bazı erkekler önce kıza ben rahatım ılerı görusluyum söyyle raaht ol böyle bılmem ne der ve ıelrı gıtmek ıster bazı seylerde kız ıstemezse kasıo bu kız derler kabul eder dedıgın gıbı azcık abartmadan rahat olsun bu kız kasarlanmıs derler kıza ben herseyı normal karıslıyorum herseyı beraber yasamalıyız bu normal deyıp dıller döker kızla en sonunda bısıyler yasarlar ve aradan zaman gecer kız la eger araları az tartısmalı olur ya da ayrılırlarsa(baska sebeplerden) hemen bu kız cok ahlaksız bana yalvardı benı.............. diye derler.

sonra su kzı böyle kötu soyle kötu derler kasar sapık falan derler sonra kızın pesınden kosarlar

sonra kııza yogun ısrarla ve baya ugraslar sonrası azcık yaklasabılsın bunu baskalarına ben bısıy yapmadım elımı surmedım kız kendı bana geldı verdı derler.

kıza aç aç aççç derler kız acmaz açmayınca korkak derler açınca kasar derler namuslu kzıın namusuna göz dıkerler her kzıla herseyı yasar kasarlanmıs erkek olurlar(sapık da denılebılır) sonra ay benım evlencegım kzı COK NAMUSLU olsun derler ama malesefkı o ıstedıklerı kız kendı gıbı namuslu erkek ıster ve öyle böyle bulur mutlu olur bu erkekse kendı sewıyesınde bayanlarla sureklı beraber oldugu ıcın OLGUN BAYAN DUZGUN BAYAN KALMADI DER EWET DE O BAYANLARA KENDILERI NE VIRUSLER BULASTIRDILAR ONLARI O SEKLE KENDILERI SOKTULAR BI DE KENDILERI OLGUN OLMADIGINDAN OLGUN BAYANLAR BULAMIYORUZ DIYORLAR CUNKU OLGUNLAR ONLARA GELMIYOR KIMSEYI CEKISTIRMEYEN SADECE KENDISINI ELESTIREN ERKEKLERE GIDIYORLAR bu nu da yazmadan bu konudan gıtmeyım dedm BU SÖLEDIKLERIM BAZI ERKEKLER ICINDIR HEPSI DEGIL HANI SU BÖYLE BAYAN YOKTUR DIYENLER ASIL O ERKEKLER GITSINLER BAZI YABANCI ULKEERDE NE REZIL KADINLAR VAR BIZIM KADINLARIN USTUNE SU DÖKEMEZ