUyuRSN KaRı$tıRSın.!

uZuN GeCeLeRDe uYKuMSa ViRGüLüM,Bu KıSa CüMLeDe SoN NoKTaDıR öLüMüM

BilmedikLeriMi AyakLaRıMıN AltıNa ALsayDım BaşıM GöğE EreRdİ....!”

NaĞmeLeRiN yErİnE bUgÜn SeLa SeSi VaR...sÖyLeYiN aŞıKLaRa AşKıN cEnAzEsİ vAr..

hiç bir şey söylemiyorum artık hiç bir söz herkez susmalı artık kimse konuşmamalı....!

HayaT öLe ßiR Karma$a Ki:
Ya DoRu zmnDa YanLı$ inSaNı ÇıkaRıo Kar$ına,
Ya Da yanLı$ zmnDa DoRu iNsaNıN Kayßına Ndn oLuyo..
aRtıK qüweN we MutLuLuğu ßuLmak Çoq zoR,
İnsanLarı TanımaK ßir 0 kaDar İmkanSız!
Ya zmNa yeNıLıoSun, Ya Ki$iye!!..

Bazen Ciddi,bazen Sakaci..Bazen Duygusal,bazen dertli..Bazen gicik,bazen güzel..Bazen Suskun,bazen geveze..Bazen Deli,bazen Catlak.. Ama herdaim MANYAK !

aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!

ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...

siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!

….En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı….

Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????

Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...»

BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele

((((yaşayabilmek kurduğum en büyük hayal))))

..][..®uHuMDaN BaŞKa DoSTuM oLMaDı,,Ve De®DiMi DiNLeYeN SaDeCe GöNLüm Va®Dı..][..

ѕєωєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gє¢ιямєz αкℓıη∂αη...gι∂єη ιηѕαη ѕєωмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєωιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη....

вιℓιуσя мυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη ωє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη çüηкü тιριη кαуıк.......

вєηιмℓє уαşα∂ıкℓαяıηı υηυт уαşαмα∂ıкℓαяıηı ∂üşüη!!!.......

~°×.•'`•» -»¦«-öηємℓι ∂єğιℓ кαç кєz уєηιℓ∂ιğιη; öηємℓι σℓαη, кαç уєηιℓgι∂єη ѕσηяα уєηι∂єη ∂σğяυℓαßιℓ∂ιğιη -»¦«- «•'`•.

ЌéÑDÏÑÏ M£|£k §@Ñ@Ñ|@RıÑ Héq§ΐ ©AÑΐ...7 Ќ@T Dΐߣ Ç£ЌTΐ $£Ñΐ D£ Z£ßæÑΐ •--¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм

Düşmãn Kélĩmésĩnĩn Ãnlâmını Ãrĸãdãş Sıƒãţını Ŧãşıyãnlãrdãn Őğŕéndĩm...

£skidén Toz Pémbé Hãyãllérim Vãrdı...Pémbési Gitti Tozu kaldı...

»¦«ne BiLiRsİn???Sen neYi BiLdİnKi..»¦«

mAsaLmI sANdIn EtKiLeMeZ ÖlÜm BeNi İnAn hİç!!!...

kalamazsın bu hayatta bakire en azından hayat koyar bir kere

Sensizde Dü$ermi$ TakwimDen GünLer,ZorLaSanda Anmaz Adını DiLLer,GideNi Sanmaki ßu Gönül ÖzLer,Unut DioRdun Yha UnuTTum !$te!!!

ߣni UnUtMaYa Y£t£c£q M£sAF£ Yoq ßu aL£mD£ ßirAz DaHa ßaKArSın AL£mL£r£ AkaRSın Ama Y£rim£ ßir AllAhın KuLunU KoYaMAzSın

ßeni Çook Sewiormu$, a$kımdan öLüormu$, ßırakıp Gitti Die Çok pi$manmı$ BakBakBak

Sen ßnde Yüzerken ßen Sende ßouLuordum.....

Tutamadıgım éLLér éLLérin oLdu
Anné,kücükkén ßi yérim acıınca
öpimmdé gcsin dérdin ya..
KaLBim acıo anné hadi öpté gcsinn.. !!

ßen ßiLe Kendimi AnLayamıoRken AnLa$ıLmayı ßekLemek, HayaLden de Öte…

Bir Gün Beni Anımsarsan Eğer, önce Bir Gülücükle An Adimi, Beni Seven Bir çocuktu De, Ve Sonra Seni Ne çok Sevdiimi Örenememiş Olmanın Acısıyla Esef Et!

Seni Görmediim ßirgün YaS Tutarım Diordun ya, KaraYaSLar ELLerle Zevke DaLmakSa KahRoLsun Sewda....

aşk bir oyunsa Game ower !

Var mı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar. yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar. Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var. seni anmak da güzel seni özlemek kadar.

Yüreğimin YarıSı ßirtek Snn hakkındı $imdi Yanımda Sen olmaLıydın...

Hayat ßu SewgiLim Çoktan SeçmeLi Snn a$kınSa ßi Dönem Ödewi..

ßir ZmnLar ßırakıLıp GidiLendim yha $imdi ßırakıpta Giden oLdum.

ağLama KaLßim ßüyüdün Artık!..

ßnm Sewdam Ya$anmıorsa ÖLüme Mahkumdur

Ndn ßen Sana "DÖN" Diemedim?

Senden GeLEn HEr$ei Sırf Senden Die KaßuL Ettim Sewgili... EywaLLah.....

İçimde DoLa$an Alkol Gibi Sana GitGide Sarho$ oLuorum....

WarLıında YokLuunda Snn OLsun İstemiorum.

Madem İçimDeki Sewdayı Ta$ımaya YetmiyeCekti Yürein Neden Girdin Dünyama?..

HaSretinLe Deli oLmadan.. Seni Gördüüm An DeLireyim İstiorum.. DeLirmenin ßiLe Senli ßi Seßebi oLSun isTiorum...

уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!!

a$k mı dedin ßana? saçmaLadın! Sni Séviorm diyene inanma, yoL ver! ßni ßırakıp qiden de ßni herşeyden çok severdi...ßoşwerr.

σLυяуα нαηii cαηιη çєкєя..вєηii göямєк iiѕтєяѕiiη..нαуαL gücüηü çαLιşтιя..уσкυм αятιк!__

Sanma ki aşkınla delirdim şimdi, nefretim bağrımda hançer misali gezerim, bu satırları okursan çok daha iyi anlarsın beni NEFRETİMSİN artık SEVDİĞİM değil!

Sen Benim Adımı Bile Anamazsın…Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın!!!

erken dü$tü masken yüzünden.. Demek sen içimde büyüttüğüm 1 dew deiL 1 hiçtin!! Görüorsun i$te Gittin we ßittin.!!

=DÜN beni sevdiğini söylüyordun=BUGÜN unut diyorsun=YARIN tekrar deneyelim diyorsun=BAK iyi dinle ben sana ne diyorum...(DÖNEK...)=

Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak.. .

σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓє σуηαуαℓı σуυηℓαяıη α∂ı αşк кαℓ∂ı...

мυтℓυℓυк ∂єηєη şєу αηℓαтıℓı∂ığı кα∂αя ѕαу∂αм мı∂ıя؟؟ gözℓєя кαℓвι кαη∂ıяıя нєя güℓü¢üк
вιяαz ѕαнтє..

qeçmishe qecmishh deme qecmishh qecerken sanada qeçirmiştir!!!!

кαℓвιм єѕкι вιя ƒαвяιкα ωє уσк αятıк σ çαℓışαηℓαя...

υмяυм∂α мı ѕαη∂ıη ∂üηуα???

вη кιмѕєуι ѕαтмαм//ѕαтмαк вαηα уαкιѕмαzz//ѕαтιℓмαуι нαкк є∂ισѕα кσуυ νєяιρ//вєℓєѕє νєяιяιιм//!!

••¤ Çekeriim qiderim, bende kıyarim sevqime, yanarim ölürüm, belli etmem kendime bile , aqlamam hiç aqlamam zaten alistirdim, yalnizliqa yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam…¤••

*ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uğRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßak..GöRDüğüN HéR$éYi Féda éDéßiLiRiM..aMa SaKıN aYNaYa ßakMa.!

NiCkiNi ßiLe qöRmek İsTeMiyoRum, MsN’yi aÇmaSan iYi eDerSin! MaiLLerim saNa aqıR Mı qeLdi? EnqeLLedim SeNi aFeDerSinnn .!

Kırgıήıм ..Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм
Sądέcέ..

a$klma b!r céza vér kaLb!m sén! sévmés!n,sén!n yaLan a$klna Allah muhtaç étmés!n…

αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ’∂υя.

нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя..

You will never be good enough
((-Asla yeterince iyi olmayacaksın-))

καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм…

ваиа daЯвє атаиı вєи наЯвє ѕокаЯıм. .

оIuЯ наиі саиıи ςєкєЯ вєиі qöЯмєк наγаI qűсϋиϋ ςаIışтıЯ γокuм аЯтıк…

nasıl sensizliği ben yaratmadıysam,tadacagın bensizlikte benim eserim olmayacak…!!!

bırakıp giden bir gun dönmek ister !! bırak dönsün ne kaybettiğini görsün…

“Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş…Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş… ”

ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuş…ağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın..

ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя…вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя…

.‘ Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık…Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!

İnanmıyorum İnsanların Süslü Laflarına…Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!!

кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уü¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уü¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя…

‘ Göremezler… İzin Wermessem Üzemezler… Çözemezler… Benim Bir Düşüm War ki Asla Bilemezler…!!!

GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM…BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!

üSTü Sende KaLsın Hayat..Artık Benden aLacaın KaLmadı…

...özLємєкLє вα$Lαя α¢ıLαяıмız "ѕєηi ѕєνiуσяυм"Lα вiтєя gözуα$Lαяıмız...

konu$acaksan öyLe ßir Konu$ki Inanayim ağLatacakSan öyLe ßir ağLatti Susmayayim GidecekSen öyLe 0ßir Gitki öLümü Unutayim Ama SevecekSen öyLe ßir Sevki Konu$sanda GitSende AğLatsanda Seni ¬Yüreğimde Yaşatayim

“"ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм..."

"ßu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz

Sevipte sevdiğini sölemeyeni seven affetsin, sevmeyipte seviyorum diyeni Allah Kahretsin ..

Kir Kalbimi Gönlün Olsun, Al Herseyim Senin olsun...Simdi Baska Kollardayim, Bu da Sana "KAPAK OLSUN" !!!

' RahaT oL Geçmiş asLa öLmez ama öLdürür !!

Beni sevmeK yürek ister.. Su içmeye benzemez, asit içmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!

> Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?

güLmek bir tek oNa yakışıyoR..!

Allah' M yqmrr yaqdır Yeryüzünde pisliqq coqq..!!

Hiç Hayallerinizden "0" Aldınız Mı_?

YaRınıMı bRaqTm .. düN'm KaHpE çIkıNca.. !!

sefioRum yaLan yoqh !.. umutLaNma aşq biTTi !..

Hayat Né Garip öküzLér FaLan
.... 2008-03-15 (15:36)
lütfen yıldız bekliorum yazılar hoşunuza gittiyse Gülümsüyor Yüzü kızarıyor
kapodokyalı amat 2008-03-16 (21:19)
Ahmet Şimşek (motorcu amat)
Ahmet Şimşek (motorcu amat)
SÜPERRR ELİNE SAĞLIK Göz kırpıyor Göz kırpıyor
... 2008-03-19 (15:08)
eyw.. beğenen arkadaslardan yıldız bekliorum he Gülümsüyor
2008-03-19 (15:33)
Canan Dğn (Zeynep00)
Canan Dğn (Zeynep00)
Çokk güselmiş Maşşallah Türkiyeye yatcek kadar ileti var Mr. Green
.. 2008-03-19 (15:34)
thanksde yıldızlar Çok mutlu ne alemde
2008-03-20 (11:18)
Başak Açmaz (bashak)
Başak Açmaz (bashak)
sedat duran demiş ki:
lütfen yıldız bekliorum yazılar hoşunuza gittiyse Gülümsüyor Yüzü kızarıyor
Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor O KADAR YAZDIM,BOŞA GİTMESİN DİOSUN DMEK..
2008-03-20 (11:20)
Başak Açmaz (bashak)
Başak Açmaz (bashak)
sedat duran demiş ki:
thanksde yıldızlar Çok mutlu ne alemde
GÖZÜN DOYSUN BE BİSSÜRÜ YILDIZIN VARR...... Mr. Green
2008-03-20 (11:21)
Başak Açmaz (bashak)
Başak Açmaz (bashak)
Zeynep00 demiş ki:
Çokk güselmiş Maşşallah Türkiyeye yatcek kadar ileti var Mr. Green
GERÇEKTEN çok fazla.kopyala-yapıştırla güzl bi iş çıkarmışş Gülüyor