Mesaj Panosu

TÜRK KADINI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-26 (15:00)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
SEN KATILMAYA DEVAM ET BENCE CUNKU SENIN O ELINI ÖPEYIM EGER VARSA DEDIGIN KIZLAR DA KENDILERINE ERKEKLERIN VERDIKLERI SEREFSIZCE VE ACIMASIZA OLAN HAKSIZLIKKLARI ANLATIP ONLARDA ERKEKLERI CEKISTIRIYORLAR TABII KI KALMAZ DUZGUN KIZ CUNKU INSAN KÖTULERE CATMAKTAN KENDISI DE KÖTU OLUYR AMA SIZ CEKSITIRIRKEN BILIN KI O KIZLARDA SIZLERI BIRBIRLERINE SIKAYET EDIYORLAR VE AHH AH BIZ NE YAPCAZ TOPLUMDA NAMUSLU ERKEK MI KALDI KIME VARACAZ BIZ DIYORLAR BIZ EN IYISI MI ARTIK IYI KIZ OLMAYALIM CUNKU DEGERIMIZ BILINMIYOR ERKEKLER HEP KÖTU KZILARA GIDIYOR DIYORLAR[/quote]

Bayanların başına gelen bu kötü değimşimleri tamamen erkeklere baglaman anlamsız.Bunun sorumlusu hep erkekler olamaz.Tamam erkeklerde çok masum sayılmazlar ama;

Hatayı birazda kendilerinde aramaları gerekmez mi sence. Çok kızmış Çok kızmış

Zamanımızda yaşayan daha doğrusu yaşadığımız bayanlar ın herşeyin üstünde tuttukları bişi var eminim sende biliyosun bunu daha fazla burda yazmak istemiyorum çünkü burdaki tüm bayan arkadaşların ukala olduğumu düşünmelerini istemem Gülüyor Gülüyor Gülüyor

Ama ben venoma güveniyorum bu konunun kurucusu olrak venom un seni örnek göstermesi güzel.Ben sözümün arkasındayım. bana kanıtlayın bunu sözümü tutmak için elimden geleni yapayım. Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
2008-03-26 (16:00)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
zaten bır cokm yetıskın ve mantıklı dusunen bayan hatayı hem kendınde hem de karsısında arar ama bır cok erkek bunu yapmaz kendı hatalı olsa bıle ! ama böyle yapmayan erkeklere saygım sonsuzdur
2008-03-26 (16:44)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
Sadece cevap olsun diye yazma bence.
o bahsettiğin bir çok olgun ve yetişkin bayan nerde hiç göremiyorum sende dahil.
2008-03-26 (17:33)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
şizofren demiş ki:
venomscorpion demiş ki:
" Türk kadınlarının en büyük süsü Türk oluşlarıdır. Onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takınmıyorlar, aksine üzerlerinde taşıdıkları o taşları süslemiş ve kıymetlendirmiş oluyorlar. Çünkü her Türk kadını canlı bir inci ve paha biçilmez bir pırlantadır."
( Lady Mary Wortley Montagu / İngiliz Aristokrat Yazar )

++++++++++++++++++++++++++++++
Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde, TÜRK kadınından daha fazla çalışan bir kadından bahsetmenin imkânı yoktur ve dünyada hiçbir milletin kadını "Ben TÜRK kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte TÜRK kadını kadar gayret gösterdim" diyemez.
Mustafa Kemal ATATÜRK
ya çok güzel bi konu.bende yeni gördüm.. deerimiz dünya çapında bilinioo Gülüyor
2008-03-26 (20:20)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
astalavista-EKK demiş ki:
Sadece cevap olsun diye yazma bence.
o bahsettiğin bir çok olgun ve yetişkin bayan nerde hiç göremiyorum sende dahil.
sadece cevap olsun dıye yazmıyorum benım olgunlugumu yakından tanıyanlar zaten dıle getırıolar sen göremezsın cunku tanımıyosun senın olgun bayan tanımamıs olman da normal cunku bayanlarla ılgılı ıyı seyler yazan her konu sen ve senın gıbı erkeklerı rahatsız eder. olgun erkek olmadan da olgun bayan tanıyamazsın ben cok gördum ve benım le ılgılı de olgunsun yorumunu yapan cok ınsan var bu da sanal alemde anlasılmaz yakından tanımadan bılemezsın neyse bu konuda son söyleyecegım bu umarım aradıgını bulursun ama önce yazdıklarımı ıyı oku ve o kzıları cekıstıren erkeklerı ıncele acaba kendılerı neler yapıolar kızlara sonra kendı hatalarını görmeyıp bayanlara yuklenıyorlar
2008-03-26 (20:33)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
bazı erkekler önce kıza ben rahatım ılerı görusluyum söyyle raaht ol böyle bılmem ne der ve ıelrı gıtmek ıster bazı seylerde kız ıstemezse kasıo bu kız derler kabul eder dedıgın gıbı azcık abartmadan rahat olsun bu kız kasarlanmıs derler kıza ben herseyı normal karıslıyorum herseyı beraber yasamalıyız bu normal deyıp dıller döker kızla en sonunda bısıyler yasarlar ve aradan zaman gecer kız la eger araları az tartısmalı olur ya da ayrılırlarsa(baska sebeplerden) hemen bu kız cok ahlaksız bana yalvardı benı.............. diye derler. ! sonra su kzı böyle kötu soyle kötu derler kasar sapık falan derler sonra kızın pesınden kosarlar ! sonra kııza yogun ısrarla ve baya ugraslar sonrası azcık yaklasabılsın bunu baskalarına ben bısıy yapmadım elımı surmedım kız kendı bana geldı verdı derler. ! kıza aç aç aççç derler kız acmaz açmayınca korkak derler açınca kasar derler namuslu kzıın namusuna göz dıkerler her kzıla herseyı yasar kasarlanmıs erkek olurlar(sapık da denılebılır) sonra ay benım evlencegım kzı COK NAMUSLU olsun derler ama malesefkı o ıstedıklerı kız kendı gıbı namuslu erkek ıster ve öyle böyle bulur mutlu olur bu erkekse kendı sewıyesınde bayanlarla sureklı beraber oldugu ıcın OLGUN BAYAN DUZGUN BAYAN KALMADI DER EWET DE O BAYANLARA KENDILERI NE VIRUSLER BULASTIRDILAR ONLARI O SEKLE KENDILERI SOKTULAR BI DE KENDILERI OLGUN OLMADIGINDAN OLGUN BAYANLAR BULAMIYORUZ DIYORLAR CUNKU OLGUNLAR ONLARA GELMIYOR KIMSEYI CEKISTIRMEYEN SADECE KENDISINI ELESTIREN ERKEKLERE GIDIYORLAR bu nu da yazmadan bu konudan gıtmeyım dedm BU SÖLEDIKLERIM BAZI ERKEKLER ICINDIR HEPSI DEGIL HANI SU BÖYLE BAYAN YOKTUR DIYENLER ASIL O ERKEKLER GITSINLER BAZI YABANCI ULKEERDE NE REZIL KADINLAR VAR BIZIM KADINLARIN USTUNE SU DÖKEMEZ
2008-03-26 (20:44)
hasanavustralya
Bay
hasanavustralya
Türkiye, Ardahan
Ardahan Anadolu Lisesi
türk kadını dıe bi şey yok her kadın ayrı ayrıdır ayrı ozellıklere sahiptir.her kişinin ayrı bir güzelliği fikirleri yaşam biçimi onuru gururu wardır...sadece türk kadını ailesine cok düşkündür.
2008-03-26 (22:51)
ShEvDhAa
Bayan
ShEvDhAa
Türkiye, İstanbul
Beykent Üniversitesi
venomscorpion demiş ki:
" Türk kadınlarının en büyük süsü Türk oluşlarıdır. Onlar süslenmek için elmas veya zümrüt takınmıyorlar, aksine üzerlerinde taşıdıkları o taşları süslemiş ve kıymetlendirmiş oluyorlar. Çünkü her Türk kadını canlı bir inci ve paha biçilmez bir pırlantadır."
( Lady Mary Wortley Montagu / İngiliz Aristokrat Yazar )

tebrikler venom parmaklarına yada koyala yapıstırına saglık Gülüyor
2008-03-27 (12:45)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
Teşekkür ederim arkadaşlar....Türk Kadını en güzeline layıktır.
2008-03-27 (20:03)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
açhelia88 demiş ki:
bazı erkekler önce kıza ben rahatım ılerı görusluyum söyyle raaht ol böyle bılmem ne der ve ıelrı gıtmek ıster bazı seylerde kız ıstemezse kasıo bu kız derler kabul eder dedıgın gıbı azcık abartmadan rahat olsun bu kız kasarlanmıs derler kıza ben herseyı normal karıslıyorum herseyı beraber yasamalıyız bu normal deyıp dıller döker kızla en sonunda bısıyler yasarlar ve aradan zaman gecer kız la eger araları az tartısmalı olur ya da ayrılırlarsa(baska sebeplerden) hemen bu kız cok ahlaksız bana yalvardı benı.............. diye derler. ! sonra su kzı böyle kötu soyle kötu derler kasar sapık falan derler sonra kızın pesınden kosarlar ! sonra kııza yogun ısrarla ve baya ugraslar sonrası azcık yaklasabılsın bunu baskalarına ben bısıy yapmadım elımı surmedım kız kendı bana geldı verdı derler. ! kıza aç aç aççç derler kız acmaz açmayınca korkak derler açınca kasar derler namuslu kzıın namusuna göz dıkerler her kzıla herseyı yasar kasarlanmıs erkek olurlar(sapık da denılebılır) sonra ay benım evlencegım kzı COK NAMUSLU olsun derler ama malesefkı o ıstedıklerı kız kendı gıbı namuslu erkek ıster ve öyle böyle bulur mutlu olur bu erkekse kendı sewıyesınde bayanlarla sureklı beraber oldugu ıcın OLGUN BAYAN DUZGUN BAYAN KALMADI DER EWET DE O BAYANLARA KENDILERI NE VIRUSLER BULASTIRDILAR ONLARI O SEKLE KENDILERI SOKTULAR BI DE KENDILERI OLGUN OLMADIGINDAN OLGUN BAYANLAR BULAMIYORUZ DIYORLAR CUNKU OLGUNLAR ONLARA GELMIYOR KIMSEYI CEKISTIRMEYEN SADECE KENDISINI ELESTIREN ERKEKLERE GIDIYORLAR bu nu da yazmadan bu konudan gıtmeyım dedm BU SÖLEDIKLERIM BAZI ERKEKLER ICINDIR HEPSI DEGIL HANI SU BÖYLE BAYAN YOKTUR DIYENLER ASIL O ERKEKLER GITSINLER BAZI YABANCI ULKEERDE NE REZIL KADINLAR VAR BIZIM KADINLARIN USTUNE SU DÖKEMEZ

yine sadece cevap vermek için yazmışın ve kendi istediğin şekilde yazmışsın. beni engellemekle benim görüşümü değiştiremessin sen olgunluk tan bahsetme her ne yaşamış olursan ol o seviye ye ulaşamayacağını düşünüyorum inşallah senin gibi birisi............
sayın venom başka eli öpülücek aday varmı varsa onlarıda bi görelim gercekten öylelermi?

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol