pretty women
Almanya, Heilbronn
Hochschule Heilbronn, Technik, Wirtschaft, Informatik
bence bu dunyada birbirini tamamlayan insan yoktur olsa hayyat cekilmiez olmaz miydi ben kimseyi tamamlayak istemem
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
MB69 demiş ki:
pretty women demiş ki:
yazdigin alinti gercekten cok guzel eger bu yazdiklerini yapabilseydik emin ol ortalik mukemmel insanalardan gecilmezdi hayatta mukemmel insan varmidir acaba
belki vardirda biz bilmiyoruz

ama eger mukemmel olmaya calissaydik cok farkli olurdu,bu sekilde herkes birbirini tamamlamaya baslar

doğru yazmışsın mb69

MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
pretty women demiş ki:
bence bu dunyada birbirini tamamlayan insan yoktur olsa hayyat cekilmiez olmaz miydi ben kimseyi tamamlayak istemem
benim burda mukemmellik ten bahsettigim dogru olmaya calismak yani hep dogruyu takip etmeye calismak.Bence cekilmez olmazdi tam tersine daha guzel olurdu,cunku dogru yola dogru ilerleme nin verdigi tanimlanamaz bir mutluluk vardir.Bu mutlulugu insanlar birbirine asilarsa yavas yavas insanlar birbirleri ni yiyecekleri yerde kendi yasadigi cevreyi duzeltmek,kesfetmek ve birbirleriyle iyi iliski kurabilmek olurdu.Bu kesif yeni malzemeler in yeni arastirma teknikleti nin olusmasini saglar mesela

dunyada daha bilinmeyen o kadar coksey varki.Bu yuzden teknoloji surekli gelisiyor ve hayat degisiyor eger bana 7-8 sene once evimde 8 tane bilgisayar olucak deseydiler inanmazdim

benim fikrim boyle.Bashak katildigin icin tesekkur ederim

o kadar masum, düşünsel, iyiniyetli,huzurlu,barıştan,sevgiden yana bi kız ki ismi gibi başak yani tanımıyorum çok fazla hisler sadece 6.his derler ya benim uğurlu sayım 9.his diyelim nolcak sanki ,ideal dünyai huzurlu dünya, siyahı olmayan dünya , özlemler, hayaller , kişilikli insanlar , birbirine yük olmayan elele olan insanların anlatıldığı bi yazı gerçekten huzur kokuşlu bi yazı, peki sorun yerine çözüm üretelim demiş yazıda aklıma gelmiş ken sorayım bu kadar huzurlu, sevgi dolu, mavi,yeşil,beyaz , dünya hayal ederken bukadar insan güzel bi dünyada yaşamak isterken bu kavgalar, bu kırgınlıklar, bu küslükler, bu yaşanmamışlar ,bu özlemler neden,nereye, kime ,kime bu sitem bu yakarış herkes güzel dünya isterken neden kötü bu dünya .... istediğimiz dünya başka bi dünya mı?
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
kaptanmavisakal demiş ki:
o kadar masum, düşünsel, iyiniyetli,huzurlu,barıştan,sevgiden yana bi kız ki ismi gibi başak yani tanımıyorum çok fazla hisler sadece 6.his derler ya benim uğurlu sayım 9.his diyelim nolcak sanki ,ideal dünyai huzurlu dünya, siyahı olmayan dünya , özlemler, hayaller , kişilikli insanlar , birbirine yük olmayan elele olan insanların anlatıldığı bi yazı gerçekten huzur kokuşlu bi yazı, peki sorun yerine çözüm üretelim demiş yazıda aklıma gelmiş ken sorayım bu kadar huzurlu, sevgi dolu, mavi,yeşil,beyaz , dünya hayal ederken bukadar insan güzel bi dünyada yaşamak isterken bu kavgalar, bu kırgınlıklar, bu küslükler, bu yaşanmamışlar ,bu özlemler neden,nereye, kime ,kime bu sitem bu yakarış herkes güzel dünya isterken neden kötü bu dünya .... istediğimiz dünya başka bi dünya mı?
teşekkürler güzel sözlerin için