coca cola nın anlamı
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-18 (14:56)
Murat Pala (lonelyboy06)
Murat Pala (lonelyboy06)
kolanın içindeki CO2 yani karbondioksit vardır. o acı duyguyu size asit değil CO2 verir.
kolayı içiyorum. içindeki karbondioksiti önemsemiyorum. ve museviler hakkında bildiğim birşey: asla ama asla domuz yağı falan koymazlar kolaya. hatta domuzun pişirildiği bir mutfağa adım atmazlar. onun için içinde domuz mamulleri olmadığını biliyorum ve rahatça içiyorum.
hayatın tadı koka kola Mr. Green
2008-03-18 (16:47)
Sezen Sezen (ütopist)
Sezen Sezen (ütopist)
coca cola içmeyelim Çok mutlu kahrolsun amerikan emperyalizmi tmm ok de yok tersten okuyunca şöyle böyle oluyo bunlar komplo teorisi bence ya Gözlerini yuvarlıyor kriptograf çok bizim memlekette işleri güçleri yok kelimeleri tersten düzden çaprazdan okumakla uğraşıyolar Şaşkın
2008-03-18 (17:39)
Nisa Nur (niisa)
Nisa Nur (niisa)
over_shit demiş ki:
nisa efendi. paranın dini imanı olmaz. bırak sen bunları bizim gencliğimizde de pepsi için pay every penny for saving israel. derlerdi. ben kola içmem içeni de sevmem . en güzeli kefir içmektir. ben her sabah ogle akşam kefir içerim. hatta bazen votka koyarım içine daha guzel oluyo.
arkadaşım birincisi bu söz alıntıdır yazıda belirttim dikkatimi çekti vicdanen koymmak istedim ikincisi burda anlatılan kısım maddi değil (parasal değil)işin daha çok manevi ve vicdani yönüdür yani o vurgulanmıştır Üzgün !
2008-03-18 (18:41)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
ütopist demiş ki:
coca cola içmeyelim Çok mutlu kahrolsun amerikan emperyalizmi tmm ok de yok tersten okuyunca şöyle böyle oluyo bunlar komplo teorisi bence ya Gözlerini yuvarlıyor kriptograf çok bizim memlekette işleri güçleri yok kelimeleri tersten düzden çaprazdan okumakla uğraşıyolar Şaşkın

utopist sana bu konuda katiliyorum bencede bu bir komplo teorisi olabilir cunku aslinda coca cola ilk yapildiginda boyle tutulacagi tahmin edilmiyordu Gözlerini yuvarlıyor onun hikayesini bir ara yazarim.Ama filistin i vurdugu bir gercek !
2008-03-18 (19:44)
Nisa Nur (niisa)
Nisa Nur (niisa)
ütopist demiş ki:
bence o kadar basit değil arkadaşım aynı şeyi türklerin yada müslümanların yaptığını düşünsene diyelimki bizde onlara mesih yok incil yok (tabi sözler yanlış anlaşılmasın)sizce dünya ayağa kalkmazmı israil markası olan ariyel matike dikkat etiniz mi ordaki simge yahudiliğin sizgesidir onlar bir şekilde bu tarz şeyleri insanların beynine enfoze ediyolar hı bunlar size çok mantıklı gelmiyor olabilir saygı duyarım ama bence boş şeyler değil insanların kimliğini unutmaması lazım
2008-03-18 (19:51)
Nisa Nur (niisa)
Nisa Nur (niisa)
MB69 demiş ki:
ben coca cola icmem tiksinirimde,Filistin i vurma konusunda haklisin, ama bence reklami sadece gosterdigin acidan degil saglik acisindanda yapmalisin.Mesela cola nin icine bir dis attiginda 1 saat icinde eridigini bunun kemikler acisindan ne kadar tehlikei oldugundan bahsedebilirsin Göz kırpıyor arkadaşım ben reklam olsun diye göstermemiştim ama... neyse dediğin gibi içeriliğinide yazcaktım ama çok tiksinç olduğu için yazmadım yani meyan köküyle yapıldığı için fare suyu diye tabirler vardı.bulursam eklerim ama Göz kırpıyor ! !
saygilar
2008-03-18 (20:10)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
Tunç Doğan Çelik (venomscorpion)
Süt
2008-03-18 (21:12)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
niisa demiş ki:
MB69 demiş ki:
ben coca cola icmem tiksinirimde,Filistin i vurma konusunda haklisin, ama bence reklami sadece gosterdigin acidan degil saglik acisindanda yapmalisin.Mesela cola nin icine bir dis attiginda 1 saat icinde eridigini bunun kemikler acisindan ne kadar tehlikei oldugundan bahsedebilirsin Göz kırpıyor arkadaşım ben reklam olsun diye göstermemiştim ama... neyse dediğin gibi içeriliğinide yazcaktım ama çok tiksinç olduğu için yazmadım yani meyan köküyle yapıldığı için fare suyu diye tabirler vardı.bulursam eklerim ama Göz kırpıyor ! !
saygilar

zaten reklam yapiyorsun demedim Gülüyor bak mesela starbucks coffee nin baskani israil hastasi.Ama su var masonlar birlik olup o kadar calismisken muslumanlar neden hala bilmem kac yuzyil oncesi nin tabularini yikmiyorlar Gözlerini yuvarlıyor neyse yazmaya kalksam cok uzar.Paylasimin icin tekrar saol Göz kırpıyor
HEPİMİZ TERÖRÜ BESLEYENLERE LANET OLSUN DİYORUZ, AMA BİZ BESLİYORUZ 2008-03-18 (21:20)
Zülüf Deniz (zülüf88)
Zülüf Deniz (zülüf88)
HEPİMİZ TERÖRÜ BESLEYENLERE LANET OLSUN DİYORUZ

HEPİMİZ TERÖRÜ BESLEYENLERE LANET OLSUN DİYORUZ, AMA BİZ BESLİYORUZ

FAKAT BİZ KENDİMİZ TERÖRÜ BESLİYORUZ

COCA COLA İÇEREK, MCDONALDS HAMBURGER YİYEREK, AMERİKAN ÜRÜNLERİ TÜKETEREK

BU ÜRÜNLERDEN ELDE EDİLEN GELİRLERLE AMERİKA PKK YA SİLAH GÖNDERİYOR

ŞEHİTLERİMİZİN CANINA KIYAN PKK YI BU ŞEKİLDE BİZ BESLİYORUZ

DUDAKLARIN KAN KIRMIZI, ÖLÜMÜN ADI COCA COLA , İÇME , İÇİRME

MCDONALDS YİYEREK KURŞUN **** , YEME YEDİRME !
2008-03-18 (21:29)
Sinan Özbayram (sinanmakmh)
Sinan Özbayram (sinanmakmh)
zülüf88 demiş ki:
HEPİMİZ TERÖRÜ BESLEYENLERE LANET OLSUN DİYORUZ

HEPİMİZ TERÖRÜ BESLEYENLERE LANET OLSUN DİYORUZ, AMA BİZ BESLİYORUZ

FAKAT BİZ KENDİMİZ TERÖRÜ BESLİYORUZ

COCA COLA İÇEREK, MCDONALDS HAMBURGER YİYEREK, AMERİKAN ÜRÜNLERİ TÜKETEREK

BU ÜRÜNLERDEN ELDE EDİLEN GELİRLERLE AMERİKA PKK YA SİLAH GÖNDERİYOR

ŞEHİTLERİMİZİN CANINA KIYAN PKK YI BU ŞEKİLDE BİZ BESLİYORUZ

DUDAKLARIN KAN KIRMIZI, ÖLÜMÜN ADI COCA COLA , İÇME , İÇİRME

MCDONALDS YİYEREK KURŞUN **** , YEME YEDİRME !

kesinlikle dediklerıne katılıyorum ama sen gercekten coca cola ıcmıyormusun
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa