Mesaj Panosu

TÜRK KADINI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /612345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

TÜRK KADINI 2008-03-15 (21:26)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
" Türk kadınlarının en büyük süsü Türk oluşlarıdır. Onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takınmıyorlar, aksine üzerlerinde taşıdıkları o taşları süslemiş ve kıymetlendirmiş oluyorlar. Çünkü her Türk kadını canlı bir inci ve paha biçilmez bir pırlantadır."
( Lady Mary Wortley Montagu / İngiliz Aristokrat Yazar )
2008-03-16 (00:59)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
nerden buldun bu konuyu çok merak ediyorum ama güzel tşk
2008-03-16 (02:23)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
astalavista-EKK demiş ki:
nerden buldun bu konuyu çok merak ediyorum ama güzel tşk
Kardeş ben bu konuyu aslında bayanlar için açmıştım ama, nedendir bilinmez ilk yorum senden gelmiş. Gülüyor Forumdaki bayan arkadaşlar erkeklerin kendilerinden şikayetçi olduklarını düşünüyorlar....Erkeklerin açtıkları, ortamdaki kız gidince değişen erkek muhabbeti KIZLARIN % 90 I BÖYLE ŞU KIZLARI ANLAYABİLEN WARSA YARDIM ETSİN... KIZLAR gibi konu başlıklarına kız arkadaşlarımız biraz soğuk, biraz da alıngan yorumlar bıraktılar...

Özellikle Niijal diye bi arkadaş sırf gıcıklık olsun diye erkekler hakkında konular bile açtı Şaka yapıyor Şaka yapıyor Mr. Green Bende o yüzden, yani erkeklerin karşı cinsin sadece eksik yönlerini ele almadığını göstermek amacıyla böyle bir konu seçtim...Fakat görüyorum ki bayan arkadaşlar bu konuda pek tepkisiz.
2008-03-16 (11:47)
izmirli özge
Bayan
izmirli özge
Almanya, Berlin
Technische Fachhochschule Berlin
tepkisiz kalmak mı..asla venom.. Gülüyor yeni gördüm başlığı bu sebeple benm yorumum da biraz geç oldu..hiç bir zaman erkeklerin kızlardan yakınmaları ya da bu konuyla ilgili yapılan yorumlar umrumda olmadı..nasıl erkekler hakkında bir genelleme yapmak yanlışsa bayanlar için de geçerli.. Göz kırpıyor bayan olmak zordur..ama bir o kadar güzeldir..türk kadını olmaya gelince ..yine genelleme yapmak olmayacak ama türk kadını güzeldir..anadır..çoğu zaman da ERKEKTİR..bu da onu farklı kılar diğerlerinden..başlık için teşekkürler..
2008-03-16 (13:03)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Rica ederim Özge.Sana aynen katılıyorum.Türk Kadını güzeldir,anadır.
2008-03-16 (18:18)
rayel
Bayan
rayel
İsviçre, Schaffhausen
Pädagogische Hochschule Schaffhausen (PHSH)
bende özgeye aynen katılıyorum, ve böyle bi paylaşım yapıp incelik gösterdiğin için venom sana teşekkür ediyorum
2008-03-16 (18:25)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Rica ederim ne demek ben sadece, başka milleten bir kadının Türk kadını hakkındaki görüşlerini aktardım buraya.O sizin inceliğiniz arkadaşlar.
2008-03-25 (13:48)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
TURK KADINI AMAZONDUR ULKESI ICIN CANINI TEHLIKEYE ATMISTIR TURK KADINI ERKEK DEGILDIR DİŞİ BİR KUVVET TIR TURK KADINININ EKSIK YÖNLERI YOKTUR FAZLALIKLARI VARDIR İLK TURK TOPLULUKLARI VE ILK CAG DA BIRCOK TOPLULUK ANAERKILDI BUNUN SEBEBI BIZIM DOGURGANLIGIMIZDIR ANALIGIMIZDIR TURK KADINI EFEDIR TURK KADINI GUCLUDUR ZEKI VE CEVIKTIR HIC BIR KAIDNIN EKSIGI YOKTUR AKSINE GUCLUDUR UZUN ÖMURLUDUR HASTALIKLARA KARSI DAHA DAYANIKLIDIR. TURK KADINI KENDINE ÖZ BIR GUZELLIGI VE DURULUGUYLA KENDINI HER ZAMAN BELLI EDER. TURK KADINI SAVASLARDADA HER MILLETTEN DAHA FEDAKAR VE GUCLU OLDUGUNU GÖSTERMISTIR VE ASKERLERIN EN GUCLU DIREKLERI OLMUSLARDIR
2008-03-25 (13:50)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
KADINLARIN SU EKSIGI BU EKSIGI VAR DIYE KONUSAN KISILERE DE DIKKAT EDIN KI HEPSI KOMPLEKSLI VE BIZDE OLUP ONLARDA OLMAYAN ÖZELLIKLERI KISKANAN KISILERDIR AMA KADINLARI SAVUNAN ERKEKLERI DIKKATLE INCELERSENIZ HEPSI KOMPLEKSI OLMAYAN GERCEKLERI GÖRMUS VE KABUL ETMIS KISILERDIR
2008-03-25 (13:56)
şizofren
Bay
şizofren
Türkiye, Çanakkale
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:
" Türk kadınlarının en büyük süsü Türk oluşlarıdır. Onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takınmıyorlar, aksine üzerlerinde taşıdıkları o taşları süslemiş ve kıymetlendirmiş oluyorlar. Çünkü her Türk kadını canlı bir inci ve paha biçilmez bir pırlantadır."
( Lady Mary Wortley Montagu / İngiliz Aristokrat Yazar )

++++++++++++++++++++++++++++++
Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde, TÜRK kadınından daha fazla çalışan bir kadından bahsetmenin imkânı yoktur ve dünyada hiçbir milletin kadını "Ben TÜRK kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte TÜRK kadını kadar gayret gösterdim" diyemez.
Mustafa Kemal ATATÜRK

Sayfa /612345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol