bloke hesap en kısa ve en kolay nasıl açılır
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-06-10 (17:52)
Mutlu Cebeci (plotonique)
Mutlu Cebeci (plotonique)
cagda61 demiş ki:
cabbar15 demiş ki:
cagda61 aranıyorsun sen ne zamandır cins cins yazı yazıyorsun foruma alev alev yanıyorsun ateşini alırlar senin git bi parka dilenciler,tinercilerle ilişkiye gir nasıl bir insansın sen yaratık gery gery gery embesi

düzgün konuş pislikmisin sen

yahu kizim camur musun sen? 1 ay önce sana yazilmis biseyi hoplatip hem basligi kirletiyorsun hem de senin ne isin var bu almanya formunda? gitsene baska seylerle ugrassana sen?

seni banlandirmak lazim dur bir ayar cekicez.
2008-08-06 (19:36)
Muhammed Çelik (apollocreat)
omier demiş ki:
Slm bilmiyorum benden kisa surede hesap actirabilen var mi ama benim tam 5 gunde bitti bloke hesap olayi...
ben istanbuldan basvuru yapmistim...

Istanbul Alman Konsoloslugunun hukuk burosuna vize basvurusu yapmadan once gittim... Hukuk burosuna gitmek icin randevuya gerek yok!!! zaten orada sira falan da yok..Daha onceden internetten edindigim basvuru formlarini doldurdum ve imzalanmasi gereken yerleri bosbiraktim ki bunu hukuk burosundaki memurun talimatiyla yapmak zorudnasin.. onun gozleri onunde Çok mutlu ...bunlari imzaladiktan sonra ve memur bunlara muhur vurduktan sonra .. bu formlari kurs kabul belgemin fotokopisiyle beraber UPS ye gittim yolladim .. En hizlisindan cok acelem vardi cunki kursu kacirabilirdim... 1 gunde gitti belgelerim...Sonra bankaya bi mail attim ogrenci islerine bakan mail adresi varya db.student gibi biseydi sanirim suan tam hatirlamiyorum.. ve onlara dedim ki "ben belgeleri size ups ile gonderdim ve elinize ulastigini ogrendim.. Lutfen bana benim icin kursumun oldugu stadt taki subenizde acilan banka hesabimi soyleyin.. Hemen Turkiyeden havale yapicam cunku vaktim cok az !!! Adamlar belgeler gittikten bir gun sonra soyleyeceklerini belirttiler ve hemen ertesi gun soylediler... Ve ben de Garanti bankasindan 7 bin küsür € havale ettim.. sanirim masraf icin 50 ytl civari birsey almislardi.. Ve bu para da 1 günde gitti... Bu yuzden Garanti Bakasini secmistim reklam olmasin...Ve adamlara tekrar bi mail attim.. Paramin size ulastigini ogrendim lutfen bana "Para yatirilmistir" dekontunu mail atiniz dedim... Adamlar yine bunu da 1 gun sonra yapabiliriz demislerdi... Ve Allah razi olsun adamlardan 1 gun sonra yolladilar...ve Ben de hemen iks yi arayip konsolosluktan vize randevusu aldim... 1 ay icinde de vizemi aldim ve buraya geldim cok sukur ..

BU ARADA ARKADASLAR BEN HATA YAPMISTIM BELKI BENIM YAPTIGIM SAFLIGI YAPMAZSINIZ DA SIZ YINE DE SOYLELEYIM:: HANI 3.KISIYE YETKI VERME KAGIDI VAR YA ORAYA BEN KENDI IMZAMI DEGILDE 3.KISININ IMZASINI SEYTTIRMISTIM ... SIZ IMZALICAKSINIZ ANNE YA DA BABA DEGIL yanlis olmasn Çok mutlu ..

Kisacasi bankaya abartisiz hergun mail attim .. Adamlarla kanka oldum diye bilirim Çok mutlu
Umarim yardimci olabilmisimdir

Size bir sorum olucak.kurs derken almanca kursunu kastettiniz. siz almanyaya giderken 1 sene dil kursu + 2 sene master (ya da 4 sene lisans) için mi gittiniz? ve ödediğiniz tutar eğer 1 seneden falza kalıcaksanzı 7.020 euro dan fazla ödeme yapmanız gerekmiyor mu? acaba okuldan dil kursuna kabul kağıdı alan kime 7.020 euro yatırması yeterlimidir..amacı 2 sene daha master yapmak dahi olsa? teşekkürler
2008-08-06 (20:02)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
evet amacim en basta dil kursu yapip, ardindan bachelor (yani tr deki 4 yillik lisan gibi.. ) yapmak idi.. En basta bir senelik para yatiriyorsun.. 1 sene sonra oturum uzatirken paran azalmissa tekrar üstüne koyuyorsun.. Ya da bazi arkadaslar gibi 1 sene sonunda bloke hesaptan vazgecip babanin tahattutnamesiyle oturum uzatma gorusmesine gidersin.. ben tekrar ustune para koymak istiyorum tabi kismet olursa.. ama almanyadan en basta vize alabilmek icin bloke hesap ideal.. buraya geldikten sonra diger secenegi de dusunebilirsin

!! sanirim bloke hesap birazcik artmis arkadaslardan bilgi alabilirsin site de acilmisti sanirim boyle bi konu..
2008-08-06 (20:57)
omier demiş ki:
evet amacim en basta dil kursu yapip, ardindan bachelor (yani tr deki 4 yillik lisan gibi.. ) yapmak idi.. En basta bir senelik para yatiriyorsun.. 1 sene sonra oturum uzatirken paran azalmissa tekrar üstüne koyuyorsun.. Ya da bazi arkadaslar gibi 1 sene sonunda bloke hesaptan vazgecip babanin tahattutnamesiyle oturum uzatma gorusmesine gidersin.. ben tekrar ustune para koymak istiyorum tabi kismet olursa.. ama almanyadan en basta vize alabilmek icin bloke hesap ideal.. buraya geldikten sonra diger secenegi de dusunebilirsin

!! sanirim bloke hesap birazcik artmis arkadaslardan bilgi alabilirsin site de acilmisti sanirim boyle bi konu..

Size birşey daha sorucam. Bochum universitesinin dil kursu kabul belgesini aldım. İçinde "15 temmuz 2009 tarihine kadar master başvurunuzu yapmanız gerekir "... Sizin dil kursu kabul belgesinin içine böyle bir ibare var mı?Demek istediğim İstanbul konsolosluğunda sen 2 senede master yapıcaksın anlaşılan ..o zaman bu para yeterli değil ..gibi bir cevap verebilirlermi.?

Şimdiden teşekkürler
2008-08-06 (21:14)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
hayir hocam bende oyle bi ibare yok.. ben herhangi özel bir dil kursuna gittim.. konsolosluktan da en basta dil kursu , ve arkadasindan almanya okumak istiyorum diyerek vize aldim.. ve sadece 7020 € luk hesap actirdim.. benim onumde daha kac sene var.. 20 30 bin euro isteselerdi heralde almanyaya kimse gelmezdi diye dusunuyorum.. demem o ki bir senelik para yeterli.. kisisel gorusumdur bu.. mantiga da bu yatkin..sen rahat ol.. abim master yapti ve ilk gelisinde sadece bir senelik para yatirdi..

Almanyanin her yerinde bütün universiteler son basvuru suresi 15 temmuzdur.. o ibare genel bise.. kis somestri icin de bi tarih vardi da unututm.. zaten dil kursu yapicakmissin. 2009 temmuza kadar insallah yetistirirsin..ama az bise biraz daha gayret etmen gerek butun dersler almanca olacak ise...

aklina takilan birsey olursa cekinmeden sor
2008-08-06 (21:31)
omier demiş ki:
hayir hocam bende oyle bi ibare yok.. ben herhangi özel bir dil kursuna gittim.. konsolosluktan da en basta dil kursu , ve arkadasindan almanya okumak istiyorum diyerek vize aldim.. ve sadece 7020 € luk hesap actirdim.. benim onumde daha kac sene var.. 20 30 bin euro isteselerdi heralde almanyaya kimse gelmezdi diye dusunuyorum.. demem o ki bir senelik para yeterli.. kisisel gorusumdur bu.. mantiga da bu yatkin..sen rahat ol.. abim master yapti ve ilk gelisinde sadece bir senelik para yatirdi..

Almanyanin her yerinde bütün universiteler son basvuru suresi 15 temmuzdur.. o ibare genel bise.. kis somestri icin de bi tarih vardi da unututm.. zaten dil kursu yapicakmissin. 2009 temmuza kadar insallah yetistirirsin..ama az bise biraz daha gayret etmen gerek butun dersler almanca olacak ise...

aklina takilan birsey olursa cekinmeden sor

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. istanbuk hukuk bürosunun yerini internetten bulamadım. Hukuk bürosu vie alınan yerden mi gireceğiz? yoksa yeri farklı yerde mi
teşekkürler
2008-08-06 (21:37)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
sanslisin hocam nette uzun kaldim bugun..
yanyanalar.. alman konsoloslugune git, zaten orda bekciye söyle bunun icin geldim hukuk burosunu ariyorum diye yeterli.. He yanina euro almayi unutma..lazim olacak...
2008-08-06 (21:40)
omier demiş ki:
sanslisin hocam nette uzun kaldim bugun..
yanyanalar.. alman konsoloslugune git, zaten orda bekciye söyle bunun icin geldim hukuk burosunu ariyorum diye yeterli.. He yanina euro almayi unutma..lazim olacak...

Gülümsüyor evet teşekkürler..

euro niye gereyior?onaylatmak için mi gerekir? ne kadar peki?
2008-08-06 (21:49)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
vize alirken de ayriyetten gerekio.. vize alirken 40 euro muydu 20 euromuy ne desem yalan olur.. ama hukuk burosunda da gerekio eminim.. unuttum miktarini cok fazla bise degildi.. zaten turk parasiyla gitsen bile onlar sana dicekler su kadar euro bul gel diye.. sira falan da olmadigi icin hemen asagida bi yapkredi banksai var ordan bozdurursun.. bi 20 30 euro yetcek kanimca.. hatta articak da .. tedarikli git diye soyledim..
2008-08-06 (21:57)
omier demiş ki:
vize alirken de ayriyetten gerekio.. vize alirken 40 euro muydu 20 euromuy ne desem yalan olur.. ama hukuk burosunda da gerekio eminim.. unuttum miktarini cok fazla bise degildi.. zaten turk parasiyla gitsen bile onlar sana dicekler su kadar euro bul gel diye.. sira falan da olmadigi icin hemen asagida bi yapkredi banksai var ordan bozdurursun.. bi 20 30 euro yetcek kanimca.. hatta articak da .. tedarikli git diye soyledim..

Çok teşekkür edrim..Allah Razı olsun
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa