Ali Osman Sönmez YDYO kapatılsın halı saha yapılsın.
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 42
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-25 (20:09)
Cogite Karadağ (cogite)
Cogite Karadağ (cogite)
süper fikir Çok mutlu şenlık bı başlasa bitmez zaten hele pentagram varsa benım için hiç bitmezz Gülümsüyor
2008-03-25 (20:10)
Recep Tayyip Erdoğan (pentagraman)
cogite demiş ki:
tamam hocaları ıslah etmekle başlayalım o zaman .nası olacagına dair bi fıkrı olan varsa yazsın
buldum
örnek diyalog

hoca : H
eli silahlı Islah merkezi sorumlusu: I
1. diyalog
I: adam olcak mısınız lan
H: sizene
I: al sanaaa ( hocayı vurur)

2. diyalog

I: Adam olcek misiniz len
H: OLCAZ ne olur canımıza kıyma
I: PEKİ ( hocayı vurur) Mr. Green
2008-03-25 (20:17)
KeLeBeK35 demiş ki:
pentagraman demiş ki:
cogite demiş ki:
ingilizce derslerının olmadıgı her yer kabulum valla
üniversite şenlik alanı yapalım ve şenlik hiç bitmesin nasılll fikir, ilk olarak ta pentagram ogün sanlısoy demir demirkan ve nefret etsemde ünlü bir rapçi getiricem sırf ark.larn gönlü olsn diye Mr. Green

saolasınn Çok mutlu
ne demek bu projedeki bütün destekçilerimin isteklerine çok değer veriyoruz

pek bi önemli not: değer veriyorum derken ismail yk ya da cankan ı getiremeyiz haberiniz olsun "normal insan" sıfatındaki organizmalardan örnk alalım Mr. Green
2008-03-25 (20:22)
Dark Side (KeLeBeK35)
Dark Side (KeLeBeK35)
pentagraman demiş ki:
KeLeBeK35 demiş ki:
pentagraman demiş ki:
cogite demiş ki:
ingilizce derslerının olmadıgı her yer kabulum valla
üniversite şenlik alanı yapalım ve şenlik hiç bitmesin nasılll fikir, ilk olarak ta pentagram ogün sanlısoy demir demirkan ve nefret etsemde ünlü bir rapçi getiricem sırf ark.larn gönlü olsn diye Mr. Green

saolasınn Çok mutlu
ne demek bu projedeki bütün destekçilerimin isteklerine çok değer veriyoruz

pek bi önemli not: değer veriyorum derken ismail yk ya da cankan ı getiremeyiz haberiniz olsun "normal insan" sıfatındaki organizmalardan örnk alalım Mr. Green

yokk yokkkk onlarr olmazz zaatennn böööööggg Çok mutlu
2008-03-25 (20:28)
Cogite Karadağ (cogite)
Cogite Karadağ (cogite)
bencede olmasınn.bize ogun pentagram filan yeter.cankanlara gerek yok Mr. Green
2008-03-25 (20:28)
Alıntı:
yokk yokkkk onlarr olmazz zaatennn böööööggg
onları isteyecek potansiyelde arkadaşlar da olmadığına göre tehlike yok Gülümsüyor daha çok destek bekliyorum Mr. Green
2008-03-25 (20:32)
Beter Böcek (nannay)
Beter Böcek (nannay)
evet ya insanların nasıl durması gerektiğine elindeki eşyalarını yanındaki çocuklarını nereye koyması gerektiğini nasıl tutmas gerektiğini ı sölücek kadar öküzleri ve durakta başka otobüs var diye daha geride durup durakta bekliyenleri almayan hanzoları da var ... hocalarda bizde kötü bi hoca var gerçi ama her sınıfta en az bir dersek baya eder tabi Mr. Green genelde de writingçiler oluyo galiba ya bunlar çevremden edindiğim izlenime göre Gülümsüyor mesela bizimki habille kabili heybılla keybıl diye anlatıyo ve kabile dahil bi çok kelimenin türkçesini bilmediğini sölüyo ama amele ingilizcesi konuşuyo Gülüyor Niyeti kötü bi gnde sınav okuyo çnkü diğer hocaların kusur bulmadığı sözcüklerde kendine özgü grammar bilgisiyle sıfır veriyo ve elimzde sözlükle grdiğimz sınavda kelime bilgimiz 0 oluyo ..işte böle diğerleri anlattıkçada burda okumayanlar bunları yaşamayanalar da katılacaktrbu davaya bu devrime:p:p:p dimi fatih dimi yoldaş :p Mr. Green Mr. Green
2008-03-25 (20:32)
cogite demiş ki:
bencede olmasınn.bize ogun pentagram filan yeter.cankanlara gerek yok Mr. Green
cankannn ,bir sibernetik neo-vizyoner otantik atmosferik fantezi black arabesk grubu fantastik bir oluşum, bu sefer kesin uzaylıların işi Mr. Green .sentez olayını yarmış insanı izlerken boyut değiştirmeye teşvik eden etkisiyle sarsmış bir grup.reggy dinleyeceksiniz izlenimi yaratıp yanık bir arabesk eserle yüzyüze bıraktıktan sonra matriks tadında bir klip eşliğinde ısınma egzersizleri yapar hareketlere öyle bir kaptırmışlarki kendilerini şaşmamak elde değil.yeni bir soluk, yeni bir çağ başlıyor.artık punkçı tavernacılar da isteriz, azla yetinemeyiz, bir kere aralandı kapı, sonuna kadar açmadan olmaz. Mr. Green Mr. Green

neticede ismail yk ve cankan ismli organizmalarla işimiz kalmadğna göre herkesin desteğini bekliyorum, dost bildiklerim ,forumcu arkadaşlarım bu zulme dur deyin,cebren ingilzce öğretilmek suretyle yapılan bu işkenceyi durduralım, sizde destek destek olun, o okulu yıkmak için bi dozer kiralama parası da siz koyun Mr. Green
2008-03-25 (20:40)
nannay demiş ki:
evet ya insanların nasıl durması gerektiğine elindeki eşyalarını yanındaki çocuklarını nereye koyması gerektiğini nasıl tutmas gerektiğini ı sölücek kadar öküzleri ve durakta başka otobüs var diye daha geride durup durakta bekliyenleri almayan hanzoları da var ... hocalarda bizde kötü bi hoca var gerçi ama her sınıfta en az bir dersek baya eder tabi Mr. Green genelde de writingçiler oluyo galiba ya bunlar çevremden edindiğim izlenime göre Gülümsüyor mesela bizimki habille kabili heybılla keybıl diye anlatıyo ve kabile dahil bi çok kelimenin türkçesini bilmediğini sölüyo ama amele ingilizcesi konuşuyo Gülüyor Niyeti kötü bi gnde sınav okuyo çnkü diğer hocaların kusur bulmadığı sözcüklerde kendine özgü grammar bilgisiyle sıfır veriyo ve elimzde sözlükle grdiğimz sınavda kelime bilgimiz 0 oluyo ..işte böle diğerleri anlattıkçada burda okumayanlar bunları yaşamayanalar da katılacaktrbu davaya bu devrime:p:p:p dimi fatih dimi yoldaş :p Mr. Green Mr. Green
evet yoldaş Soğukkanlı , bu heybıl la keybıl a yıkıldım acayip komikmiş bu hoca da kesin cankan familyasının hanzo bedevi soyundandır,

genelde de writingçiler oluyo galiba ya bunlar çevremden edindiğim izlenime göre demişsin, bu çevrede ben oluyorum sanırım Mr. Green evet ya Allahım kağıda öyle bir bakıyor ki, heryeri hatalıymış gibi , ulen hocaaa Allah yapmadı ki onu kusursuz olsun, insan yaptı elbette kusur olacak ama yok illlaa bok atacak, isyan ediyorum bu okula artıkk
2008-03-25 (20:40)
Arzu Nehir Safak (arzu nehir safak)
Arzu Nehir Safak (arzu nehir safak)
Alıntı:
o okulu yıkmak için bi dozer kiralama parası da siz koyun

masrafa luzum yok dadas girisimcilikten kiralayin Soğukkanlı
adam en son bu tarz makine kiralama isine girmisti Mr. Green

bu arada ben hain degilim Çok kızmış
davaniz davamdir !
lakin ismail yk ve can kan gibi avrupanin bir numarali isimlerine laf ettirmem bilmis ol pentagramAN
Sayfa / 42
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 … Sonraki SayfaSon Sayfa