bloke hesap en kısa ve en kolay nasıl açılır
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-08-06 (22:06)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
eyv.. lafi bile olmaz..
2008-08-07 (10:27)
Muhammed Çelik (apollocreat)
omier demiş ki:
vize alirken de ayriyetten gerekio.. vize alirken 40 euro muydu 20 euromuy ne desem yalan olur.. ama hukuk burosunda da gerekio eminim.. unuttum miktarini cok fazla bise degildi.. zaten turk parasiyla gitsen bile onlar sana dicekler su kadar euro bul gel diye.. sira falan da olmadigi icin hemen asagida bi yapkredi banksai var ordan bozdurursun.. bi 20 30 euro yetcek kanimca.. hatta articak da .. tedarikli git diye soyledim..

ya sizi çok rahatsiz ettim biliyorum.. bankada gelen formların içinde meldeadresse var..oraya türkiyedeki adresi mi yazıcaz yoksa almanyadaki kursun adresi mi? kursun adresini yazıcaksak ilk sayfada demiş ki mutlaka ülkenizdeki adresini de yazım...
teşekkürler..
2008-08-07 (11:51)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
hocam inan unuttum.. ama yazabilirsen iki adrsi de yaz nolcak..
bak inan hatirlamiyorum tam olarak birine sor bence, ama adamlar kursunun nerede oldugunu bilmesi gerekiyor. cunki o sehirdeki bankada hesap acicaklar ilk olarak, kolaylik olmasi acisindan... ama ben nasil yaptim bilmiyorum..

eger yanlis hatirlamiyorsam,
ben turkiyedeki evimin adresini yazdim,
ve formlarin arasina de kurs kayit belgemin fotokopisini koydum..

birine danis derim yine de
2008-08-07 (15:21)
omier demiş ki:
hocam inan unuttum.. ama yazabilirsen iki adrsi de yaz nolcak..
bak inan hatirlamiyorum tam olarak birine sor bence, ama adamlar kursunun nerede oldugunu bilmesi gerekiyor. cunki o sehirdeki bankada hesap acicaklar ilk olarak, kolaylik olmasi acisindan... ama ben nasil yaptim bilmiyorum..

eger yanlis hatirlamiyorsam,
ben turkiyedeki evimin adresini yazdim,
ve formlarin arasina de kurs kayit belgemin fotokopisini koydum..

birine danis derim yine de

Alman bankasıylan konuştum.. Türkiyedeki ev adresi yazılması lazım imiş. Yanlız benim de Konsolosluktaki randevum 18 Aug. İnşallah o zamana kadar hesap açılır.Olmadı konsololsuktan onayladığım banka formlarını bir nüzhasını galiba bize veriliyor.yani bunları göndermiyoruz Hamburga. Eğer hesap haftaya pazartesiye kadar açılmassa bu nüshaları teslim edicem. Umarım sorun çıkmaz.Yarın gitmeyi düşünüyorum konsolosluğa. Temin birşey fark ettim.. Dubai vizesi için pasaportta meslek bölümünün dolu olması şartı aranıyor...bizde bu bölüm boş..umarım bundada bir sorun çıkmaz ...
2008-08-07 (15:27)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
hocam doldurdugun formlari tek bir telle zimbaliyorlar ve muhur vuruyorlar..
sen de verdigin formlari bir 5 dk icinde geri alip almanyaya yolluyorsun.. senin elinde bir ya da iki nusha diye birsey kalmiyor.he bu arada formlari sakin imzalama orada adamlarin gözü önunde imzaliyorsun..

birde almanyaya istersen benim gibi ups ile gonder.. bankaya ulasir ulasmaz bir gun sonra sana mail geliyo.. parayi yatirdiktan sonra bir gun sonra bir mail gelio.. ama hergun bankaya mail atmani tavsiye ederim.. adamlarin gozune bat ki acele etsinler.. ben 1 haftada bu sekilde bloke hesap actirmistim.. elini cabuk tut
2008-08-08 (20:55)
omier demiş ki:
sen de verdigin formlari bir 5 dk icinde geri alip almanyaya yolluyorsun.. senin elinde bir ya da iki nusha diye birsey kalmiyor.he bu arada formlari sakin imzalama orada adamlarin gözü önunde imzaliyorsun..

birde almanyaya istersen benim gibi ups ile gonder.. bankaya ulasir ulasmaz bir gun sonra sana mail geliyo.. parayi yatirdiktan sonra bir gun sonra bir mail gelio.. ama hergun bankaya mail atmani tavsiye ederim.. adamlarin gozune bat ki acele etsinler.. ben 1 haftada bu sekilde bloke hesap actirmistim.. elini cabuk tut

evet dediğiniz gibi oldu Üzgün.. Size soru sormaktan sizi bunalttım biliyorum ama 2 sorum daha olucak. Seyhat sağlık sigortasını kaç aylık yaptırdınız.? minimum ne kadar yeterli? Siz bankaya ups ile formları gönderirken hafta sonuna denk geldi mi?demek istediğim sizin hesap açmanız için geçen süre pazartesinden cumaya kadar mı? şimdiden çok teşekkürler
2008-08-08 (21:48)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
sanirim seyahat sigortasi gerekmiyor.. bu konuyu cok konustuk.. bosu bosuna gittim garanti bankasindan 50 60 milyona 1 senelik yaptirdim lakin gereksizdi sanirim.. cunku telefonda randevu alirken bile istenmiyor deniyordu diye hatirliyorum.. ama biz iste herseyimiz tam olsun diye yaptirmistik.. bi ise de yaramyor.. almanyaya gelince mecburen burdaki sigortalardan yaptiriyorsun.. ya da annen baban ssk li ise okuldan ogrenci belgesi aliyorsun ve boyle bedava sigortali oluyosun ssk karsiligi herhangi bir saglik srunun olursa.. yoksa dil kursunda iken almanyadaki sigorta aylik 29 euro , uniye gecersen 56 miydi 59 muydu neydi ayligi, almanyadaki sigortalarin.. sen telefonda randevu alirken seyahat sigortasi gerekiyor mu diye sor..
ups ile hemen gidio da araya haftasonu girdi mi bilmiyor.. hatirlamiyorm. aradan cok vakit gecti.. ama bankalar haftasonlari calismaz .. cumartesi pazari hic hesaba katma.. ama surekli bankaya mail.. yani hergun en azindan at bi tane..
2008-08-14 (17:06)
omier demiş ki:

Merhaba bir sorum daha olucak..siz Deutsche banka hesabınıza para gönderirken western union mu kullandınız?
2008-08-14 (17:14)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
yok hocam ne western unionu ona para mi dayanir...

garanti bankasina gidiceksin.. onlara almanyadaki hesabima para yollicam diyeceksin..
bunun icin sana garanti bankasinda yepyeni bi hesap acicaklar.. ve elindeki 7 bin küsür parayi garanti bankasindaki hesaba yatircaksin.. ordan deutche banka yollayacaklar

onu yap bunu yap gibi oldu ama.. inan hic uzun degil. 1 saatte halloluo.. eger ki 7 bin kusur euro baska bankadaysa o da olur farketmez.. ama havale yapmaya giderken , deutche banktan gelen mail ciktisiyla git, mail de bi suru numara falan yazio hepsini belirtsinler..

he bi de para yollarken 50 60 milyon gibi bi havale parasi gitcek o yuzden atiyorum 7 500 ise gondermen gereken par a7 700 falan koy ..her ihtimale karsin...

garanti dedim, cunki garanti bankasiyla para bir gunde gidio.. ama sabah erkenden gitmen gerekir bankaya..
2008-08-23 (14:10)
Geç de olsa banka dan onay alabildim. şimdi haftaya randevum var konsolosluktan. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bu arada siz formda kalmak istediğiniz süre ne kadar yasdınız? siz 1 sene dil kursu artı 4 sene lisans yapmak istediğinizi söylediniz .yani kalmak istediğiniz süre 5 sene mi yazdınız forma, yoksa sadece 1 sene dil kursu mu yazdınız? Ayrıca almanyadaki ikametgah adresi neresini gösterdiniz?

şimdiden çokteşekkür ederim

omier demiş ki:
yok hocam ne western unionu ona para mi dayanir...

garanti bankasina gidiceksin.. onlara almanyadaki hesabima para yollicam diyeceksin..
bunun icin sana garanti bankasinda yepyeni bi hesap acicaklar.. ve elindeki 7 bin küsür parayi garanti bankasindaki hesaba yatircaksin.. ordan deutche banka yollayacaklar

onu yap bunu yap gibi oldu ama.. inan hic uzun degil. 1 saatte halloluo.. eger ki 7 bin kusur euro baska bankadaysa o da olur farketmez.. ama havale yapmaya giderken , deutche banktan gelen mail ciktisiyla git, mail de bi suru numara falan yazio hepsini belirtsinler..

he bi de para yollarken 50 60 milyon gibi bi havale parasi gitcek o yuzden atiyorum 7 500 ise gondermen gereken par a7 700 falan koy ..her ihtimale karsin...

garanti dedim, cunki garanti bankasiyla para bir gunde gidio.. ama sabah erkenden gitmen gerekir bankaya..
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa