Mesaj Panosu

Psikoloji okumak istiyorum ama ...
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Psikoloji okumak istiyorum ama ... 2008-03-19 (14:12)
eccee
Bayan
eccee
Türkiye, İstanbul
Kartal Lisesi
Azerbeycanla ilgili hiçbir konuya vakıf değilim.Öğrenim kaç yıl ? ÖSS yi kazanmaktan bahsedilmiş kayıt yaptırabilmek için bu kazanım baraj anlamına mı geliyor yoksa bir puan dilimi var mı ? Sertifika programları mevcut mu ?Ücretler ortalama ne kadardan başlıyor.. Ücretlere kalacak yer dahil oluyor mu ? Kalacak yerimizi kendimiz mi ayarlamak zorunda kalıyoruz ? .. Bilgisi olan arkadaşlar benı bu konularla ilgili biraz bilgilendirebilir misiniz ?
Teşekkür Ederim ..
2008-03-30 (09:35)
mstbz
Bay
mstbz
Kırgızistan, Bişkek
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi
azerbaycan aoss ile de gelebilrsin ozeluniversiteler cok oss siz gelip para ilede okuyabilirsin evet baraji asman lazim tabi universitelerin hangi baraj le vede puan la aldigi kilavuzda yaziyor zannederim sertifika programlari var ama ozel universitelerde ucretler universitelere gore degisiyor en az 1500 200 usd arasi hayir kalacak yer kendin ayarlasan iyi olur yurtlar turkiyedeki gibi sartlari iyi degil ama tabi oraya geldikten sonra gorup en guzeleine kendin karar veririsin ama sana sunu diyeyim sen yine turkiye yi dusun inan yurt disinda okumak zor her yonden sorun olursa elimden geldigi kadar yardimci olurum biliyorum bilgi almak bilmemek zor uc sene once bende yasadim iyi gunler kolay gelsin
azerbaycan 2008-03-31 (19:59)
Duman1045
Bay
Duman1045
Azerbaycan, Bakü
Bence baku yerine turkiyede ozel bi universitede oku.
Ücretsiz Kayıt Ol