Mesaj Panosu

TÜRK KADINI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-25 (15:08)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
açhelia88 demiş ki:
KADINLARIN SU EKSIGI BU EKSIGI VAR DIYE KONUSAN KISILERE DE DIKKAT EDIN KI HEPSI KOMPLEKSLI VE BIZDE OLUP ONLARDA OLMAYAN ÖZELLIKLERI KISKANAN KISILERDIR AMA KADINLARI SAVUNAN ERKEKLERI DIKKATLE INCELERSENIZ HEPSI KOMPLEKSI OLMAYAN GERCEKLERI GÖRMUS VE KABUL ETMIS KISILERDIR
Sen daha TS ye üye bile olmadan, böyle bir konuyu ben açmışım Datlum Şaka yapıyor , gördün mü? Yani ben kadınların ne kadar değerli olduğunu biliyorum...Şimdi tekrar diyorum ki :

Cahil kimsenin yanında, kitap gibi sessiz ol - Mevlana -
2008-03-25 (20:29)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
konuyu actıgın ıcın tesekkur ederım ama ben daha cok öncelerden uye olmustum gecen temmuz ayında yanı uye olmustum o profılımı sıfresı ve nıckını unuttum yenı actım ayrıca cahıl kelımesını ustume alınmıyorum kıtap gıbı sessız oluyorum sadece din i inancı farklı dıye bır ınsan cahıl olmaz hosgöruyle dıne döndurebılmek önemlı dınden sogutmaktansa
2008-03-25 (23:08)
cologne1
Bay
cologne1
Almanya, Köln
Fachhochschule Köln
açhelia88 demiş ki:
konuyu actıgın ıcın tesekkur ederım ama ben daha cok öncelerden uye olmustum gecen temmuz ayında yanı uye olmustum o profılımı sıfresı ve nıckını unuttum yenı actım ayrıca cahıl kelımesını ustume alınmıyorum kıtap gıbı sessız oluyorum sadece din i inancı farklı dıye bır ınsan cahıl olmaz hosgöruyle dıne döndurebılmek önemlı dınden sogutmaktansa
sen hic birseye tesekkur edemezsin ..temmuz gelmedende defol..
2008-03-25 (23:28)
hasanavustralya
Bay
hasanavustralya
Türkiye, Ardahan
Ardahan Anadolu Lisesi
bu sitede cok ruhani şeyler konuşuluyor hayatımız sankı arka plana atılmış gibi hissediyorum önümüzde koca bir ömür var güzel gececek...biraz dinimizi yasadığımız hayatı daha güzel hale getiren bir olgu diye düşünsek olmazmı...
2008-03-25 (23:53)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:
astalavista-EKK demiş ki:
nerden buldun bu konuyu çok merak ediyorum ama güzel tşk
Kardeş ben bu konuyu aslında bayanlar için açmıştım ama, nedendir bilinmez ilk yorum senden gelmiş. Gülüyor Forumdaki bayan arkadaşlar erkeklerin kendilerinden şikayetçi olduklarını düşünüyorlar....Erkeklerin açtıkları, ortamdaki kız gidince değişen erkek muhabbeti KIZLARIN % 90 I BÖYLE ŞU KIZLARI ANLAYABİLEN WARSA YARDIM ETSİN... KIZLAR gibi konu başlıklarına kız arkadaşlarımız biraz soğuk, biraz da alıngan yorumlar bıraktılar...

Özellikle Niijal diye bi arkadaş sırf gıcıklık olsun diye erkekler hakkında konular bile açtı Şaka yapıyor Şaka yapıyor Mr. Green Bende o yüzden, yani erkeklerin karşı cinsin sadece eksik yönlerini ele almadığını göstermek amacıyla böyle bir konu seçtim...Fakat görüyorum ki bayan arkadaşlar bu konuda pek tepkisiz.

kardeş o anlattığın erkek arkadailara bende katılıyorum aslında onlar haklılar yani galiba sanırsam. Bu zamanda o anlattığın kadınlardan bulmak zor hatta hiç yok varsa banada haber ver elini öpeyim..... Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-03-25 (23:58)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
kardeş o anlattığın erkek arkadailara bende katılıyorum aslında onlar haklılar yani galiba sanırsam. Bu zamanda o anlattığın kadınlardan bulmak zor hatta hiç yok varsa banada haber ver elini öpeyim..... Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
Var Açelia88...Benim elimi ne öpüyon, git onun elini öp Niyeti kötü
2008-03-26 (00:47)
kibrisli23
Bay
kibrisli23
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:
Var Açelia88...Benim elimi ne öpüyon, git onun elini öp Niyeti kötü

yaw el öptürmek onun objektif doğrularına aykırıdır Gülüyor Niyeti kötü
2008-03-26 (11:47)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
venomscorpion demiş ki:
nerden buldun bu konuyu çok merak ediyorum ama güzel tşk
Kardeş ben bu konuyu aslında bayanlar için açmıştım ama, nedendir bilinmez ilk yorum senden gelmiş. Gülüyor Forumdaki bayan arkadaşlar erkeklerin kendilerinden şikayetçi olduklarını düşünüyorlar....Erkeklerin açtıkları, ortamdaki kız gidince değişen erkek muhabbeti KIZLARIN % 90 I BÖYLE ŞU KIZLARI ANLAYABİLEN WARSA YARDIM ETSİN... KIZLAR gibi konu başlıklarına kız arkadaşlarımız biraz soğuk, biraz da alıngan yorumlar bıraktılar...

Özellikle Niijal diye bi arkadaş sırf gıcıklık olsun diye erkekler hakkında konular bile açtı Şaka yapıyor Şaka yapıyor Mr. Green Bende o yüzden, yani erkeklerin karşı cinsin sadece eksik yönlerini ele almadığını göstermek amacıyla böyle bir konu seçtim...Fakat görüyorum ki bayan arkadaşlar bu konuda pek tepkisiz.

SEN KATILMAYA DEVAM ET BENCE CUNKU SENIN O ELINI ÖPEYIM EGER VARSA DEDIGIN KIZLAR DA KENDILERINE ERKEKLERIN VERDIKLERI SEREFSIZCE VE ACIMASIZA OLAN HAKSIZLIKKLARI ANLATIP ONLARDA ERKEKLERI CEKISTIRIYORLAR TABII KI KALMAZ DUZGUN KIZ CUNKU INSAN KÖTULERE CATMAKTAN KENDISI DE KÖTU OLUYR AMA SIZ CEKSITIRIRKEN BILIN KI O KIZLARDA SIZLERI BIRBIRLERINE SIKAYET EDIYORLAR VE AHH AH BIZ NE YAPCAZ TOPLUMDA NAMUSLU ERKEK MI KALDI KIME VARACAZ BIZ DIYORLAR BIZ EN IYISI MI ARTIK IYI KIZ OLMAYALIM CUNKU DEGERIMIZ BILINMIYOR ERKEKLER HEP KÖTU KZILARA GIDIYOR DIYORLAR
2008-03-26 (11:51)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
IYI KIZLARI AYARTIRLAR KALBINE RUHUNA BEYNINE TUM VİRUSLERI YOLLARLAR SONRA DA TUM PİSLİGİ YINE KIZIN UZERINE YIKARLAR ADAM HERKESI N UZERINE LOP ATLAR BI ONA BI BUNA HERSEYI YAPAR SONRA AK SUTTEN CIKMIS AKKASIK KZI ISTERLER VE ÖYLE KIZ KALMADI VAH DERLER TABII KALMAZ CUNKU ÖLE OLAN KIZLAR NE GIBI INSANLARLA KARSILASIP DEGISTI BUNU DUSUNEN OLMAZ AMA DELIKANLI ADAM KIZLARI CEKSITIRMEYI BIRAKIP ÖNCE BEN NE DERECE IYIYIM DIYE KENDINE SORAR KENDISI ÖNCE NAMSULU TEMIZ USLU ERKEK OLMAYI SECER SONRA USLU KIZ ARAR Göz kırpıyor ERKEGIN KAŞARI OLUP NAMUSLU BAYAN BEKLEME KASAR DEDIGIN BAYAN BILE ISTEMEZ SENI DIYE BIR SÖZUM VAR ÖLELERINE AMA ÖLE OLMAYAN ADAMIN BEN ELLERINI ÖPERIM VE ÖLELERI DE VAR
2008-03-26 (12:18)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
KIMSEYI CEKISTIRMEYIP ÖNCE KENDISINI ELESTIREN EN KÖTU KIZ HAKKINDA BILE KIMSEYE LAF ETMEYEN IYI KIZ BULUNCADA ONA ÖNCE ZARAR VERIP KÖTULUGE TESVIK EDIP SONRA O KIZ ZATEN BÖYLEYDI BEN IM SUCUM YOK DEMEYEN KENDI HERSEYI YASAYIP ONA BUNA ÖNUNE GELENE ATLAYIP SONRA AMAN HICBISI YASAMAMIS OLSUN BERABER OLACAGIM BAYAN DEMEYEN KENDISI YASADIYSA O BAYANI DA OLDUGU GIBI KABUL EDEN YA DA KENDISI NE ÖNCE HAKIM OLUP SONRA BEN BÖYLE KIZ ISTERIM CUNKU HAKEDIYORUM DIYEN BAYANIN GECMSIINE DEGIL GELECEGINE MALUM BÖLGESINE VE YASADIKLARINA DEGIL KARAKTERINE KENDISIYLE UYUMLU OLMASINA ÖNEM VEREN ERKEGIN HER ZAMAN ELINI ÖPERIM...

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol