Slm Arkadaşlar.
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Slm Arkadaşlar. 2008-03-19 (00:39)
Eray Kutluay (KaraX)
Eray Kutluay (KaraX)
Merhabalar hepinize.
Benim bir sorum olacaktı siz Başkent Ünv'lilere.
Ben bu sene Öss'ye gireceğim ve istediğim ( geneli %50 burslu sanırım) bölüm Eğitim Fakültesi.Bu Fakültenin fiyatları ne kadar?

Birde n'olur pek hoş şeyler duymuyorum beni aydınlatın arkadaşlık ortamı nasıl?Yani klasikleşmiş olan burslu / burssuz çatışması var mı?
2008-03-19 (16:09)
Ali Demir (hotlife79)
Ali Demir (hotlife79)
yok öyle bişey arkadaşım kimse senin bursuna bişeyine bakmaz o konuda rahat ol aaa bu bursluymuş uzak duralım falan yok öyle bişey gayet güzel bi arkadaşlık ortamı war ama biraz sosyal olcaksın uzakdan izlemekle kimse sana ahhh canım sen dışlandınmı gel amanda aman die elinden yuymaz belli yaştaki insanlarsınız ortama girip çıkmak sana bağlı.Fiyatları şu an ne akdar bilmiyorum bn mezunum çünkü.Ama şunu bil 1 sene tekrara kalırsan bursun elinden alınır.
2008-03-19 (18:56)
Banu Varesil (bnvrsl)
Banu Varesil (bnvrsl)
evet burs konusunda sıkıntı yaşamazsın ama öğretmenliklerde arkadaşlığa dikkat etmen lazım
bende eğitim fakültesindeyim ve yıllık ytl olarak 12.000 veriyoruz
2008-03-23 (23:41)
Eray Kutluay (KaraX)
Eray Kutluay (KaraX)
Teşekkürler öncelikle.
Arkadaşlıklara tabiki normal hayattada dikkat edilmesi gerekir Gülümsüyor Ancak bnvrsl arkadaşım bazı msjlarını okudum ilk başlar pek memnun değilmişsin sanırım arkadaşlık konusunda falan. Gerçi o zamanla düzelir dimi? Birde kalacak yer yurt v.s sorun oluyor mu? Dağın başı faln diolar Gülümsüyor
Burslu okumanın sakıncası var mı ? Gerçi biraz saçma soru ama bazıları yok hocaların seni sınıfta bırakmak için gıcık kapıyolar falan diyolar bunlar doğru mu?
Kısmet olursa seneye oraya geleceğim fikirlerinizi alayım dedim saolun:)
2008-03-24 (19:09)
Banu Varesil (bnvrsl)
Banu Varesil (bnvrsl)
KaraX demiş ki:
Teşekkürler öncelikle.
Arkadaşlıklara tabiki normal hayattada dikkat edilmesi gerekir Gülümsüyor Ancak bnvrsl arkadaşım bazı msjlarını okudum ilk başlar pek memnun değilmişsin sanırım arkadaşlık konusunda falan. Gerçi o zamanla düzelir dimi? Birde kalacak yer yurt v.s sorun oluyor mu? Dağın başı faln diolar Gülümsüyor
Burslu okumanın sakıncası var mı ? Gerçi biraz saçma soru ama bazıları yok hocaların seni sınıfta bırakmak için gıcık kapıyolar falan diyolar bunlar doğru mu?
Kısmet olursa seneye oraya geleceğim fikirlerinizi alayım dedim saolun:)

evet hala da çok memnun olduğum söylenemez ama zamanla herşey oturacak inşallah
okulun kendi yurdu var ama biraz tuzluca ama bahçeli gibi bi yerde yurt yada ev bulursan çok sorun olmaz servisler sürekli var oralarda
burslu okumanın hiçbir sakıncası yok hatta bursluysan sana gıptayla bakılıo yani özel okullardaki bursluyu küçük düşürürler olayı başkentde yok ve en çok sevdiğim özelliği de bu
sınıfta bırakma olayını bende bilmiyorum ama hotlife79 abimiz her dönem bi kaç kişiyi bırakmak için üstten emir alırlar dikkat et demişti bana forumları okuduysan görürsün zaten
benim sana tavsiyem başkentden çok bilkenti düşün
başkent herkesin hayali değil zorunluluktan gelen bi okul çünkü
2008-04-10 (19:16)
Ali Demir (hotlife79)
Ali Demir (hotlife79)
yok yaw hiçde zorunlulukdan gelmedim çokda memnundum rada okumakdan yine olsa yine okurum bilkentten ziyade başkenti tercih ederim bence o biraz tercih meselesi okulun yurdunnu ortamı süper ama arklardan bilyorum kızlarıda çok şekerdir Çok mutlu Soğukkanlı Gülüyor bahçelideyurtlar sabah kahwaltı we akşam yemeklileri 550 den falan başlar