EN İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ NASIL EDİLİR?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-29 (13:30)
Eda Keskin (açhelia88)
Eda Keskin (açhelia88)
ütopist demiş ki:
söyle söyle özel mözel farketmez.her mesajında aynı şeyleri söylüyosun zaten.özel mesajlar dahil Gülümsüyor insanlara cevap hakkı doğurup yasaklamak pek medeni bir davranış değil achelia88 cim.anladın sen onu Göz kırpıyor
evet hep böyle soyluyorum bunu savunuyorum cunku kendısı hıcbısıy yapmayıp sonra herkesın ustunden kalkıp gelen bır adamla evlenenlerden degılım ya da kocası daha sonra ewlılık sonrası da her haltı yerken erkegımdır yapar deyıp evımde uslu uslu bır boynuzlu olarak oturacak degılım ama sımdı benım bu seylerı savundugum ıcın benım hakkımdada dolu yalan yanlıs kötu sözler söylenır sen oyle dıyosan söyle böyle sın denır ! kısılıgıme önem verıp kendısı nasıl kız ıstıosa önce öyle bır adam olmayı basaran erkekle evlenılmesınden yanayım
2008-03-29 (13:37)
Eda Keskin (açhelia88)
Eda Keskin (açhelia88)
zarpandit demiş ki:
sennn demiş ki:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bakire+olmayan+kizlarin+bekaretten+nefret+etmeleri

"sevgilin veya karın sana nasıl gelmişse, senden öyle gidecektir. bir başkasının yatağından sana geleni, gün gelir, sen bir başkasının yatağında bulursun" nokta, konu evlenme teklifi konu bütünlüğünden şaşmayalım

oha diyorum sana
de yavrumm oha de hatta cussss de cunku bekarlık baska ewlılık baskadır ve o zaman acaba bunu yazan kısı kendını saklayan bı erkek mı ya da herkes ewlenecek dıye kaıde mı var ve herseyı ewlılıge endekslemek mı lazım önemlı olan senın cınsel organın mı yoksa ıyı anlasıyor ve ıyı bır es ve anne olman mı önemlı ! erkek nasılsa öyle kız bulur ve önemlı olan kısılıktır
2008-03-29 (19:54)
Eda Keskin (açhelia88)
Eda Keskin (açhelia88)
penali demiş ki:
bu belki herkesin aklına gelmez bir kaç gün çok üzgünmüş gibi davran düşünceli ol sevgilinin farkedeceği bi şekilde ve o seninle bu sıkıntını paylaşmak istediğinde tabi önce mekanı düzenlemelisin (romantik bi şekilde)gel işte odamda konuşalım sana çok önemli acı Mr. Green bi gerçeği söylemeliyim diyceksin oda meraklanıcak tabi odaya girip girmez spotlar seni seviyorum kalpler filan en önemlisi direk karşısında göreceği bi şekilde ışıklı bişey olabilir yada led şeklinde duvara benimle evlenirmisin yazısı.görünce işte bunu sölicektim dersin. Mr. Green ....
harika Mr. Green ''acı gercek'' sözu gercekten tam yerınde ve guzel. gayet hos ve marjınal bır teklıf seklı bu Gülüyor
2008-03-29 (21:06)
Boşver Şahin (penali)
Boşver Şahin (penali)
aslında insanların kişiliklerine göre karar vermek lazım birisi için bu teklif şekli çok güzel gelebilir başka birisi içinse sıradan.onun için insanların kişilikleri hakkında bi bilgimiz olmadan yorum yapmak bence saçma olur.
bu arada açhelia88
yorumlarınız çok hoşuma gitti sizi öncelikle farklı düşündüğünüz için tebrik ediyorum.
2008-03-30 (01:40)
Burcu Bilgiç (bseliy)
Burcu Bilgiç (bseliy)
Evlilik cesaret işidir...bu nedenle teklif ederkende kişinin cesaret gerektiren bir şeyler yapması gerekir...Ne yapacağı kişiden kişiye değişir tabi...Mesela yükseklik korkusu olan biri sevgilisinde yüksek bir yerde teklif etmeli..Gülümsüyor)
2008-03-30 (12:55)
Okan Yalım (bursatipo)
Okan Yalım (bursatipo)
Mr. Green
bseliy demiş ki:
Evlilik cesaret işidir...bu nedenle teklif ederkende kişinin cesaret gerektiren bir şeyler yapması gerekir...Ne yapacağı kişiden kişiye değişir tabi...Mesela yükseklik korkusu olan biri sevgilisinde yüksek bir yerde teklif etmeli..Gülümsüyor)

örneğin teleferik,,helikoptrer vs Mr. Green
2008-04-14 (18:04)
Hasan Uğuz (Hquarantine)
Hasan Uğuz (Hquarantine)
Dünyanın bi çok ülkesinden kısa filmler çektirirdim..Mesela bi fransız eyfelin önünden, mısırlı piramitlerin önünden, falanda filan..Böle bi sürü ülke..Bunlar kendi anadilleriyle ewlen onunla derdi..sora tüm arkdslarımı toplardım güzel bi mekana ewlenmek istediim insanda dahil sora yansıtrdm filmi byere..filmdede en son ben çıkardım benimle ewlenrmsn derdm..sora yüzügü çıkarıp uzatırdım cıwırıma =) ya olay zor deil msnden rica etsen 40 tane toplarsın bu sekil filmide ben fazla romantige bagladım galiba hadi kaçtm =)
2008-07-08 (01:54)
Burak Koc (zamazingo26)
Burak Koc (zamazingo26)
Bence güzel bi evlenme teklifi şöyle olabilir..

-Beyimiz Hatun kişiyi alır ve galata kulesinde bir akşam yemeğine götürür,

-daha sonra ilerleyen vakitlerde müstakbel gelin adayını alır mekanın balkonuna çıkarır

-(tabi varsa;aksi takdirde bu mekan kız kuleside olabilir)

-sonra orada manzarayı izlerken ona onu ne kadar çok sevdiğini söyler:P

-tam bu sırada ortama aniden bir veya en fazla iki çalgıcı girer(tercihen kemancı) ve

-çiftimizin parçasını çalmaya başlar

-akabinde hatun kişi daha ne olup bittiğini anlamadan beyimiz bir dizinin üzerine yere eğilir

-ve hanımefendinin parmaklarına yüzüğü takarken şu sözleri söyler:

-----Hayatım(canım,aşkım,bitanem vs..) tüm istanbul şahidimdir ki seni çok seviyorum

ve yine tüm istanbul şahidimdir ki seninle bir ömrü paylaşmak istiyorum

BENİMLE EVLENİR MİSİN BiTANEM??

gibi gibi gibi....
2008-07-15 (04:19)
Rayel Ak (rayel)
Rayel Ak (rayel)
-> bizbize'den devam edelim arkadaşlar..
2008-07-15 (13:54)
Murat Pala (lonelyboy06)
Murat Pala (lonelyboy06)
sende yalnızsın bende yalnızım. neden olmasın denir ve olay burda biter Mr. Green
Sayfa / 5
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa