ben olsam öle bi durumda doktor var nede olsa hasta adamla o ilgilenir..bende hayalimin adamıyla beraber olurdum..tabi oa anda hayalimdeki, admı görünce bende hasta olursam beni kim alıcak.doktor hangi hastasını alırr peki:d:d
abi ben manitayı alırdım kadın olmek uzere doktora ihtiyacı var zaten doktor yanıbasında duruyo kesın ilk yardım çantasıda yanındadır onsuz gezmez onlar.hatun orda bırakılmaz alıp eve gotururdum sonrada
ben olsam öle bi durumda doktor var nede olsa hasta adamla o ilgilenir..bende hayalimin adamıyla beraber olurdum..tabi oa anda hayalimdeki, admı görünce bende hasta olursam beni kim alıcak.doktor hangi hastasını alırr peki:d:d
ah be guzelım sen bastan kaybettın hasta olan yaslı adam deıl yaslı kadın durakta bekleyen yakısıklı adam deil cillop gibi hatun soruyu birdaha oku
o yağmurda arabamın her yeri çamur pis olacağından sinirden söve söve giderken onları kenarda fark etmem bile, bi de su sıçratırım tam olar
zaten çıkmam ki anacaddeye filan arabanın sigortası yok muayenesi yok falan filan. fırtınalı havada ne işim var dışarda. çıkarsan böle bi musubet bulacağı kesin