Mesaj Panosu

İNADINA ATATÜRKÇÜYÜZZZZ!!!
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-28 (21:04)
blueriazor
Bay
blueriazor
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
sen Zülfü Livanelinin ne kadar dindar oldugunu ne kadar inandigini nerden biliyorsun?Ya da benim ne kadar inandigimi nerden anladin?
Allah misin sen ?
2008-03-28 (21:08)
canerefe22
Bay
canerefe22
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
sen ne dediginin farkındamısın bilader ne allahı zülfü livaneliyide senden ögrecek degilim..
2008-03-28 (21:51)
blueriazor
Bay
blueriazor
Almanya, Dortmund
Universität Dortmund
zülfü livaneliyi tabiki benden ögrenme ama onun ne kadar inandigina dair,onu istedigin kadar tanidigini iddia et genede yorum yapamazsin...benim icinde öyle...herkes icin gecerlidir bu..Allah ile kul arasina girmeyin..inanmiyorsada herkesin kendi derdidir.
Atatürkçüyüz ölene kadar değil SONSUZA kadar... 2008-03-28 (22:08)
OOOsssGGGeee
Bayan
OOOsssGGGeee
Türkiye, Kütahya
Dumlupınar Üniversitesi
blueriazor demiş ki:
Allah ile kul arasina girmeyin..inanmiyorsada herkesin kendi derdidir.

Her zaman ki gb lafın yerin de tebrik ediyrm seni....
Herkes konuşuyor... 2008-04-04 (22:58)
yabre36
Bay
yabre36
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
İnsanlar bilmediği şeyler hakkında konuşmayı çok sever.Bence bilgilerinizi tekrar gözden geçiriniz.
2008-04-05 (19:07)
newi
Bayan
newi
Türkiye, Edirne
Trakya Üniversitesi
tuning honda demiş ki:
newın hanım bakın atatürkcüyüz dıyorsun tamam bızde atatürkcüyüz ama atatürkün yaptıgın devrım lerı nasıl tekrar yapabılırmısınız kemalıst dıyorlar nedır bu kemalıst kemalıst dıyım atatürkün arkasına gecerek devrım yapmaya calışıyorLAR BIZ ÜNIVERSITETE ATATÜRK INLKE VE INKİLAPLARI İŞLEMIYORUZ BIZZAT DEVRIMLERI İŞLİYORUZ BIZIM ATAMIZ DEVRIMI YAPMIUŞTIR HALA KEMALIST DIYIP DEVRIM YAPANLARI KINIYORUM SELIMIYE ÖGRENCI YURDUNDA KEMALİST DIYIP BAGIRANLAR VADI BILIRSIN DEVRIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM DIYE BAGIRDILAR NEWIN HANIM BEN BIR TÜRK GENCLIGI OLARAK BENDE TABIKI ATATÜRKÜ SEVEN INSANIM AMA BIR TÜRK BASININA BAKIN HER IKI TARAFI KULLANIYORLAR HEM SAGCILARI HEMDE SOLCULARI BENIM ZORUMA GIDEN COK ŞEY VAR NEWIN

ben işliyorum ATATÜRK VE İNKILAPLARI dersini bence sen bazı şeyleri kendi istediğin gibi görmek istiyosun ve affedersin saçmalıyosun Türk basını beni ilgilindermez hem ben bu yazıyı siyesi amaçlı yazmamıştım sadece 6 yaşından bveri ATATÜRK e olan hayranlığımı belirtmek için yazdım.Aslında yazacağım çok şey var ATATÜRKÇÜ olmak çok farklı bişey keşke herkes o ruhu taşısa .Sen ATATÜRK e bakınca duygulandın mı hiç , ne biliyosun peki ATATÜRK hakkında okulda sana öğretilenlerlemi sınırlı onun hakkındaki bilgilerin bence öle.. sen öle bi konuşmuşsun ki neden ATATÜRKÇÜSÜN der gibi bu kimseyi ilgilendirmez başkalarının görüşleri de beni ilgilendirmez. pardon ilgilendirio sadece Türkiyemizin geleceği için üzülüyorum kimi insanların düşünceleri dolayısıyla ve bazı şeylere akıl sır erdiremiyorum hani ATATÜRK demiş ya bütün ümidim gençliktir diye işte ben bu gençliğe üzülüyorum ama kimseyede karışmam bence sen de karışma arkadaş tavsiyesi.....konuşma biraz tartışmalı oldu ama olsun bilim insanı tartışır dimi Gülüyor
2008-04-05 (19:22)
Lebanu
Bayan
Lebanu
Türkiye, İstanbul
Bahçeşehir Üniversitesi
ütopist demiş ki:
atatürk ü putlaştırıyorsunuz diyenlere inat atatürkçüyüz işte!onun adını,devrimlerini,ilkelerini,hayat görüşünü zihnimize,kalbimize ve tüm benliğimize sindirmek onu putlaştırmaksa ok atamız (özür dileyerek) put biz de putperestler olalım Çok mutlu

sen haddini bilmez ATAYI NASIL PUTLAŞITIRIRSIN. ATA SENİ DUYSAYDI SANIRIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÜZÜLÜRDÜ
PUTLAŞTIRMAK 2008-04-05 (19:29)
marble21
Bay
marble21
Türkiye, Diyarbakır
Dicle Üniversitesi
Okuduklarımı düşününce acaba "CAHİLİYE DEVRİ"NE geri mi dönüyoruz demekten kendimi alamadım. Vesselam

GENÇLİK NEREYE DOĞRU GİDİYOR...
2008-04-05 (19:50)
kirbit
Bay
kirbit
Almanya, Augsburg
Universität Augsburg
vazgecin artik su ayrismadan, ayristirma sevdasindan. Atatürk ü put yapiyorsun ve ona taparak onu sevdigini gösteriyorsun. Ulen benim Atatürk ve Vatan sevdamin yarisini düsünemezsin bile sen.

Arkadaslar Atatürk`ü sevmeyen demiyorum. Atatürk hakkinda yanlis bilgilendirilmis, Ata`mizi iyi tanimayan az da olsa arkadaslar var, onlara söylüyorum: Bu ve bunun gibi ne idügü belirsiz birkac sahsa bakip genelleme yapmayin. Emin olun ben ve benim gibi olan cogunluk Atatürk`ün de dedigi gibi en güzel dine mensubuz. Gereklerini kusursuz yerine getiremesek de. Birbirimize zit yönlerden yaklasip kirmayalim birbirimizi. Yoksa hep birlikte kirliriz. Catirdaya catirdaya paramparca oluruz.

Bu arada kücücük bir radikal dinci kesimi var ki onlara ne söylesem az. Allah saniyorlar kendilerini.Buradan beni okuyorlarsa tek sözüm Allah sizin cezanizi versin, verecektir, inaniyorum, umuyorum.
2008-05-04 (16:32)
ütopist
Bayan
ütopist
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
Lebanu demiş ki:
ütopist demiş ki:
atatürk ü putlaştırıyorsunuz diyenlere inat atatürkçüyüz işte!onun adını,devrimlerini,ilkelerini,hayat görüşünü zihnimize,kalbimize ve tüm benliğimize sindirmek onu putlaştırmaksa ok atamız (özür dileyerek) put biz de putperestler olalım Çok mutlu

sen haddini bilmez ATAYI NASIL PUTLAŞITIRIRSIN. ATA SENİ DUYSAYDI SANIRIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÜZÜLÜRDÜ
oooooooooo bakiyorum bana cevaplar gelmis Çok mutlu bak farkettiysen bu ""..........ise..............dir."seklinde bi cumle.yani bir varsayim cumlesi ! bence kendini guzel beynindeki sartlanmis onyargiya odaklamak yerine verimli bir sekilde okumayi ogren.anlatmak istedigimi anlamak o kadar da zor degil.biraz gayret edersen basarabilirsin Mr. Green

Sayfa /3Birinci SayfaÖnceki Sayfa 123 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol