afyonda gidilecek ve gidilmeyecek yerler :)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
afyonda gidilecek ve gidilmeyecek yerler :) 2008-03-23 (21:42)
Aras Ergüneş (bacKSpiN)
Aras Ergüneş (bacKSpiN)
afyonda gidebileceğiniz sayılı mekanlar var Çok mutlu mesela cafe inn önceden güzeldi ama şimdi orayıda krolar sardı idare eder Gülümsüyor korner meşhur olmuş şimdide biraz da oraya takılın bence, en azından cıvığı çıkana kadar Gülümsüyor çok paran varsa özsüt'e git sahibi hüsnü abiyede benden slm söle Gülümsüyor çengele sakın gitmeyın bildiğiniz kahve ortamı millienum kahvesi de diyebiliriz Gülüyor ee hava güzelse şemsettinin önu neyine yetmıyo al yarım kilo çekırdek otur çikle Gülümsüyor çok delikanlıysan çık çavuşbaşda otur ama 4 kişilik bi gruba rastlama birbirlerine güvenerek dayılık yaparlar Gülümsüyor tek kişi olduklarında sorun olmaz hepside kedi gibi miyavlayıp kaçarlar Çok mutlu neyse yaz akşamları anıt park güzel olur yeşil caminin parkıda olabilir Gülümsüyor ama ben genelde gezerdım hep... Çok mutlu özlemişim bee memleketimi ... ! Mr. Green
2008-04-15 (13:34)
Ömür Karadağ (whitedeath)
Ömür Karadağ (whitedeath)
sen bolvadine gel Üzgün ozaman
2008-07-21 (11:16)
Kubilay Can (ferhat-gurer)
Kubilay Can (ferhat-gurer)
her ortam eminim güvenlidir:))
2008-07-31 (03:14)
Pelin Uzunkavak (PeliN-06)
Pelin Uzunkavak (PeliN-06)
bacKSpiN demiş ki:
afyonda gidebileceğiniz sayılı mekanlar var Çok mutlu mesela cafe inn önceden güzeldi ama şimdi orayıda krolar sardı idare eder Gülümsüyor korner meşhur olmuş şimdide biraz da oraya takılın bence, en azından cıvığı çıkana kadar Gülümsüyor çok paran varsa özsüt'e git sahibi hüsnü abiyede benden slm söle Gülümsüyor çengele sakın gitmeyın bildiğiniz kahve ortamı millienum kahvesi de diyebiliriz Gülüyor ee hava güzelse şemsettinin önu neyine yetmıyo al yarım kilo çekırdek otur çikle Gülümsüyor çok delikanlıysan çık çavuşbaşda otur ama 4 kişilik bi gruba rastlama birbirlerine güvenerek dayılık yaparlar Gülümsüyor tek kişi olduklarında sorun olmaz hepside kedi gibi miyavlayıp kaçarlar Çok mutlu neyse yaz akşamları anıt park güzel olur yeşil caminin parkıda olabilir Gülümsüyor ama ben genelde gezerdım hep... Çok mutlu özlemişim bee memleketimi ... ! Mr. Green

hüsnü abi hala sahibi mi yaw özsütün :SÇok mutlu
2008-09-07 (00:47)
Proserpina Eva (proserpina06)
Proserpina Eva (proserpina06)
bacKSpiN demiş ki:

ne güzel anlatmışsın ya gerçekten de durum bu!!
ayrıca anıt park akşamları iyidir Gülümsüyor
ay gidesim geldi birden bire...
2008-09-09 (00:02)
Büşra Palta (bushra-03)
Büşra Palta (bushra-03)
bikaç şeyi unutmuşsun eğer kızsan hıdırlık sokaklarında öle kız başına gezme mazallah nolur nolmaz:) en en en önemlisi afyonda kalmak istemiosan kaleye çıkma Gülümsüyor