Mesaj Panosu

TÜRK KADINI
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-30 (01:37)
astalavista-EKK
Bay
astalavista-EKK
Türkiye, İzmir
Dokuz Eylül Üniversitesi
arkadaşlar konuya dönebiliriz artık nerde kalmıştık Mr. Green
ewt 2008-03-30 (14:39)
pretty women
Bayan
pretty women
Almanya, Heilbronn
Hochschule Heilbronn, Technik, Wirtschaft, Informatik
tebrikler turk kadini zoru sever turk kadini yonetmeyi sever dunyada ilk secme secilme kadina verilmistirki buda bizim tarzimiz biz ilkleri yasar ilkleri yasatiriz bizim gecmisteki kadinlarimiz ve gelecekteki kadinlarimiz cok kiymetlidir zaten burdaki yabancilar turk kizlariyla evleniyor hep niye kadin gibi kadin olduklari icin
2008-03-30 (16:34)
alidal
Bay
alidal
Türkiye, Mersin
Anamur Lisesi (Y.D.A.)
Gözlerini yuvarlıyor Gülüyor Soğukkanlı Hayret ediyor Tarafsız
2008-03-30 (19:12)
llSaUroNll
Bay
llSaUroNll
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Olaylara cok olumlu(astalavista konu dısı) bakmıssıznız ama durum maales ole degil.OY hakkı olup kocası ne derse ona oy veren kadınlar ve haklarını kullanamayan veya kullanması engellenen bi suru kadın var.
Erkek psikolojisi kadından her zaman korkar ve bunun icindir ki asla kadının ön saflarda olmasını istemez ve her zaman ona yasaklamalar getirir kendisi güvenilmez olan bi erkek kadınınada asla güvenmez ve karacarsaflarda bu dusuncelerden cıkmıs bir onyargının sebebidir. erkek ne yaparsa yapsın bi şi yok kadının sacı acık olunca günah bu ve bu tür şeyler kadınlardan korkanların eseridir.DUNYA görüşü olmayan kadın egitimli(ögretimden bahsetmiyorum) bireyler yetiştiremez.şu anki egitimsizligin ve ulkenin kotuye gidişinin sebebide budur unutmayalım ki analarımız bizi yetiştirenlerdir.
aynı şekilde (uludag kız ve erkekleri) yazısına, ve kızlar hakkındaki olumsuz yazılarımında arkasındayım onlarda yukarda yazdıgım sebeplerden kaynaklanıo baba evinde surekli yasak ve kurallar icerisinde yasayan kız birden geniş bi özgürlük dünyası icerisine girince sudan cıkmıs balığa donuo ve bu yüzdende olanlar oluo ve bu yüzden olaylara karşı düşüncesi olmayan nesiller yetişio.
2008-03-30 (21:08)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
llSaUroNll demiş ki:
OY hakkı olup kocası ne derse ona oy veren kadınlar ve haklarını kullanamayan veya kullanması engellenen bi suru kadın var.
Bu da farklı bir bakış açışı.Teşekkürler
2008-03-31 (14:48)
açheliaa
Bayan
açheliaa
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
astalavista-EKK demiş ki:
senin için kadıından üstün varlık yok sen o at gözlüklerini çıkarda öyle bir bak dünya ya
ha o çevrende sana katılan insanlar varya onlarda çıkarsın
senin için üzülüyorum ama sadece insan olduğun için
DÜNYADA ki EN ÜSTÜN YARATIK
söylediklerine de katula katula gülüyorum
bak ha ha ha .......
o senın önyargın. asla öyle dusunmuyorum kesınlıkle kadın en ustun degıldr erkek de degıldr hıckımse en ustun degıldır.bu ustunluk mevzusu asagılık kompleksınden öte bıısy olamaz.ve asıl sen bayanlar hakkında acılan konulardan rahatsızlık duyma. kadınlar hakkında 1 tane guzel sey söylense hazmedemıyorsun farkında mısın? elestırene kadar evet dogru dıyeblırsın.kımse en ustun degıl sadece söyle hakkımızda 1 tane bıle guzel soz soylensın bazı baylar nedense hazmedemıyor
Kadın 2008-04-02 (01:24)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
Bir uygarlığın seviyesini ölçmek isterseniz, derhal kadının hayat şartlarına bakın.
STUART MILL

Kadınlara büyük saygı duyan ve onları herşeyin üstünde tutan erkekler, kadınlar arasında popüler olmayı nadiren başarabilirler. J.ADDISON

En mükemmel kadın, çocuklarına babalarının yokluğunda baba olabilecek kadındır. GOETHE

İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur. HELEN ROWLAND

Onlar bizim analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, bizim diğer yarımız. Onları sevmemek mümkün mü?
Kadınların istediği ile bizim istediğimiz farklı değil ki. Biraz mutluluk, biraz huzur, birlikte güzel bir yaşam...Saygılar
ewt 2008-04-05 (12:41)
pretty women
Bayan
pretty women
Almanya, Heilbronn
Hochschule Heilbronn, Technik, Wirtschaft, Informatik
walla ben oyle kocasinin ayaklari dibinden ayrilmayan bir kadin olmadim bu yuzden kisiliklerimiz zaman zaman catisir ama ben anliyorum erkeklerin genelinde varki kadinlardan kendinizi ustun gormek istersiniz ezik olan kadininda oy hakkinida alirsiniz sokaktada doversiniz ama ben size kizamiyorum sizleride bizleride yezistiren bir kadin sonucta
2008-04-05 (20:06)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Denizli
Pamukkale Üniversitesi
pretty women demiş ki:
walla ben oyle kocasinin ayaklari dibinden ayrilmayan bir kadin olmadim bu yuzden kisiliklerimiz zaman zaman catisir ama ben anliyorum erkeklerin genelinde varki kadinlardan kendinizi ustun gormek istersiniz ezik olan kadininda oy hakkinida alirsiniz sokaktada doversiniz ama ben size kizamiyorum sizleride bizleride yezistiren bir kadin sonucta
Hocam bu laflar bana mıydı ne Gözlerini yuvarlıyor
2008-04-05 (22:17)
yinemiokul
Bayan
yinemiokul
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
türk kadını; cumhuriyetinin bekçisi, geleceğe güvenli adımlar atacak bireylerin annesidir.
ben bilmem beyim bilir safsatasını kabullenmez, başında çoban olmadan da hareket eder, kararlarını verir.

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol