KPSS
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa

KPSS 2008-03-17 (12:44)
Mustafa Özcan (ankakuşu38)
Mustafa Özcan (ankakuşu38)
arkadaşlar kpss sınavı hakkında bilgisi olan varmı başvuru için neler yapmak gerekiyor
2008-03-17 (14:53)
Emrah Sıriş (aloneathome)
Emrah Sıriş (aloneathome)
keşke kpss ile milletvekili olunabilse Gözlerini yuvarlıyor devletin en kıdemli memuru yani.. şimdi kpss yi kazanıcan, kamuda bi meslek sahibi olucan, 9000 işgününü doldurucan da sonrasında üç kuruşa ölümü bekleyecen.. Gözlerini yuvarlıyor
2008-03-17 (17:23)
Tacettin Cureklibatur (over_shit)
Tacettin Cureklibatur (over_shit)
bu sene 28-29 haziranda yapılacak olan sınav. basvurular 1-10 mayıs arası olabilir. gecen sene ole idir. genelde 2 aşamalısı makbuldur. sabahtan 30 türkçe 30 matematik 30 tarih 30 caografya 30 anayasa falan. bunun adına genel kültür genel yetenek denir. ogleden sonra da 120 soru vardır. bu nada eğitim bilimleri denir. gayet kastırıcı bi sınavdır. ossfala hikayedir. asıl olay burda kopmaktadır. sınav puanı 2 sene gecerliliğini korumaktadır. işte böyle
2008-03-17 (19:51)
Hakan Özdemir (hakan4729)
yok böyle bir sistem düzen, her yerde yazıyorum buraya yine yazıyım, okul bitsin birdaha sınava girelim diye okuyoruz zaten, hadi genel kültür neyse onu anladık, bir de okulda aldığımız derslerden sınava gireceğiz Çok kızmış
2008-03-18 (12:14)
Başak Açmaz (bashak)
Başak Açmaz (bashak)
hakan4729 demiş ki:
yok böyle bir sistem düzen, her yerde yazıyorum buraya yine yazıyım, okul bitsin birdaha sınava girelim diye okuyoruz zaten, hadi genel kültür neyse onu anladık, bir de okulda aldığımız derslerden sınava gireceğiz Çok kızmış
KATILIYORUMM Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok kızmış
2008-03-18 (21:19)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
hakan4729 demiş ki:
Ne yapsınlar be kardeş.2 Milyon işsiz Üniversitelinin olduğu bir memlekette 100 Bin kişi işe alınacaksa bunu başka türlü nasıl yapabilirler...Siz söyleyin o zaman.Fikir verin, çözüm üretin, sistem önerin Göz kırpıyor
2008-03-18 (21:49)
Pia Neruda (neruda)
Pia Neruda (neruda)
oy kaygısıyla yolu suyu elektriği binası torpilli hocası olan her yere üniversite açmasınlar o zaman bu kadar yıgılma olmaz... bi de bu teayyip amca 3 tane çocuk yapın diyor onlar ne yapacak diye düşünen yok tabi.. kendi çocukları amerikalarda burslu, paşa paşa okudu ya herkesin ki öyle olacak sanıyo...bu arad kpss ömür törpüsü yaaaa. öss bu kadar kasmamıştı
2008-03-18 (23:49)
Fazilet Yılmaz (fazilet28)
Fazilet Yılmaz (fazilet28)
hiç sormayın ben zaten üniversiteye girmem için yeterliliğimi ölçmüşsün ondan sonra tekrara ölçceksin bu nasıl mantıktır anlamıyorum
kendi çocukları bizim vergilerle ,paralarla rahat rahat yaşasın
biz sürünelim birde müslümanız diye geçiniyolar
müslüman hak yer mi?
öğretmenliği ne hale getirdiler
ücretliydi, kadroluydu,sözleşmeydi
allah hepimize kolaylık versin
kutsal olan mesleğimizi acınacak duruma düşürdüler.
2008-03-19 (00:53)
fazilet28 demiş ki:
hiç sormayın ben zaten üniversiteye girmem için yeterliliğimi ölçmüşsün ondan sonra tekrara ölçceksin bu nasıl mantıktır anlamıyorum
Kendine göre haklı yanların olabilir tabi.Fakat etrafına iyi bakacak olursan, Üniversiteye girdiği gibi çıkan, kendisini zerre kadar ilerletmeyen, geliştirmeyen insanların sayısı da azımsanamayacak kadar var...

Büyük şirketlerde, kuruluşlarda, işletmelerde bile kişisel ve mesleki gelişim için 3 yılda bir sınav yapılır.Sınavı geçemeyenlerin tazminatı ödenip işine son verilir...Siz henüz iş hayatına atılmadığınız için bilemezsiniz tabi.İş hayatı çok acımazsızdır...

Eğer içinizden birinin daha iyi bir çözüm önerisi yoksa, birilerini işe almanın en iyi yolu sınavdır...Ne olsun yani sınav kalksın da Torpil mi dönsün ortalıkta...Hem madem Üniversiteye girerken bilgilerinizin ölçüldüğünü düşünüyorsunuz, o halde ne fark eder, bir sınava daha girin ve mesleğinizi hak edin...Kızmak yok arkadaşlar, biraz gerçekçi düşünün.
2008-03-19 (23:21)
venomscorpion demiş ki:
fazilet28 demiş ki:
Kendine göre haklı yanların olabilir tabi.Fakat etrafına iyi bakacak olursan, Üniversiteye girdiği gibi çıkan, kendisini zerre kadar ilerletmeyen, geliştirmeyen insanların sayısı da azımsanamayacak kadar var...

Büyük şirketlerde, kuruluşlarda, işletmelerde bile kişisel ve mesleki gelişim için 3 yılda bir sınav yapılır.Sınavı geçemeyenlerin tazminatı ödenip işine son verilir...Siz henüz iş hayatına atılmadığınız için bilemezsiniz tabi.İş hayatı çok acımazsızdır...

Eğer içinizden birinin daha iyi bir çözüm önerisi yoksa, birilerini işe almanın en iyi yolu sınavdır...Ne olsun yani sınav kalksın da Torpil mi dönsün ortalıkta...Hem madem Üniversiteye girerken bilgilerinizin ölçüldüğünü düşünüyorsunuz, o halde ne fark eder, bir sınava daha girin ve mesleğinizi hak edin...Kızmak yok arkadaşlar, biraz gerçekçi düşünün.

bundan 20 sene öncede kpss varmıydı ? kendi yakınlarımdan biliyorum anlatıyolar, bırak kpss'yi liseyi bitiren iş sahibi olurdu bizim zamanımızda diye anlatırlar, insan tabiki kendini geliştirmeli, körelip kalmamalı aksi takdirde işsiz kalması normal, torpil demişsiniz, şu an ki sistemde yok mu torpil ? sınav var diye torpil olmuyor mu ? ayrıca üniversiteye girerken bilgilerimiz ölçüldü evet ama 4 yıl aradan sonra aynı şeyleri tekrarlamak bana zor geliyor ve bu durum kendini geliştirmekle ne kadar örtüşüyor anlamış değilim? ileriye dönük çalışmamız lazımken geriye dönük bir çalışma içine giriyoruz 4 yıl öncesini tekrarlıyoruz, genel kültür sınavı olmasın o zaman, üniversitedeki derslerin sınavı olsun sadece en azından mantıklı açıklaması olur, okuldan sonra genel bir bilgi yoklaması yapılıyor deriz, bu kadar şeyide her zamanki boşa yazdım yine, konuştuğumuzla kalırız... düzelmez bu sistem!
Sayfa / 2
12 Sonraki SayfaSon Sayfa