Mesaj Panosu

IQS(I QUIT SMOKING)TURKIYE
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
IQS(I QUIT SMOKING)TURKIYE 2008-03-17 (22:08)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
Arkadaslar simdi bahsedecegim IQS programi sigarayi birakmak isteyenler icin yapilan cok basarili bir program.Belki cevrenizde duymussunuzdur,bu program sadece Turkiyede degil butun dunyada sigara birakmak isteyen birsuru kisiye sigarayi biraktirmistir.Simdi sadece birakanlardan birkac kisinin ismini koyucam,geri kalanlarini www.iqsturkey.com adresinden okuyabilirsiniz Göz kırpıyor

Gurur Tablomuz

(IQS Uygulamalı Sigara Bırakma Programı ile bıraktılar)

Tam 20 yıl sigara içtim. Günde artık 1 paket kesmez olmuştu. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum. IQS ile tanışınca herşey değişti. İlk seansta bıraktım ve yaklaşık 7 aydır sigara içmiyorum ve çok rahatım. İnanın bukadar kolay olacağını tahmin etmiyordum. Sadece istedim ve ilk seansta bıraktım. Gerçekten kararlı insanın rahat bırakabileceği bir sistem. Eşim ve kızıma beni ikna ettikleri ve Kadriye hanımada beni bu illeten kurtardığı için gerçekten teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı nefesli yaşamlar diliyorum.

EROL DURU KONYA (17 Aralık 2007)

BERKANT ÖZÇELİK / KONYA - MEDİKAL İŞLETMECİ / 37 YAŞINDA

Sigara ile tanıştığımda, sanıyorum ki 5 yaşındaydım. Günde 2 pakete yakın sigarayı 23 yıl boyunca içtim. Kulak burun boğaz medikal aletleri satış işiyle uğraştığım için hastanelerde ağız, dil ve boğaz kanserlerini defalarca görmeme rağmen bir türlü bırakamadım. Ailemde babamı sigaradan dolayı kanserden kaybettim. Bunun yanı sıra çok yakın akrabalarımda sigaranın neden olduğu hastalıklardan vefat ettiler. Artık bırakmak istemiyordum. Çünkü başaramıyordum. IQS Konya şubesinde 11 ay önce bıraktım. Uykularım çok tatlı, hayat tatlı, taş gibi oldum. İsterseniz cep numaramdan beni arayıp bilgi alabilirsiniz. 0533-422 78 58

NERİMAN İŞCEN / KONYA - EVHANIMI / 61 YAŞINDA

SİGARAYı, 45 yıl boyunca sigara içtim. Ramazanda dahi burnuma kokusu buram buram gelirdi. İftarı zor yapardım. Eşim kendisi bıraktı. Ben de zor durumda kalıyordum içmediği için problemler yaşıyorduk. Ben onu anlamıyordum. Sadece sigaram var başka lüksüm yok karışma diyordum. Her gün aynı durumu yaşıyorduk. Sonra çocuklarım yeter artık anne babam haklı dediler. Beni IQS sigara bırakma merkezine getirdiler. Anneler günü hediyesi yaptılar. İlk zamanlar biraz kızıyordum hepsine. Bir yılı geçti kurtuldum. Boş yere inat etmişim. IQS ile kolayca bıraktım. Aklıma bile gelmiyor artık. Çocuklarıma ve Kadriye Hanım’a teşekkür ederim.

ALİ OSMAN ERDOĞAN / KONYA – MATBAACI / 22 YAŞINDA

YAKLAŞıK 14 yıldır aralıksız sigara içiyordum. Son dönemlerde 2 pakete çıkarmıştım. Aldığım maaşın yarısına yakını sigaraya gidiyordu. Sürekli azaltmaya çalışıyordum. Kendime engel olamıyordum. Sonunda Konya IQS de bundan 7 ay önce sigarayı bıraktım. Bir daha tek nefes çekmek mi tövbe. İçilen ortama dahi girmek istemiyorum Çok kötü kokuyor.

Alintidir
2008-04-23 (18:40)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
ya hiç kimse bunlara bakmıyormu Şok olmuş
2008-04-23 (23:00)
sedef82
Bayan
sedef82
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
sigara içeenlerin bakması gerekiyor aslında ...
ya okumuyorlar yada bakıyorlar ve görmemezlikten geliyorlar oda olasılıklar dahilinde tabi Mr. Green
2008-04-23 (23:18)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
sedef82 demiş ki:
sigara içeenlerin bakması gerekiyor aslında ...
ya okumuyorlar yada bakıyorlar ve görmemezlikten geliyorlar oda olasılıklar dahilinde tabi Mr. Green

evet ya hadi bağımlısın anladık bari git tedavi ol kurtar kendini,adam onu da yapmıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok kızmış
2008-04-23 (23:43)
sedef82
Bayan
sedef82
Türkiye, Konya
Selçuk Üniversitesi
ama o çok büyük bir iş yaptığını zannediyor öyle demeyin Mr. Green
2008-04-23 (23:47)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul