Mesaj Panosu

iyi bir anne mi? iyi bir profesör mü?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

iyi bir anne mi? iyi bir profesör mü? 2008-03-27 (12:43)
bayanalemdar
Bayan
bayanalemdar
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
Sizce iyi bi anne mi iyi bi profesör mü idi ?

Malumunuz geçen gün Türkiye annesini öldüren ünv.li genç kızı izledi bu olay geniş çevrelerce kınandı genç kız insanlıktan çıkarıldı aşağılandı.İster istemez akıllara şu soru geliyor annenin hiç mi suçu yok ?
BEN-CE ;

Bu bayan 21 yıldır iyi bi ünv.bitirmiş doktorasını yüksek lisansını tamamlamış mastrını yapmış ....bu gibi bi çok teferruattan geçip nihayetinde iyi bir profesör olmuş ama iyi bir anne olamamış gibi görünüyor.Anne olmanın okulu yüksek lisansı mastırı şuyu buyu yok anne olmak iç güdüsel bi zanaat özveri yetenek...........(iyi bi kariyer sahibi olmaya değil iyi bi eş ve en önemlisi iyi bi anne olmaya bak) ............annemin tescillenmiş bu sözünü sizlerle paylaşmak istedim farklı bi düşüncesi olan varsa buyursun paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..
2008-03-27 (13:16)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
sana katılıyorum...herkes kızı suçladı,ama annesini hiç hesaba katmadılarr Gözlerini yuvarlıyor
2008-03-27 (14:00)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
o haberı ılk duydugumda soklara gırdım Hayret ediyor Şok olmuş bır kız annesıne nasıl yapar Şaşkın: dedım ve gazetelerde haberı takıp ettım.sonra dedım kı tamam hıcbırsey bır ınsanı öldurmyı gerektırmez bırak anneyı öldurmek bır yabancıyı bıle öldurmek yanlıstr ama olayı bırazda kızın yönunden ınceledım ıyıce dusundum kı:BU KIZ IN BABASI İLE ANNESI AYRILMISLAR BU AYRILIK IN KIZLA ALAKASI YOK AMA ANNESI KIZINI BU AYRILMA OLAYINDAN SONRA SUREKLI SUCLAYARAK KENDI EGO SUNU RAHATLATMIS. ! VE BU KIZA HAKARETLER EDIYORMUS VE COK AGIR LAFLAR BIR INSAN KENDI KIZINA O..... DER MI ! Şaşkın: KENDI KIZINA O.... DIYENE KADAR SEN ONU TATLI DILE UYARSANA ! OKUMUS KARIYER SAHIBI BIR ANNE DAHA IYI COCUK YETISTIRMELI DAHA BILGILI EGITIMLI OLDUGU ICIN KIZINA NASIL HITAB EDECEGINI BILMELIDIR. ! bu kız tamam elını kana bulamakta cok yanlıs yapmıs ama bı laf vardır NASRETTIN HOCA NIN DA DEDIGI GIBI: HIRSIZIN HIC MI SUCU YOK ! ! kadın kızının psikolojısını bozmus ! kocasıyla sorunlarını kızına yansıtmıs ! ve kız da sonunda şeytana uymus ve kadın bıraz da ektıgını biçmiş !
2008-03-27 (15:54)
rayel
Bayan
rayel
İsviçre, Schaffhausen
Pädagogische Hochschule Schaffhausen (PHSH)
sorunun boyutu ne olursa olsun kimsenin yaşama hakkı elinden alınamaz, özellikle bu kişi annesiyse
gerçekten artık insanların gözü dönmüş, psikolojisi bozulan kesip biçio saçmasapan şeyler yapıo
nasıl bi devirde yaşıyoruz, nasıl bu insanların içinde nefes alıp veriyoruz bilmiyorum ama Allah sonumuzu hayır etsin
bu kadar çığrından çıkmış bi düzende akıl sağlığı yerinde olan kaç kişi var merak etmio deilim açıkçası Gözlerini yuvarlıyor
bi insan nasıl bi cana kıyar ya hele bi kişi annesini nasıl öldürür Çok kızmış Çok kızmış
sana can verenin sen canını alıosun var mı böle adalet? ne din kurallarına, ne ahlak kurallarına, ne insanlığa hiçbişeye yakışmaz bu davranış
eğer bunu yapan kişi cahil olsa toplum tarafından eğitimsizliğin sonucu olarak gösterilirdi, ama bunu yapan bi üniversite öğrencisi
yazılabilcek milyonlarca şey var şuanda ama içimden sadece
yazıklar olsun
demekten başka bişey gelmior.
Çok üzgün, ağlıyor
2008-03-27 (19:58)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
Tutmazsa senin sözünü
Dövmemek için dizini
Hem oğlunu hem kızını
Dövmesini bileceksin
- venomscorpion-

Bence de kız haklı...Anne çocuğunu yetiştirememiş, ilgilenmemiş...Kariyer yapayım derken, kızını ihmal etmiş....Ne demişler " Rüzgar eken, Fırtına biçer "
2008-03-27 (20:01)
rayel
Bayan
rayel
İsviçre, Schaffhausen
Şok olmuş Şok olmuş
hamza ciddimisin sen?
ya her ne olursa olsun bi evlat annesini nasıl öldürür, hangi sebep bunu geçerli kılar yapma Allah aşkına.. Şok olmuş Gözlerini yuvarlıyor
2008-03-27 (23:10)
venomscorpion
Bay
venomscorpion
Türkiye, Amasya
Amasya Üniversitesi
rayel demiş ki:
Şok olmuş Şok olmuş
hamza ciddimisin sen?
ya her ne olursa olsun bi evlat annesini nasıl öldürür, hangi sebep bunu geçerli kılar yapma Allah aşkına.. Şok olmuş Gözlerini yuvarlıyor
Ciddiyim tabi Kübra...Çocuğu yetiştirmek annenin ve babanın görevidir.Hangi sebepten olursa olsun, Allah'ın verdiği canı ondan başkası alamaz evet.O fikrinize katılmazsam insan olamam zaten.Lakin bir evlat annesini nasıl öldürür derseniz, öldürüyor işte.Cinayet insanlığın başlangıcından beri, yer yüzüne gelen 3. insandan beri var.Unutmayın ki Kabil de Habil'i öldürmüştü.

Buraya bi konu açılmış.İyi bir anne mi, iyi bir profesör mü diye soruluyor. Bende 1. şıkkın doğru olduğunu düşünüyorum.Bir kadın her şeyden önce iyi bir anne olmalı.Eğer kızın herhangi bir psikolojik bozukluğu yoksa ve annesini öldürüyorsa mutlaka geçerli bir nedeni vardır kendince.Tıpki Kabil'in Habil'i öldürdüğü gibi.
2008-03-27 (23:14)
rayel
Bayan
rayel
İsviçre, Schaffhausen
bi noktada sölediklerine katılıyorum o da iyi bi anne olmanın iyi bi prof olmaktan üstün olduğu dşüncesine. ama yinede sebep her ne olursa olsun bi evladın annesini öldürmesi hiçbi şekilde geçerli gelmio bana
neyse iyi geceler
2008-03-27 (23:51)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
tam Şok olmuş luk bir durum kesin bir yargida bulunmak gercekten zor Tarafsız ne desemki burda her iki taraf ta suclu bence annesini oldurmesi dogru degil ama yanilmiyorsam annede kizini hayvan gibi yetistirmis,buda dogru degil.Yani kesin bir yargida bulunmak gercekten zor Gözlerini yuvarlıyor ama benim aklima gelen keske "yapmasaydida olmasaydi"dir.Yani keske annesi iyi bir anne olsaydi yani okuma nin yaninda adam olsaydida bu durum hic olmasaydi Çok üzgün, ağlıyor hani size vali nin hikayesini hatirlatirim Göz kırpıyor su vali olupta adam olmayan ama bir anneyi oldurmek son derece yanlis birsey,dedigim gibi keske anne en bastan gercek bir anne olsaydida bu durumlara hic dusmeseydiler.Bayanalemdar paylasimin icin tesekkur ederim Göz kırpıyor
....... 2008-03-27 (23:57)
bayanalemdar
Bayan
bayanalemdar
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
rica ederim.......
MB69 demiş ki:
tam Şok olmuş luk bir durum kesin bir yargida bulunmak gercekten zor Tarafsız ne desemki burda her iki taraf ta suclu bence annesini oldurmesi dogru degil ama yanilmiyorsam annede kizini hayvan gibi yetistirmis,buda dogru degil.Yani kesin bir yargida bulunmak gercekten zor Gözlerini yuvarlıyor ama benim aklima gelen keske "yapmasaydida olmasaydi"dir.Yani keske annesi iyi bir anne olsaydi yani okuma nin yaninda adam olsaydida bu durum hic olmasaydi Çok üzgün, ağlıyor hani size vali nin hikayesini hatirlatirim Göz kırpıyor su vali olupta adam olmayan ama bir anneyi oldurmek son derece yanlis birsey,dedigim gibi keske anne en bastan gercek bir anne olsaydida bu durumlara hic dusmeseydiler.Bayanalemdar paylasimin icin tesekkur ederim Göz kırpıyor

Sayfa /212 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol