Mesaj Panosu

İNADINA ATATÜRKÇÜYÜZZZZ!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

İNADINA ATATÜRKÇÜYÜZZZZ!!! 2008-03-22 (16:48)
newi
Bayan
newi
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
Atam artık senin izinden gitmek, senin ilke ve inkılaplarına sahip çıkmak suç olmuştur, seni savunmak artık bizler için gurur meselesi olup sana düşmanlık güdenlerin inadına bizlerde senin yolundan gideceğiz.

Senin izinden yürüyen yüzbinlerce genç olarak inadına Atatürkçüyüz.

Düşman gemilerini yok etmek için, bu topraklar yabancıya peşkeş çekilmesin diye 200 kiloluk top mermisini vatan aşkıyla kaldıran onbaşı Seyitler için Atatürkçüyüz.

Kurtuluş savaşında namusunu çiğnetmeyen Asım’ın nesli olduğumuz için Atatürkçüyüz.

Türk kelimesinden korkan ve Türkiyelilik kavramını ortaya atan gayri Türklere inat Atatürkçüyüz.

HZ.Muhammed’in övgüsüne mazhar olmuş bir milletin evlatları olduğumuz için Atatürkçüyüz.

Çanakkale savaşında yüzlerce öğrencinin şehit olması sebebiyle tek bir mezun bile veremeyen liseler için Atatürkçüyüz.

Senin isminden rahatsız olup Kemalizm’i kaldırın yoksa AB’ye giremezsiniz diyen soytarılara inat Atatürkçüyüz.

Babalarını Kurtuluş savaşında şehit veren ama o bize gücenir diye şehitlik maaşını kabul etmeyen vatan sevdalıları için Atatürkçüyüz.

Senin o yüce makamını işgal etmeye hazırlanan, seni bir türlü içine sindiremeyen örümcek beyinlilere inat Atatürkçüyüz.

Seni elinde Türk bayrağı ile karşılayan ve Rum işgaline karşı amansız bir mücadele veren izmir için Atatürkçüyüz.

Türk’ü Anadolu’dan silmeye and içmiş bizleri sömürgesi yapmaya gelen katillere karşı kazanmış olduğun savaş için senin izinden gidiyoruz.

Türk ismi bu topraklardan silinmesin diye bir avuç insan ile Samsun’a çıkıp hiç kimsenin hayalini bile kurmaya cesaret edemediği bir mücadeleyi zaferle sonuçlandırdığın için Atatürkçüyüz.

Kemaliz’mi hala için sindiremeyen AB sevdalıları ve onun Türkiye’deki maşalarına inat Atatürkçüyüz.

istiklal marşını bir daha yazdırmamak için Atatürk'çüyüz.

TAM BAĞIMSIZ LAiK CUMHURiYETiN KORUNMASI iÇiN ATATÜRKÇÜYÜZ!
... 2008-03-22 (16:53)
sedat duran
Bay
sedat duran
Türkiye, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
ne mutlu kemalistim atatürkçüyüm diyene.
2008-03-22 (16:57)
ütopist
Bayan
ütopist
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
atatürk ü putlaştırıyorsunuz diyenlere inat atatürkçüyüz işte!onun adını,devrimlerini,ilkelerini,hayat görüşünü zihnimize,kalbimize ve tüm benliğimize sindirmek onu putlaştırmaksa ok atamız (özür dileyerek) put biz de putperestler olalım Çok mutlu
2008-03-22 (17:06)
ARNAVUTKIZ
Bayan
ARNAVUTKIZ
Türkiye, Aydın
Adnan Menderes Üniversitesi
valla ne istersen yap banane her koyun kendi bacağından asılır ben uyararak görevimi getiriyorum sen bilirsin.rabbim hidayet versin sana ne diyeyim pardon hidayet az kalır ıslah ol inş Tarafsız
2008-03-23 (18:46)
canerefe22
Bay
canerefe22
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
ALLAH(cc) Sizler Gibi Beyinleri Örümcek Ağı Tutmuş Beyinleri Islah Etsin..

SÖZÜM kendine Putperestliği Layik GÖRENLEREDİR....
2008-03-23 (18:57)
ütopist
Bayan
ütopist
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
''ts iran'a'' hoşgeldiniz Çok mutlu
tanrım bu insanları idrak yeteneğinden mahrum etme yarabbim Gülüyor amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Çok mutlu
2008-03-23 (19:09)
sennn
Bay
sennn
Almanya, Bremerhaven
Hochschule Bremerhaven
ütopist demiş ki:
''ts iran'a'' hoşgeldiniz Çok mutlu
tanrım bu insanları idrak yeteneğinden mahrum etme yarabbim Gülüyor amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn Çok mutlu
Allah'ı da biliyorsun , ilginç Gözlerini yuvarlıyor nasıl putperest sin sen? Atatürk bizim önderimizdir, ama bir put değildir.
2008-03-25 (10:20)
blueriazor
Bay
blueriazor
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
Zülfü Livaneli diyor ki;
Benim yetistigim yillarda halkin tümünü birbirine baglayan bir ortak alan vardi.Bu alanin icine hz Muhammet Mustafada giriyordu Mustafa Kemal Atatürkte.Peygamber manevi dünyanin sultaniydi,Mustafa Kemal ise bir "vatan kurtarici".Bu konular tartisilmazdi bile.Aile icinde kimse birbirini dindar "dindar" yada "dinsiz" diye ayirmazdi.Ayrim sonradan yapildi ve Türkiye neredeyse dindarlar ve dinsizler diye ikiye bölündü..........

benim anlamadigim durumsa siz kimin ne kadar inandigini nasil ölcüyorsunuz?bunu ölcecek bi teknoloji varmidir?kaldiki herkes inanmak zorundada degildir.Inanmiyorsa kendi sorunudur.Ancak ben insanlarin ne kadar Atatürkcü oldugunu nasil anliyorum biliyormusunuz?bu insanlar Atatürk ile ilgili ne görseler allerjileri basliyor ve hemen basliyorlar ya ben seviyorum ama ... vs vsyada Atatürkcüyüm diyen herkesi yargilamak....gibi ilginc seyler yaziyorlar.Arkadaslar bu kadarda cesur olmayin yaa yani gecirdigimiz 6 sene sizi bu kadarmi cesaretlendirdi?siz hicmi bilmiyorsunuz bu ülkede yeri gelir bi albayin borusu öter basbakan dediginiz milli irade susar kalir...biraz daha mantikli olursaniz sizin yarariniza olur diye düsünüyorum...
neyın peşindesınıız 2008-03-27 (16:28)
tuning honda
Bay
tuning honda
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
newın hanım bakın atatürkcüyüz dıyorsun tamam bızde atatürkcüyüz ama atatürkün yaptıgın devrım lerı nasıl tekrar yapabılırmısınız kemalıst dıyorlar nedır bu kemalıst kemalıst dıyım atatürkün arkasına gecerek devrım yapmaya calışıyorLAR BIZ ÜNIVERSITETE ATATÜRK INLKE VE INKİLAPLARI İŞLEMIYORUZ BIZZAT DEVRIMLERI İŞLİYORUZ BIZIM ATAMIZ DEVRIMI YAPMIUŞTIR HALA KEMALIST DIYIP DEVRIM YAPANLARI KINIYORUM SELIMIYE ÖGRENCI YURDUNDA KEMALİST DIYIP BAGIRANLAR VADI BILIRSIN DEVRIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DIYE BAGIRDILAR NEWIN HANIM BEN BIR TÜRK GENCLIGI OLARAK BENDE TABIKI ATATÜRKÜ SEVEN INSANIM AMA BIR TÜRK BASININA BAKIN HER IKI TARAFI KULLANIYORLAR HEM SAGCILARI HEMDE SOLCULARI BENIM ZORUMA GIDEN COK ŞEY VAR NEWIN
2008-03-28 (20:56)
canerefe22
Bay
canerefe22
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
blueriazor arkadaşım sen önce verdigin örnege bak sonra konuş Din ve Zülfü Livaneli sizin dini Duygularınız bu kadar işte

Sayfa /3123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol