coca cola nın anlamı
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

malesef 2008-03-18 (21:35)
Zülüf Deniz (zülüf88)
Zülüf Deniz (zülüf88)
malesef iciyorum Üzgün Üzgün Üzgün
2008-03-18 (22:16)
Gencay Genç (2kol3bacak)
Gencay Genç (2kol3bacak)
zülüf88 demiş ki:

Sigara alkol gibi büyütmediğin durumlarda bırakması çok kolay.Mesela ben ses tellerimi korumak için bıraktım 2 sene önce.O zamandan beri bleki arkadaş zoruyla bir yudum almışımdır ama elime alıp hiç içmedim.Bırakabilirsiniz arkadaşlar güzel bir şey değil bu
2008-03-18 (22:17)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
zülüf88 demiş ki:
HEPİMİZ TERÖRÜ BESLEYENLERE LANET OLSUN DİYORUZ

HEPİMİZ TERÖRÜ BESLEYENLERE LANET OLSUN DİYORUZ, AMA BİZ BESLİYORUZ

FAKAT BİZ KENDİMİZ TERÖRÜ BESLİYORUZ

COCA COLA İÇEREK, MCDONALDS HAMBURGER YİYEREK, AMERİKAN ÜRÜNLERİ TÜKETEREK

BU ÜRÜNLERDEN ELDE EDİLEN GELİRLERLE AMERİKA PKK YA SİLAH GÖNDERİYOR

ŞEHİTLERİMİZİN CANINA KIYAN PKK YI BU ŞEKİLDE BİZ BESLİYORUZ

DUDAKLARIN KAN KIRMIZI, ÖLÜMÜN ADI COCA COLA , İÇME , İÇİRME

MCDONALDS YİYEREK KURŞUN **** , YEME YEDİRME !

oyle oyle
2008-03-19 (00:35)
Nisa Nur (niisa)
Nisa Nur (niisa)
MB69 demiş ki:
niisa demiş ki:
MB69 demiş ki:
ben coca cola icmem tiksinirimde,Filistin i vurma konusunda haklisin, ama bence reklami sadece gosterdigin acidan degil saglik acisindanda yapmalisin.Mesela cola nin icine bir dis attiginda 1 saat icinde eridigini bunun kemikler acisindan ne kadar tehlikei oldugundan bahsedebilirsin Göz kırpıyor arkadaşım ben reklam olsun diye göstermemiştim ama... neyse dediğin gibi içeriliğinide yazcaktım ama çok tiksinç olduğu için yazmadım yani meyan köküyle yapıldığı için fare suyu diye tabirler vardı.bulursam eklerim ama Göz kırpıyor ! !
saygilar

zaten reklam yapiyorsun demedim Gülüyor bak mesela starbucks coffee nin baskani israil hastasi.Ama su var masonlar birlik olup o kadar calismisken muslumanlar neden hala bilmem kac yuzyil oncesi nin tabularini yikmiyorlar Gözlerini yuvarlıyor neyse yazmaya kalksam cok uzar.Paylasimin icin tekrar saol Göz kırpıyor
evet üstüne çok fazla yorum yapılacak konu Şaşkın: sen sağol Çok mutlu
2008-03-19 (01:12)
Sinan Özbayram (sinanmakmh)
Sinan Özbayram (sinanmakmh)
zülüf88 demiş ki:

dürüst cevap......bende nereye gittiğini bılıyorum ama içiyorum...hele bide zero çıkarmış adiler daha da güzel..adilerle reklam nötrlesin Gülümsüyor
2008-03-19 (12:41)
Melissa Özel (bashak)
Melissa Özel (bashak)
izmirli özge demiş ki:
ben de içmiyorum kola ama bu yönüyle değil..yani siyasi boyutuyla değil..daha çok sağlık boyutuyla ilgili ..mide bulandırıcı mailler geliyor kolanın içeriğiyle ilgili..ve gerçekten doğru..o yüzden taze sıkılmış portakal suyu içelim arkadaşlar Göz kırpıyor ama portakallar da hormonlu olmasın Çok mutlu -> Mr. Green
Hormonsuz portakal bnada yollarmısın arkadaşımm Gülüyor
NO coco cola... 2008-05-01 (00:28)
Deniz Aslan (Lad Child)
Deniz Aslan (Lad Child)
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ewt malesef ülkemizde herkse bu markanın sahibinin yahudi old. ve yıllık net karının 10 da 9 unun israile aktardıgını biliyor.Ama buna ragmen buna karşı bi tavır sergileyemiyor.Çünkü bana cocola da bilim adamlarının söyledigi gibi bagımlılık yapan maddeler var.Ben en iyi kendimden biliyorum hastasıydım bu içecegin ama sonra ögrendim ki gerek anlamında sümme haşa peygamberimizi yok sayması ve gerekse de biz müslümanları hor görmesi nedeniyle şükürler olsun bıraktım. Gülümsüyor Artık içmiyorum yani içsemde çok nadir arkadaş ortamı falan olurda mecbur kalırsam..Diecegim o dur ki bence isteyen azimli olan herkes bu içecegi bırakabilir yeter ki istesin.Ve bi de unutmayalım ki israil in bugün Filistinle Suriyeyle ugraştıgına aldırmayalım çünkü onların asıl hedefi ülkemiz toprakları içerisinde bulunan fırat nehri ve çevresi yani mezopotamya denilen yer... Tarafsız
Herkese saygılarımı sunarım...Biraz fazla resmi oldu ama işte idare edin.. Şaka yapıyor
2008-05-01 (01:12)
Mujdat Çetin (mjdt)
Mujdat Çetin (mjdt)
Lad Child demiş ki:
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ewt malesef ülkemizde herkse bu markanın sahibinin yahudi old. ve yıllık net karının 10 da 9 unun israile aktardıgını biliyor.Ama buna ragmen buna karşı bi tavır sergileyemiyor.Çünkü bana cocola da bilim adamlarının söyledigi gibi bagımlılık yapan maddeler var.Ben en iyi kendimden biliyorum hastasıydım bu içecegin ama sonra ögrendim ki gerek anlamında sümme haşa peygamberimizi yok sayması ve gerekse de biz müslümanları hor görmesi nedeniyle şükürler olsun bıraktım. Gülümsüyor Artık içmiyorum yani içsemde çok nadir arkadaş ortamı falan olurda mecbur kalırsam..Diecegim o dur ki bence isteyen azimli olan herkes bu içecegi bırakabilir yeter ki istesin.Ve bi de unutmayalım ki israil in bugün Filistinle Suriyeyle ugraştıgına aldırmayalım çünkü onların asıl hedefi ülkemiz toprakları içerisinde bulunan fırat nehri ve çevresi yani mezopotamya denilen yer... Tarafsız
Herkese saygılarımı sunarım...Biraz fazla resmi oldu ama işte idare edin.. Şaka yapıyor

katılıyorum sana amerikanın işgal ettiği ve işgal etmek istediği yerler büyük israil haritası ile aynı yerler buna güneydoğu da dahil.
2008-05-01 (13:17)
müslüman ülkeler amerikanın israilin kucağına oturmuş siz coca colayla tepkı belırtıyorsunuz hemde palavra oldugu kanıtlanmıs bırseyle helal..
2008-05-01 (13:37)
Eda Soysal (açheliaa)
Eda Soysal (açheliaa)
over_shit demiş ki:
nisa efendi. paranın dini imanı olmaz. bırak sen bunları bizim gencliğimizde de pepsi için pay every penny for saving israel. derlerdi. ben kola içmem içeni de sevmem . en güzeli kefir içmektir. ben her sabah ogle akşam kefir içerim. hatta bazen votka koyarım içine daha guzel oluyo.
votka ıle kefır karısımı Gözlerini yuvarlıyor hmm bunu ılk defa duydum ama gercekten guzel oluyorsa denerım bı ara Gülümsüyor
Sayfa / 7
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa