Mesaj Panosu

Lütfen biraz SAYGI...
Yeni Konu Aç

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-18 (19:23)
pentagraman
Bay
pentagraman
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
arzu nehir safak demiş ki:
pentagraman bakiyorum aramizda kalmis Mr. Green
dayanamadin demi Mr. Green
neymiş o arzu,valla kimseye hiçbirşey söylemedim
2008-03-18 (19:26)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
Alıntı:
evet msn imi isteyen 500 kişiden beşyüzüncüye msn imi verdim, bi daha ki sefere bininciye vericem hadi daha çok mesajjj

ISTE KANITIM Soğukkanlı
BAKIYORUM ISINE GELMIS ! Mr. Green
2008-03-18 (19:30)
pentagraman
Bay
pentagraman
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
Alıntı:
evet msn imi isteyen 500 kişiden beşyüzüncüye msn imi verdim, bi daha ki sefere bininciye vericem hadi daha çok mesajjj

ISTE KANITIM Soğukkanlı
arzu konunun devamını okudun mu , en virüslü en adi msn imi verdim zaten bi açılıyor bi açılmıyor Mr. Green konşmadm da dedim ya eğlencelik süper oluyor, Mr. Green du bakalım bu akşam biri daha düşer, o zaman BAZI arkadaşlardan edindiğim msnler sayesinde hayırlı bir işte imza atıcam Abazan kızlarla abazan erkekleri birleştiricem, acayip eğlenceli olacak Mr. Green Mr. Green
2008-03-18 (19:34)
arzu nehir safak
Bayan
arzu nehir safak
Fransa, Paris
Université Paris 4 - Université Paris-Sorbonne
pentagraman demiş ki:
Alıntı:

ISTE KANITIM Soğukkanlı
arzu konunun devamını okudun mu , en virüslü en adi msn imi verdim zaten bi açılıyor bi açılmıyor Mr. Green konşmadm da dedim ya eğlencelik süper oluyor, Mr. Green du bakalım bu akşam biri daha düşer, o zaman BAZI arkadaşlardan edindiğim msnler sayesinde hayırlı bir işte imza atıcam Abazan kızlarla abazan erkekleri birleştiricem, acayip eğlenceli olacak Mr. Green Mr. Green

EVT.ISTE BEN BUNU ZAMANINDA ABAZAN ERKEKLERIN MSN INI BIRBIRINE VEREREK YAPMISTIM Mr. Green
HERZAMAN ARKANDAYIM, KIM TUTAR SENI Mr. Green
2008-03-18 (19:38)
pentagraman
Bay
pentagraman
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
pentagraman demiş ki:
Alıntı:

ISTE KANITIM Soğukkanlı

EVT.ISTE BEN BUNU ZAMANINDA ABAZAN ERKEKLERIN MSN INI BIRBIRINE VEREREK YAPMISTIM Mr. Green
HERZAMAN ARKANDAYIM, KIM TUTAR SENI Mr. Green
sağol desteklerinizle ayaktayım Soğukkanlı
2008-03-18 (19:46)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
SİZE BIR KAC AY ÖNCE BANA GELEN TALIHSIZ BIR MESAJDAN SÖZEDEYIM KESKE ZAMANINDA AKIL EDIP SIKAYET ETSEYDIM MODERATÖRLERE MESAJ AYNEN ŞÖYLE: KOLAYCA VE RAHAT PARA KAZANMAK ISTERMISIN MERAK ETME BAKIRE FALANSAN BOZULMUCAK AMA COK EGLENECEKSIN DIYE YANI ACIKCA AHLAKSIZ BIR MESAJ YAZARKEN BILE TUHAF OLDUM VE BUNU YAZAN İZMİR EGE UNIVERSITESINDEN BIRISIYDI HIC CEVAP VERMEDIM SILDIM MESAJI Yüzü kızarıyor Kızmış
2008-03-18 (23:01)
dürre
Bayan
dürre
Türkiye, İstanbul
Özel Gökyüzü Lisesi (Y.D.A.)
açhelia88 demiş ki:
SİZE BIR KAC AY ÖNCE BANA GELEN TALIHSIZ BIR MESAJDAN SÖZEDEYIM KESKE ZAMANINDA AKIL EDIP SIKAYET ETSEYDIM MODERATÖRLERE MESAJ AYNEN ŞÖYLE: KOLAYCA VE RAHAT PARA KAZANMAK ISTERMISIN MERAK ETME BAKIRE FALANSAN BOZULMUCAK AMA COK EGLENECEKSIN DIYE YANI ACIKCA AHLAKSIZ BIR MESAJ YAZARKEN BILE TUHAF OLDUM VE BUNU YAZAN İZMİR EGE UNIVERSITESINDEN BIRISIYDI HIC CEVAP VERMEDIM SILDIM MESAJI Yüzü kızarıyor Kızmış
ismini hatırlıyosan söyle mod.lara belki incelerler...hatta arnavutkıza söyle.kendisi tetektif Çok mutlu arar buşur Niyeti kötü ....gerizekalı ahlaksız basit insancıklar bunlar.ezelim hepsini Niyeti kötü
... 2008-03-18 (23:05)
KeLeBeK35
Bayan
KeLeBeK35
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
bidee resim olmadığıı haldee gözlerimii ekranndan alamıorumm vs vs şeklindeee otomatiğe bağlamış abazalardada warr acaba bunları napsakkiii Gülüyor
2008-03-18 (23:13)
dürre
Bayan
dürre
Türkiye, İstanbul
Özel Gökyüzü Lisesi (Y.D.A.)
KeLeBeK35 demiş ki:
bidee resim olmadığıı haldee gözlerimii ekranndan alamıorumm vs vs şeklindeee otomatiğe bağlamış abazalardada warr acaba bunları napsakkiii Gülüyor
Mr. Green Mr. Green evet.adam "ne kadar güzelsin" diye mesaj atıyo.bi de aynı mesaj aynı kişiden belli aralıklarla tekrar tekrar gelmiyo mu Mr. Green ay bunların hepsi otomatiğe bağlamış beyin özürlü.bence rezil etme köşesi yapıp hepsini rezil edelim Niyeti kötü Niyeti kötü
2008-03-18 (23:31)
damlahan
Bayan
damlahan
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
Ahhh ahhh arkadaşlar ne acı ya.
Bana gelen bi mesaj var söylemeye yazmaya dilim varmıyo.
Cidden böyle pislikler var mı dedittiriyo yani.

Utandım bak Yüzü kızarıyor

Sayfa /6Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 23456 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol