Mesaj Panosu

KPSS
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-03-19 (23:28)
01physiker
Bay
01physiker
Almanya, Essen
Universität Duisburg-Essen
venomscorpion demiş ki:
hakan4729 demiş ki:
yok böyle bir sistem düzen, her yerde yazıyorum buraya yine yazıyım, okul bitsin birdaha sınava girelim diye okuyoruz zaten, hadi genel kültür neyse onu anladık, bir de okulda aldığımız derslerden sınava gireceğiz Çok kızmış
Ne yapsınlar be kardeş.2 Milyon işsiz Üniversitelinin olduğu bir memlekette 100 Bin kişi işe alınacaksa bunu başka türlü nasıl yapabilirler...Siz söyleyin o zaman.Fikir verin, çözüm üretin, sistem önerin Göz kırpıyor

ben sistem üretemem simdi ayip olur ama.... 2 milyon issiz üniversite mezunu varken, bu basbakan hala hangi akla mantik, dogurun haa dogurun deyip, DUREX e savas aciyor.. Gülüyor Gülüyor
2008-03-19 (23:33)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
01physiker demiş ki:
ben sistem üretemem simdi ayip olur ama.... 2 milyon issiz üniversite mezunu varken, bu basbakan hala hangi akla mantik, dogurun haa dogurun deyip, DUREX e savas aciyor.. Gülüyor Gülüyor
Durex e uzanan eller kırılsın Mr. Green
2008-03-19 (23:44)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
hakan4729 demiş ki:
bundan 20 sene öncede kpss varmıydı ? torpil demişsiniz, şu an ki sistemde yok mu torpil ? sınav var diye torpil olmuyor mu ? ayrıca üniversiteye girerken bilgilerimiz ölçüldü evet ama 4 yıl aradan sonra aynı şeyleri tekrarlamak bana zor geliyor. ileriye dönük çalışmamız lazımken geriye dönük bir çalışma içine giriyoruz 4 yıl öncesini tekrarlıyoruz,
Yukarıda kalın harflerle yazan iki cümle birbiriyle çatışıyor...Hem diyorsun ki 20 yıl önce KPSS mi vardı, hemde diyosun ki 4 yıl öncesini tekrarlıyoruz... 30 yıl önce ÖSS de yoktu, iyi düşün.Torpil dediysek bi yere kadar, elbetteki önlüyor torpili..Yani şimdi sen sınav olmazsa torpil yapılmayacak mı demek istiyorsun.Şimdi 5 torpil yapılıyorsa, sınav olmazsa 5000 torpil yapılır.Ben senin bu sözlerini kötüye yorumlarım ve torpilin olduğunu düşünürüm ona göre Gülüyor Gülüyor 4 sene öncesini tekrarlamak neden size zor geliyor.Hayat zaten birbirinin sürekli tekrarı.Hiç zorunuza gitmesin...Ayrıca büyük kuruluşların çalışma prensibinden bahsetmiştim oralara hiç değinmemişsiniz...Yani koca şirketler bile çalışan personellerine sınav yaparken hatalı davranıyor, yanlış yapıyorda, bir tek biz mi her şeyi doğru biliyoruz Gülüyor

erenemre bu konuda nasıl bir yorum yapardı çok merak ediyorum.Ayrıca İzmirli Özge de bu konuya bi yorum getirse diye bekliyorum.
2008-03-19 (23:57)
hakan4729
Bay
hakan4729
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
herşeyi doğru biliyoruz anlamı çıkmasın burdan, haklısın 30 yıl önce öss'de yoktu, zaman içinde bişiyler ters gitmeye başladı demektir bu, baktılar olacak gibi değil geleceği iyi hesap edemediler sınavlar yaparak engellemeler yapmaya başladılar, bunu baştan düşünmeliydiler, liderlik ileriyi görmek değilmidir? sınav olmasa torpil olmayacak mı? olacak tabi Gülüyor torpil sınav olsada olacak olmasada olacak alıştık bu duruma, ankara'da dayı, amca, hala, teyze olayları işte, büyük şirketlere değinmedim ne hata yaparlar ne doğru yaparlar bilgim yok, konu kpss olduğu için daha çok devletle alakalı yaptım yorumlarımı, sonuçta kamu personeli, zora gitme meselesine gelince bu kişisel düşüncem tabi kişiden kişiye değişebilecek bir durum, size normal gelebilir ama bana normal gelmiyor, ya bir önceki mesajımda da dediğim gibi bunları boşa tartışıyoruz boşa yazıyoruz, böyle bizim yırtınmamızla kalır bu konu, değişiklik olmayacağı belli...
2008-03-20 (00:05)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Hayır Hakan niye boşa tartışalım ki...Ben senin yorumlarına saygı duyuyorum.Üstelik son söylediğin çok doğru, zamanında yanlış yapmışlar evet.Ama işte önümüze de bakmak lazım...Tüm yorumlarımda söylemeye çalıştığım gibi.Yanlış yapılmışsa çözüm üretmek gerekir.Bunu bu gün seninle ben belki düzeltemeyebiliriz fakat sen oğluna kızına ben benden sonraki geleceklere anlatırsak, onların ellerine bu sistemi değiştirebilecek bir fırsat geçer belki ve onlar değiştirirler...Hem farkında mısın, bi sen yazıyorsun bir de ben Gülüyor
2008-03-20 (00:09)
öğrenici
Bayan
öğrenici
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
ya arkadaşlar valla bu kpss sendromu baya zormuş.ben ilk defa bu yıl hazırlanıyorum.işin ciddiyetini yeni anladım.:)biraz geç oldu sanırım.kurs .. kitap soru bankası.. kabus gibi ya..
2008-03-20 (00:16)
hakan4729
Bay
hakan4729
Türkiye, Eskişehir
Anadolu Üniversitesi
düşücelere saygılı olmak önceliğimiz olmalı tabiki, dediğin gibi bu hatayı belki bizler düzeltemeyiz ama bir hatanın olduğunu görüyoruz, bizlerde elimizden geleni yapmalıyız biz düzeltemesek bile gelecek kuşaklara bu hatanın varlığını göstermeli çözümü için uğraşmalarını öğütlememiz gerek, söz var ya karanlığa küfür edeceğine bir mum da sen yak diye, konuyu gayet güzel anlatıyor, bu konunun yanlışlığından yakınıyorum, umarım ileride bu yanlışlık düzelir, şimdilik sadece iyi dileklerde bulunabiliyorum, keşke daha fazlası gelse elimden de yapabilsem...

iyi geceler herkese

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol