arzu nehir safak demiş ki:
sizi gicik eden tum otobus soforleri,binalarin yeri ve hocalarin arkasindayim
ohhhhhhhhhhh iyi yapiyolar

(BAKINIZ:HAİN EVLAT ÖKKEŞ)
şimdi arzu otobüs şöförlerinden bahsedelim
hergün acayipler ,kabalar,hemzeminler,pespayeler,
, bunların damarına bastın mı ki damarları deri üstüne çok yakındır yani sinir küpü olurlar,bütün sinirlerini yolculardan çıkarırlar, bi de bunlar trafikte kesnlkle yol vermezler,bayan şöförleri feci derecede sıkıştırırlar, bunlara soru sorulduğunda eğer ki soru hoşuna gitmedyse cinsiyet ayırt etmeksizin üstünüze yürüyebilcek zihniyettedirler,
trafik canavarının tasvirini yapacak olursanız işte bu şöförllerdir, iyileri var mıdır? vardır.
ama devede kulaktır iyileri, kurunun yanında yaşta yanar dierek hepsi kötüdür demek zorundayım ki öyle düşünüorm
birgün akşama doğru trafkte gidrken sıkışık ve kalabalk bi caddede iki şöför durdular biri sağdan biri soldan gelior, durdular ve de muhabebte başladılar, yuuhhh artık bu kadar da görgüsüzlük olmaz, arkadan korna çalanlara ise hareket yapamadan geçemezler, yani bana hareket yaptılar şikayet etmeyi düşündüm ama ekmek parasıdır diye düşündüm böyle de iyi bi insanım
ya ben hergün okula giderken,okuldan dönerken, her akşam da gezerken, usandırdılar bıktırdılar, bende bi şeklde bunun dışavurumunu burda yapıorm.
trafikte çok kötüler yanlışıkla arabanın burnunu çıkartayım deme sürtüp geçerler ve bir o kdar yüzsüzce ne var ki bunda diebilirler.benim arabama sürttüler gereksiz adamlar,
bayan şöförlerden nefret ederler, canlı şahidi olduğum olay:
kadının arabasına sürttü geçti ve hatalıydı, kadın indi, otobüs şöförü de indi ve kadına:
kabahat sende deil sana bu arabayı veren şerefsizde dedi, tabi kadının kan şekeri tavan yaptığı için dondu kaldı.
sizin anlıycanız savunulcak bi tarafları yoktur, ama şimdi babası otobüs şöförü olan arkadaşlar olabilir,belki onun babası öyle değildir, eğer benim babam öyle değil diorsanız benmle bi sorununuz yok ve o arkdaşların babaları şöförler içinde en iyileri olduğu için ayrıca iltifatı hakederler, aynı konu içinde eğer ki benm babam tam görgüsüz, öküzün önde gideni diyen arkadaşlar mevcutsa her türlü eleştiriye açığım.
bunun dışında hocalardan bahsedersek kısa ve öz olarak
kendilerine oxford'ta 8 kürsü sahibi hoca görüntüsü veren (oxfordun kitaplarıyla okuyoruz ya o bakımdan) amele ruhlu, hademe kılıklı, kamyon şoförü aksanlı hocaların devam mecburyeti olan derslerinde abuk subuk boktan sorularına cevap vermeye zorlandığımız bi okul.