Mesaj Panosu

iyi bir anne mi? iyi bir profesör mü?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-03-28 (00:13)
bayanalemdar
Bayan
bayanalemdar
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
yorumlarınız için teşekkür edrim hepinizinkini özenle okudum.....kimimiz duygusal baktı olaya kimimiz mantıklı kimimizse dinsel ve etik açıdan yaklaştı........ama bu haberle bi gerçekle yüzleştik malesef toplum giderek annesiyle yavrusuyla karısıyla kocasıyla hızla bazı değerlerini kaybediyor manevi olarak yozlaşıyor.

Bu neden kaynaklanıyor olabilir ?
Başka başakların çıkmayacağını kim garanti edebilir?
Bu olayın başımıza gelmeyeceği ne malum ve biz neler yapabiliriz?

bana katılan arkadaşların yorumlarını ayrıca bekliyorum tekrar sağolun iyi geceler dilerim....

venomscorpion demiş ki:
rayel demiş ki:
Şok olmuş Şok olmuş
hamza ciddimisin sen?
ya her ne olursa olsun bi evlat annesini nasıl öldürür, hangi sebep bunu geçerli kılar yapma Allah aşkına.. Şok olmuş Gözlerini yuvarlıyor
Ciddiyim tabi Kübra...Çocuğu yetiştirmek annenin ve babanın görevidir.Hangi sebepten olursa olsun, Allah'ın verdiği canı ondan başkası alamaz evet.O fikrinize katılmazsam insan olamam zaten.Lakin bir evlat annesini nasıl öldürür derseniz, öldürüyor işte.Cinayet insanlığın başlangıcından beri, yer yüzüne gelen 3. insandan beri var.Unutmayın ki Kabil de Habil'i öldürmüştü.

Buraya bi konu açılmış.İyi bir anne mi, iyi bir profesör mü diye soruluyor. Bende 1. şıkkın doğru olduğunu düşünüyorum.Bir kadın her şeyden önce iyi bir anne olmalı.Eğer kızın herhangi bir psikolojik bozukluğu yoksa ve annesini öldürüyorsa mutlaka geçerli bir nedeni vardır kendince.Tıpki Kabil'in Habil'i öldürdüğü gibi.
2008-03-28 (15:28)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
bayanalemdar benim hep ornek aldigim bir hayat felsefesi vardir dogruyu aramak diye.Yani ben surekli dogruyu takip etmeye calisirim yani baskalari nin hayalarini gordugumde kendim yapmamaya calisirim,hep daha iyilerini yapmaya calisirim Gülümsüyor bence bu yolda ilerlersek kendi cevremize ornek olabiliroz ve insanlar bizi ornek almaya basliycaklardir,dolayisiyla kendi degerlerimize bu sekilde sahip cikabiliriz Göz kırpıyor baskasi nin yanlisini gordugumuzde kendimiz yapmamaliyiz daha iyisini yapmaya calismaliyiz bu sekilde insanlar duzelir bence Göz kırpıyor baskalarini duzeltmeden once kendimiz duzelmeye calismaliyiz !
saygilar
2008-03-29 (12:18)
bashak
Bayan
bashak
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi
rayel demiş ki:
sorunun boyutu ne olursa olsun kimsenin yaşama hakkı elinden alınamaz, özellikle bu kişi annesiyse
gerçekten artık insanların gözü dönmüş, psikolojisi bozulan kesip biçio saçmasapan şeyler yapıo
nasıl bi devirde yaşıyoruz, nasıl bu insanların içinde nefes alıp veriyoruz bilmiyorum ama Allah sonumuzu hayır etsin
bu kadar çığrından çıkmış bi düzende akıl sağlığı yerinde olan kaç kişi var merak etmio deilim açıkçası Gözlerini yuvarlıyor
bi insan nasıl bi cana kıyar ya hele bi kişi annesini nasıl öldürür Çok kızmış Çok kızmış
sana can verenin sen canını alıosun var mı böle adalet? ne din kurallarına, ne ahlak kurallarına, ne insanlığa hiçbişeye yakışmaz bu davranış
eğer bunu yapan kişi cahil olsa toplum tarafından eğitimsizliğin sonucu olarak gösterilirdi, ama bunu yapan bi üniversite öğrencisi
yazılabilcek milyonlarca şey var şuanda ama içimden sadece
yazıklar olsun
demekten başka bişey gelmior.
Çok üzgün, ağlıyor
Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Çok üzgün, ağlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor Gözlerini yuvarlıyor
2008-03-29 (17:04)
TISAB
Bayan
TISAB
Almanya, München
Ludwig-Maximilians-Universität München
bir annenin bilmesi yetmiyor demekki ögretmesi gerekiyor.Para vermek yetmiyor demekki emek vermek gerekiyor bir evlada.
Bir babanin yanliz birakmasi degil sahip cikmasi gerekiyor.bir evladin sorgulamasi gerekiyor haklarini sadece para mi?kariyer mi?manevi bosluk ise herkeste mevcut ama saglam doldurmak gerekiyor anne,baba.evlat icin farketmez herkesin payi var bu durumda.acimak,ah vah demek yerine büyük bir ibret almak gerek.

Disi dolu gözüken fakat ici bos birakilan bir evladin drami aslinda... Üzgün

eceli dünyaya getirdigi evladi olmus....onu bu hale getiren kendi sonunnuda getirmis... ! !
2008-03-29 (21:22)
MB69
Bay
MB69
Türkiye, İstanbul
İstanbul Teknik Üniversitesi
TISAB demiş ki:
bir annenin bilmesi yetmiyor demekki ögretmesi gerekiyor.Para vermek yetmiyor demekki emek vermek gerekiyor bir evlada.
Bir babanin yanliz birakmasi degil sahip cikmasi gerekiyor.bir evladin sorgulamasi gerekiyor haklarini sadece para mi?kariyer mi?manevi bosluk ise herkeste mevcut ama saglam doldurmak gerekiyor anne,baba.evlat icin farketmez herkesin payi var bu durumda.acimak,ah vah demek yerine büyük bir ibret almak gerek.

Disi dolu gözüken fakat ici bos birakilan bir evladin drami aslinda... Üzgün

eceli dünyaya getirdigi evladi olmus....onu bu hale getiren kendi sonunnuda getirmis... ! !

cok isabetli bir yorum aslinda
bencede birisi nin annesini oldurmesi dogru birsey degil ama gercekten anne degilde sadece sozde anneyse onun anneligi nin ne anlami kalirki?rayel belki kizacaksin ama yukarda tisab in dedigi gibi onu bu hale getiren kendi sonunuda getirmis yani oldurmesi dogru birsey degil ama bunca eziyet ten sonra dogal birsey.Yukarda belirttigim gibi benim aklima gelen sey gercek ten keske gercek ten anne anne olsaydida boyle olmasaydi.

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol