bloke hesap en kısa ve en kolay nasıl açılır
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 5
12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

bloke hesap en kısa ve en kolay nasıl açılır 2008-03-26 (17:59)
Dnym Dny (dnym)
Dnym Dny (dnym)
arkadaşlar bloke hesap açtırıcam ögrenci vizesi için her kafadan ayrı bir ses çıkıyo en iyisi daha önce açtırmış birine sormak ve inşallah ögrenmek... yardımcı olursanız çok sevinirim
2008-03-26 (18:20)
informatik01
(informatik01)
sen açtırmıyorsun hesabı vize görüşmesine gidince imzalattığın evrakları görevliye veriyorsun konsolosluk gönderiyor açılıyor hesabın ok başvuracağın konsolosluğun siteden de bilgi alabilirsin, evrakları doldururken zorluk çekersen sitede örnekleri var kolay gelsin...
2008-03-26 (18:53)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
Slm bilmiyorum benden kisa surede hesap actirabilen var mi ama benim tam 5 gunde bitti bloke hesap olayi...
ben istanbuldan basvuru yapmistim...

Istanbul Alman Konsoloslugunun hukuk burosuna vize basvurusu yapmadan once gittim... Hukuk burosuna gitmek icin randevuya gerek yok!!! zaten orada sira falan da yok..Daha onceden internetten edindigim basvuru formlarini doldurdum ve imzalanmasi gereken yerleri bosbiraktim ki bunu hukuk burosundaki memurun talimatiyla yapmak zorudnasin.. onun gozleri onunde Çok mutlu ...bunlari imzaladiktan sonra ve memur bunlara muhur vurduktan sonra .. bu formlari kurs kabul belgemin fotokopisiyle beraber UPS ye gittim yolladim .. En hizlisindan cok acelem vardi cunki kursu kacirabilirdim... 1 gunde gitti belgelerim...Sonra bankaya bi mail attim ogrenci islerine bakan mail adresi varya db.student gibi biseydi sanirim suan tam hatirlamiyorum.. ve onlara dedim ki "ben belgeleri size ups ile gonderdim ve elinize ulastigini ogrendim.. Lutfen bana benim icin kursumun oldugu stadt taki subenizde acilan banka hesabimi soyleyin.. Hemen Turkiyeden havale yapicam cunku vaktim cok az !!! Adamlar belgeler gittikten bir gun sonra soyleyeceklerini belirttiler ve hemen ertesi gun soylediler... Ve ben de Garanti bankasindan 7 bin küsür € havale ettim.. sanirim masraf icin 50 ytl civari birsey almislardi.. Ve bu para da 1 günde gitti... Bu yuzden Garanti Bakasini secmistim reklam olmasin...Ve adamlara tekrar bi mail attim.. Paramin size ulastigini ogrendim lutfen bana "Para yatirilmistir" dekontunu mail atiniz dedim... Adamlar yine bunu da 1 gun sonra yapabiliriz demislerdi... Ve Allah razi olsun adamlardan 1 gun sonra yolladilar...ve Ben de hemen iks yi arayip konsolosluktan vize randevusu aldim... 1 ay icinde de vizemi aldim ve buraya geldim cok sukur ..

BU ARADA ARKADASLAR BEN HATA YAPMISTIM BELKI BENIM YAPTIGIM SAFLIGI YAPMAZSINIZ DA SIZ YINE DE SOYLELEYIM:: HANI 3.KISIYE YETKI VERME KAGIDI VAR YA ORAYA BEN KENDI IMZAMI DEGILDE 3.KISININ IMZASINI SEYTTIRMISTIM ... SIZ IMZALICAKSINIZ ANNE YA DA BABA DEGIL yanlis olmasn Çok mutlu ..

Kisacasi bankaya abartisiz hergun mail attim .. Adamlarla kanka oldum diye bilirim Çok mutlu
Umarim yardimci olabilmisimdir
2008-04-24 (11:47)
Hüseyin Suvar (hsuvar)
Hüseyin Suvar (hsuvar)
BU MAİLLERİ ALMANCAMI YOKSA TURKÇE Mİ ATTTIN? BENİM ALMANCA BİLGİM YOK O YÜZDEN SORUYORUM TEŞEKKÜRLER
2008-04-24 (18:53)
Ömer Ömer (omier)
Ömer Ömer (omier)
ingilizce attim hocam, benim de almancam yoktu da..
2008-04-26 (12:04)
Mutlu Cebeci (plotonique)
ohooo biz bu olayi aydinlatmak icin kac defa baslik hoplattik milletin umrunda olmuyor bi sagol bile yazmiyolar, simdi yine bloke hesap konusu var, bitti artik yardim etmicem bu konuda kimseye.
2008-05-06 (15:14)
Cagda Dogan (cagda61)
Cagda Dogan (cagda61)
plotonique demiş ki:
ohooo biz bu olayi aydinlatmak icin kac defa baslik hoplattik milletin umrunda olmuyor bi sagol bile yazmiyolar, simdi yine bloke hesap konusu var, bitti artik yardim etmicem bu konuda kimseye.

cok bilmis bey sanqi sana yalvariyorlar yardim et die bu adam ruh ve sinir hastaliklari hastanesinden qacmissss Çok mutlu
2008-05-16 (10:24)
Hüseyin Suvar (hsuvar)
Hüseyin Suvar (hsuvar)
arkadaşlar bi sorum var bu bloke hesap işini almanyadaki tanıdığımız yapabiliyo mu? yoksa ille vize başvurusunda mı yapacağız? şu konuya bi açıklık getirirseniz sevinirim hesap formlarını doldurduktan sonra hesap açma işlemi için belgeleri konsolosluk mu gönderyor* yoksa arkadşın yaptığı gibi ups ile biz mi gönderiyoruz? teşekkürler
2008-05-16 (12:00)
cagda61 demiş ki:
plotonique demiş ki:

cok bilmis bey sanqi sana yalvariyorlar yardim et die bu adam ruh ve sinir hastaliklari hastanesinden qacmissss Çok mutlu

minik beyinli aramadan yoksunsan 100 defa insanlara yardim ettim ben bu konuda, herkes gelip baslik aciyor biraz inceleseler bloke hesap diye yazsalar dahi cikacak dünya kadar baslik. sen yanima gelde gösterim sana nerden kactigimi... gerzek iki tane msj yazip kimin ne oldugunu bilmeden ötme alirim senin aklini sende benim kactigim yere gitmek zorunda kalirsin. kazma
2008-05-16 (12:12)
http://www.turkstudent.net/board/topic/45515

al bu baslik altinda yazilan her harfte sana kapak olsun tek tek...
Sayfa / 5
12345 Sonraki SayfaSon Sayfa