Mesaj Panosu

TÜRK KADINI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-27 (20:07)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
kibrisli23 demiş ki:
venomscorpion demiş ki:
astalavista-EKK demiş ki:
kardeş o anlattığın erkek arkadailara bende katılıyorum aslında onlar haklılar yani galiba sanırsam. Bu zamanda o anlattığın kadınlardan bulmak zor hatta hiç yok varsa banada haber ver elini öpeyim..... Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor Gülüyor
Var Açelia88...Benim elimi ne öpüyon, git onun elini öp Niyeti kötü

yaw el öptürmek onun objektif doğrularına aykırıdır Gülüyor Niyeti kötü

yaf sen haklı çıktın arkadaşı tanıyormusun bilmem ama sen haklıymışın Gülüyor
2008-03-28 (10:37)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
AA UZULMEYIN ÖPTURURUM ELIMI KORKKMA ÖPENLER ÖPUYOR ZATEN ELIMI BU ÖZELLIKLERE FAZLASIYLA UYDUGUMU SÖYLEYIP ELIMI VE ALNIMI ÖPEN BÖYLE SANAL DEGIL REAL HAYATTA YETERINCE ERKEK VAR OBJEKTIF DOGRULARIM HAKKINDA KONUSMAKTA BURADA KIMSENIN HADDINE DEGIL OLAMAZDA NEYSE UZATTIM ELIMI ISTEYEN ÖPER ISTEMEYEN ÖPMEZ AMA EN BASINDAN BEN BÖYLE KOMPLEKSLI OLMAYAN HERFIRSATTA HERSEYDE KENDINE BAKMAYIP KENDI PSLETTIGI ZARAR VERDIGI BAYANLARI GUNAH KECISI YAPMAYAN YAZDIKLARIMI NE DEMEK ISETDIGIMI EN BASINDAN ANLAMIS OLUP BANA HAKVEREN ERKEKLERIN ELINI ÖPERIM ÖPUOMDA MUJUKKKK
2008-03-28 (10:41)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
Mr. Green KENDI UKALA OLAN ELINI ÖPECEGI BAAYN BULAMAZ AMA EL ÖPEN ERKEK COK DEMEK KI KIMDE HATA EL ÖPEMEDIM YOK ÖYLE BAYAN DEIP KENDI NE BAKMAYAN ERKEK TE HATA AZCIK ZEKA SEVIYEN VARSA IYICE OKU SINDIR YAZDIKLARIMI O KUCUK BEYNINE SEVIYEDEN BAHSEDIP EBNIM MALUM BÖLGELERIMI GERME SENI ENGELLEMEMIN NEDENI SACMALIYOR OLMAN SANA SACMA HAYATINDA MUTLLUKLAR EWT BENCEDE INSALLAH BENIM GIBI INSAN...... KATILIYORUM SANA CUNKU ZATEN OLAMAZ CUNKU O DUZEYE GELEMEZSIN ONCE KOMPLEKSLERINDEN KURTUL AZCIK BAYANALR HAKKINDA GUZEL YORUMLAR YAP KADIN DUSMANI ! SENIN GÖRUSLERIN UMRUMDA DEILL ALLAH SABIR WERSIN ETRAFINDAKI BAYANLARA Göz kırpıyor
2008-03-28 (10:44)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
NEYSEEE BI DAHA BU KONU SAYFASINI ACMIYACAGIM CUNKU GERCEKTEN ÖNEMSIZ BENIM ICIN OLGUNLUKTAN BAHSEDEN BEYFENDI COK GULUYORUM CUNKU BENIIM BURAYA YAZDIGIM VE DUSUNDUGUM SEYLERI SIRF ISINE GELMEDI DIYE OLGUNLUK DISI GÖREN TEK CANLI TURU SENSIN SEN HARIC KAC ERKEK BU SÖZLERIMI OKUYUP ELIMI ÖPUYOR VE ONU YAPANLAR SENDEN KAC YAS BUYUK ADAMLAR
2008-03-28 (10:45)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
astalavista-EKK demiş ki:
açhelia88 demiş ki:
bazı erkekler önce kıza ben rahatım ılerı görusluyum söyyle raaht ol böyle bılmem ne der ve ıelrı gıtmek ıster bazı seylerde kız ıstemezse kasıo bu kız derler kabul eder dedıgın gıbı azcık abartmadan rahat olsun bu kız kasarlanmıs derler kıza ben herseyı normal karıslıyorum herseyı beraber yasamalıyız bu normal deyıp dıller döker kızla en sonunda bısıyler yasarlar ve aradan zaman gecer kız la eger araları az tartısmalı olur ya da ayrılırlarsa(baska sebeplerden) hemen bu kız cok ahlaksız bana yalvardı benı.............. diye derler. ! sonra su kzı böyle kötu soyle kötu derler kasar sapık falan derler sonra kızın pesınden kosarlar ! sonra kııza yogun ısrarla ve baya ugraslar sonrası azcık yaklasabılsın bunu baskalarına ben bısıy yapmadım elımı surmedım kız kendı bana geldı verdı derler. ! kıza aç aç aççç derler kız acmaz açmayınca korkak derler açınca kasar derler namuslu kzıın namusuna göz dıkerler her kzıla herseyı yasar kasarlanmıs erkek olurlar(sapık da denılebılır) sonra ay benım evlencegım kzı COK NAMUSLU olsun derler ama malesefkı o ıstedıklerı kız kendı gıbı namuslu erkek ıster ve öyle böyle bulur mutlu olur bu erkekse kendı sewıyesınde bayanlarla sureklı beraber oldugu ıcın OLGUN BAYAN DUZGUN BAYAN KALMADI DER EWET DE O BAYANLARA KENDILERI NE VIRUSLER BULASTIRDILAR ONLARI O SEKLE KENDILERI SOKTULAR BI DE KENDILERI OLGUN OLMADIGINDAN OLGUN BAYANLAR BULAMIYORUZ DIYORLAR CUNKU OLGUNLAR ONLARA GELMIYOR KIMSEYI CEKISTIRMEYEN SADECE KENDISINI ELESTIREN ERKEKLERE GIDIYORLAR bu nu da yazmadan bu konudan gıtmeyım dedm BU SÖLEDIKLERIM BAZI ERKEKLER ICINDIR HEPSI DEGIL HANI SU BÖYLE BAYAN YOKTUR DIYENLER ASIL O ERKEKLER GITSINLER BAZI YABANCI ULKEERDE NE REZIL KADINLAR VAR BIZIM KADINLARIN USTUNE SU DÖKEMEZ

yine sadece cevap vermek için yazmışın ve kendi istediğin şekilde yazmışsın. beni engellemekle benim görüşümü değiştiremessin sen olgunluk tan bahsetme her ne yaşamış olursan ol o seviye ye ulaşamayacağını düşünüyorum inşallah senin gibi birisi............
sayın venom başka eli öpülücek aday varmı varsa onlarıda bi görelim gercekten öylelermi?
BUNLAR ISTEDIGIM SEYLER DEGIL AKLI BASINDA HER ERKEK VE BAYANIN BILDIGI SEYLER SENIN DE KABUL EDEMIYECEGIN ACI GERCEKLERR EGER BEN SIRF BAYANLAR SUCLU DESEYDIM SIRF BAYANALR ALEYHINE KONSUSAYDIM EMINIM OZAMANA OLGUN DIYECEKTIN AMA ASIL SEN SEVIYEYE BU BEYINLE GELEMEZSIN BENDEN SANA TAVSIYE BENIM GIBI OLAYI EHM BAYAN HEM ERKEK TARAFINDAN KONUS VE BU YAZDIKLARINDAN SONRA KARSI CINSTEKI BELLI YAS USTUNDE INSANALR TARAFINDAN GÖRUSLERIN DOGRULANSIN AMA SEN SADECE BAYANALRI ASAGILA İŞTE BU OLGUNLUKTUR BEN KENDI ISTEDGMI YAZMADIM DA AYRICA ETRAFTAKIBIR COK INSANIN GÖRUSLERINI DE BURAYA YANSITTIM
2008-03-28 (15:53)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
senin için kadıından üstün varlık yok sen o at gözlüklerini çıkarda öyle bir bak dünya ya
ha o çevrende sana katılan insanlar varya onlarda çıkarsın
senin için üzülüyorum ama sadece insan olduğun için
DÜNYADA ki EN ÜSTÜN YARATIK
söylediklerine de katula katula gülüyorum
bak ha ha ha .......
2008-03-29 (02:27)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
Açelya Hanım ve Astalavista Beyefendi!!!

Lütfen! Birbirinizi yasaklayıpta özel tartışmalarınızı, böyle güzel bir konunun içerisinde yaparak konuyu hedefinin dışına çıkarmayın...Madem tartışmak istiyorsunuz, gidin özelde tartışın.Birbirinizi yasakladığınıza göre konuşmak istemiyorsunuz demektir.Öyleyse niçin burada birbirinize konu dışı cavaplar yazarak konuyu dağıtıyorsunuz. Çok kızmış Çok kızmış
teprikler açhelia sana 2008-03-29 (10:37)
alidal
Bay
alidal
Türkiye, Mersin
Anamur Lisesi (Y.D.A.)
gerçekten senin görüşlerine katılıyorum günümün erkekleri nin bir çoğu maalesef hiç karşısındaki bayanın geleceğini hiç düşünmeden karartım sorada ben yapmadım kendisi istedi ben de yaptım o zaten öyleymiş gibi sölüyorlar aslında bir oturup da düşünmesi lazım kendilerinin analarını bacılarını gözlerinin önünde canlandırmaları gerekmektedir ozaman herkes zannediyorum ki birazda olsun düzelir diyorum
2008-03-29 (13:07)
juniorfico
Bay
juniorfico
Türkiye, Kocaeli
Kocaeli Üniversitesi
M. Kemal ATATÜRK ün bahsettiği TÜRK kadınları dünde vardı bugunde varlar..ALLAH'a şükür..Öyle analarmız bacılarımız ninelerimiz varki belkide onların yüzü suyu hürmetine de bu dunya ayakta..

Fakat bugunnun kadınlarının hemen hemen hepsi için övücü bir tabir kullanamamakla birlikte erkekleri içinde cok bir şey soleyemeyiz herhalde..

Bugun de varlıgını surduren o naciz insanlar kuskusuz vardır.Kuskusuz kımılermız kendımızı onların ıcınde goruruz..Fakat izafi bir kavramdır..Sen oyle oldugunu soylersın ben oyle olmadıgını dusunebılırım..

Fakat ortada bır gercek varkı oda TÜRK insanının yozlaştıgı-Maddi manevi değerlerinden uzaklastıgı gercegıdır.Hal boyle iken o naciz insanların ATATURK un de bahsettıgı ınsanların arasına her ne cınsıyetten olursak olalım girmek biraz zorlasmıstır..

Tv'ler Dergiler Gazeteler İlerleyen teknoloji sayesinde İnternet gibi teknolojik süreçteki ayakların her biri bu yozlaşmayı hızlandırmıstır ne yazıkkı..Tabıkı ıyı taraflarının olmadıgını soylemek cok guc fakat ben suana kadar bilinçsizlik içerisinde kullanılıp yozlaşmanın en buyuk sebbı oldgunu dusundum ve oylede devam edıyor...

Bu konuyu kişiselleştirmeye Cinsler arası ilişkileri dokmeye hıc gerek yoktur..Pozitif ayrımcılık yerını femınıstlıge donusturmemelıdır..Tarıh ıcerısınde ve bugunde ATATURK un bahsettıgı o mubarek anlarımız bacılarımız nınelerımz gorevlerını yapmıslardır..Yapmak zorunda idiler..Babalarımız dedelerımızınde bır gorevlerı vardı onlard gorevlerını harfıyyen yappmıslardır onların yapma mecburıyetlerı vardı..Bu mecburıyetın nereden geldını tartısmay luzum bıle yok..Hepsinden ALLAH (c.c) razı olsun...

Neticesinde Şu an cogumuzun NE ovulecek nede tam anlamıyla Yerilecek yonlerımızvar...Bence cok eksıklerımız var..Kendım dahil toplumumuzun hemen hepsınde bu sozkonusu yozlasma , tutarsızlık ilerlemekte... Dilerim cinsiyet ayrımı yapmaksızın fakat ANALARIMIZIN değerini unutmadan her bırey yararlı işlere kendılerını adarlar..Ülkemizin ve dinimizin buna ihtiyacı var.Her ne kadar bazıları kendılerıne 'farklı bır toplum' bulma cabası içindeyselerde TÜRK insanı vicdanı mukabilinde eşine az rastlanan bir toplumdur..Nice başarılara bu İSLAM acısından olsun ınsanlık acısından olsun muvaffak olmus bır toplumdur....
2008-03-29 (23:37)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
tamam kardeş venom haklısın aslında ama ne yapayım elimden bişi gelmez.
artık tartışmam ben onla
anladım yani Fikir

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol