uludağ üniversitesi kızları ve erkekler (alıntıdır)
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-05-22 (03:18)
Erhan Mutlu (mutlu39)
Erhan Mutlu (mutlu39)
yazının sahibine oncelıkle metnın dısında yazdıkların yanı yorumların senın karekterın hakkında bende soru ısaretlerı yarattı???uslubun ve konusma tarzın tam yerıne oturmamıs.bana ılgınc gelen bı tarafta su baska forumlarda acılan konuları neden kopyalayıpta bu veya baska sıtelerde forum actım dıe ortalıga suruyorsunuz???amacın ne sıtede populer olabılmek mi?baskalarının yaptıkları bu yorumları buraya yazıpta onları kendı dusuncelerınmis gibi lanse ederek baskalarının duusuncelerıni savunmak mı???garipsin????soylediklerinde cok tutarsizsin.hatta bence sen bu yazılanları okumadan kopyalamissin.once oku sonra ((baya bi dusun)) öyle yaz bu sana benden bı tavsiye.yazdıklarım yetmediyse algılayamadıysan ben arada bır gırıp kaldıgım yerden devam ederim.
2008-05-26 (01:24)
Okan Yalım (okanyalım)
Okan Yalım (okanyalım)
mutlu39 demiş ki:
yazının sahibine oncelıkle metnın dısında yazdıkların yanı yorumların senın karekterın hakkında bende soru ısaretlerı yarattı???uslubun ve konusma tarzın tam yerıne oturmamıs.bana ılgınc gelen bı tarafta su baska forumlarda acılan konuları neden kopyalayıpta bu veya baska sıtelerde forum actım dıe ortalıga suruyorsunuz???amacın ne sıtede populer olabılmek mi?baskalarının yaptıkları bu yorumları buraya yazıpta onları kendı dusuncelerınmis gibi lanse ederek baskalarının duusuncelerıni savunmak mı???garipsin????soylediklerinde cok tutarsizsin.hatta bence sen bu yazılanları okumadan kopyalamissin.once oku sonra ((baya bi dusun)) öyle yaz bu sana benden bı tavsiye.yazdıklarım yetmediyse algılayamadıysan ben arada bır gırıp kaldıgım yerden devam ederim.

avukatmısın Şaşkın: ++ popüler olmayı isteyen sensin galiba konuyu hortlattıgına göre..
bu ne dingil hayat.. bu ne manyak yaşam tarzıı:D 2008-05-26 (02:13)
Bayram Kavak (profesyonel student)
Bayram Kavak (profesyonel student)
Bu konuda erkek de kızda bırdır.. polemik ve tartısmalar tamamen yersız.. herkes kndınden sorumludur.. eyer bı kız arkadas havalıysa bu havayı teemmin eden erkek arkadaslar vardır.. bi erkek arkadaş cok kasıyosa kendıni.. bunun altında güzel kız arkadaşların gazı vardır.. paran var mı.. oda dogru.. SENDE KALITESIZ KIZLARLA TAKILMA KARDESIM..dünyada insan mı kalmadı.. HERKES HADDİNİ BİLECEK.. dünya bu herkes kendı safını belırlemelı.. eyer düşük insanlarla takılıyorsan senın sonunda onlardan farklı olmayacakır.. neyse kankiler hepinizi öpüyorm. bi yanlısım varsa soyleyın.. HARBİYE HARBİ.. ne ayak.. degol mı ama..hee..!!!
2008-05-26 (11:22)
Özkan Güngör (plut10)
Özkan Güngör (plut10)
hmmmm... konu güzel olmuş.. her zaman bahsettiğim üzere... çoğunluk budur.. itirazlar azınlıktan gelmektedir... tipo + 10 Çok mutlu
2008-05-26 (11:29)
Özkan Güngör (plut10)
Özkan Güngör (plut10)
profesyonel student demiş ki:
eyer
teemmin
eyer
HERKES
yanlısım varsa soyleyın..
Alıntı:

işte bunlar biri hariç...
öncelikle herkes için tebrikler Mr. Green
teemmin = temin
eyer = eğer

TDK...
s.a 2008-05-26 (14:36)
Yeter Calayir (yeter calayir)
Yeter Calayir (yeter calayir)
gerçekten tebrik ederim kardeşim.o kadar güzel konuşmuşsunuz ki size katılmamak imkansız.birçok insanın düşüncesine tercüman olduğunuza eminim.bende bursa da yaşıyorum ve okuyorum.en büyük özgürlüğün ise anne ve babadan uzak yaşamak değil onun yerine: düşünceni; korkmadan ,çıkarları düşünmeden özgürce dile getirmek olduğunu düşünüyorum ve bir insanın sahip olması gereken en önemli özellikler ;dürüstlük ve adalettir.
2008-05-26 (16:22)
Özkan Güngör (plut10)
Özkan Güngör (plut10)
yeter calayir demiş ki:
gerçekten tebrik ederim kardeşim.o kadar güzel konuşmuşsunuz ki size katılmamak imkansız.birçok insanın düşüncesine tercüman olduğunuza eminim.bende bursa da yaşıyorum ve okuyorum.en büyük özgürlüğün ise anne ve babadan uzak yaşamak değil onun yerine: düşünceni; korkmadan ,çıkarları düşünmeden özgürce dile getirmek olduğunu düşünüyorum ve bir insanın sahip olması gereken en önemli özellikler ;dürüstlük ve adalettir.

+10
ancak özelliklere ahlak' ı da eklemek istiyorum...
.. 2008-05-27 (10:26)
Okan Yalım (okanyalım)
Okan Yalım (okanyalım)
Bu konuda erkek de kızda bırdır.. polemik ve tartısmalar tamamen yersız.. herkes kndınden sorumludur.. eyer bı kız arkadas havalıysa bu havayı teemmin eden erkek arkadaslar vardır.. bi erkek arkadaş cok kasıyosa kendıni.. bunun altında güzel kız arkadaşların gazı vardır.. paran var mı.. oda dogru.. SENDE KALITESIZ KIZLARLA TAKILMA KARDESIM..dünyada insan mı kalmadı.. HERKES HADDİNİ BİLECEK.. dünya bu herkes kendı safını belırlemelı.. eyer düşük insanlarla takılıyorsan senın sonunda onlardan farklı olmayacakır.. neyse kankiler hepinizi öpüyorm. bi yanlısım varsa soyleyın.. HARBİYE HARBİ.. ne ayak.. degol mı ama..hee..!!!

+100 Göz kırpıyor

bu arada bursatipo=okanyalım fakat aceleye geldi cinsiyeti bayan yapmışız hergün bi ton arkadaşlık teklifi geliyo bu ne dingil hayat Mr. Green isimedemi bakmıyonuz kardeşim Şok olmuş
2008-05-27 (10:29)
Özkan Güngör (plut10)
Özkan Güngör (plut10)
okanyalım demiş ki:

+100 Göz kırpıyor

bu arada bursatipo=okanyalım fakat aceleye geldi cinsiyeti bayan yapmışız hergün bi ton arkadaşlık teklifi geliyo bu ne dingil hayat Mr. Green isimedemi bakmıyonuz kardeşim Şok olmuş

kendin kaşınmışsın Mr. Green Niyeti kötü
.... 2008-05-29 (14:26)
Emre Kara (darknessworld)
Emre Kara (darknessworld)
bence bu olaylara çok yanlış taraftan bakmışsınız bu bi kız yada erkek meselesi deilki büyük bi topluluk meselesi dedğiniz gibi kızları bi çok erkek sever o kızlarda onları sever aşkı aramaz önlerine çıkanlarla takılır mutluluğu maddi ne varsa onun üzerinden yakalamaya çalışırlar ve en büyük özellikleride kendilerini ve karşılarındakini çok iiyi kandırmalrıdır bence ve dertlerinin en büyüğü günü boş geçirmemek olsa gerek bunun yanında arkadaşlarına hava yapmak ben yanlız deilim benim bi aşkım var die bilmek tabi bu aşk ne kadar gerçek acaba neyse aartık aşk sevgi o kadar basit hale geldiki insanlar gerçeğini yakalayınca bile tereddüt edebilio ve belkide bu yüzden kaçıra bilio bu konuda da pek yapılıcak bişey olduğunuda sanmıyorum çünkü samimiyet git gide ölüyo ama gended inş sonumuz güzel olurr ....
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa