Mesaj Panosu

EN İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ NASIL EDİLİR?
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-03-28 (13:34)
açhelia88
Bayan
açhelia88
Türkiye, İzmir
Buca Gürçeşme Lisesi
herseyden önce evlenme teklıfınden daha önemlı seyler var bıraz özel olaacak ama sölemeden edemıcem ÖNCELIKLE KENDISI HERKESLE HERSEYI YASAMIS OLUP AMAN AK SUTTEN CIKMIS AKKASIK KIZ ISTIOM DIYEN ERKEK OLMASIN ÖYLELERI ZATEN NESLI TUKENMEKTE OLAN TEK HUCRELI CANLILARDIR YA KENDISI 1 SEVDIGIYLE DAHA EVEL BIRCOK SEY YASAMIS OLSUN VE EVLENECEGI KZIIN DA ÖYLE SEYELR YASAMIS OLMASINI NORMAL KARSILASIN YA DA ÖNCE KENDISI AK SUTTEN CIKMA KASIK OLUP SONRA ÖYLE BIR KIZ ARASIN ! (her kız kendısı gıbı erkek ıster kendı ne derece temız se erkek de öyle olmalıdır,ve temızlık malum bölgeyle degıl kalpledır) ! şöyle bır cumle guzel olur:ıyı ya da kötu yasadıgın herseyınle kabulumsun. senı sen oldugun ıcın sevıyorum benım cıın malum bölgen degıl karakterın herseyden önemlı ve gecmıs degıl bundan sonrakı gunler önemlıdır geçmıstekı tum sayfaları gerıde bırakıp benımle yenı bır sayfa acmaya var mısın Göz kırpıyor
2008-03-28 (13:44)
sennn
Bay
sennn
Almanya, Bremerhaven
Hochschule Bremerhaven
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bakire+olmayan+kizlarin+bekaretten+nefret+etmeleri

"sevgilin veya karın sana nasıl gelmişse, senden öyle gidecektir. bir başkasının yatağından sana geleni, gün gelir, sen bir başkasının yatağında bulursun" nokta, konu evlenme teklifi konu bütünlüğünden şaşmayalım
2008-03-28 (13:48)
ütopist
Bayan
ütopist
Türkiye, İstanbul
Boğaziçi Üniversitesi
söyle söyle özel mözel farketmez.her mesajında aynı şeyleri söylüyosun zaten.özel mesajlar dahil Gülümsüyor insanlara cevap hakkı doğurup yasaklamak pek medeni bir davranış değil achelia88 cim.anladın sen onu Göz kırpıyor
slm 2008-03-28 (14:01)
alyna
Bayan
alyna
Türkiye, Ankara
Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Fen L.
sahsen ben hıc teklıf falan etmezdım bı gun suprız yapıp evıne gıderdım babasından ısterdım
? 2008-03-28 (23:40)
rodyocu
Bay
rodyocu
Türkiye, İstanbul
İstanbul Üniversitesi
AÇHELİA88 ASLINDA HERKES İSTERKİ HERŞEYİ EVLENECEĞİN KİŞİYLE YAŞASIN.AMA MALESEF GÜNÜMÜZDE BU MÜMKÜN DEĞİL.ÖNEMLİ OLAN ŞEY İNSANIN GELECEĞİDİR ASLINDA.GÜZEL BİR TESPİT AMA GENEDE KENDİMİZİ EVLENECEĞİMİZ KİŞİYE SAKLAMAK EN GÜZELİ
2008-03-28 (23:47)
zarpandit
Bayan
zarpandit
Ukrayna, Chernivtsi
Chernivtsi University
sennn demiş ki:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bakire+olmayan+kizlarin+bekaretten+nefret+etmeleri

"sevgilin veya karın sana nasıl gelmişse, senden öyle gidecektir. bir başkasının yatağından sana geleni, gün gelir, sen bir başkasının yatağında bulursun" nokta, konu evlenme teklifi konu bütünlüğünden şaşmayalım

oha diyorum sana
2008-03-29 (00:25)
penali
Bay
penali
Türkiye, İstanbul
Bahçeşehir Üniversitesi
bu belki herkesin aklına gelmez bir kaç gün çok üzgünmüş gibi davran düşünceli ol sevgilinin farkedeceği bi şekilde ve o seninle bu sıkıntını paylaşmak istediğinde tabi önce mekanı düzenlemelisin (romantik bi şekilde)gel işte odamda konuşalım sana çok önemli acı Mr. Green bi gerçeği söylemeliyim diyceksin oda meraklanıcak tabi odaya girip girmez spotlar seni seviyorum kalpler filan en önemlisi direk karşısında göreceği bi şekilde ışıklı bişey olabilir yada led şeklinde duvara benimle evlenirmisin yazısı.görünce işte bunu sölicektim dersin. Mr. Green ....
2008-03-29 (00:29)
carmina
Bayan
carmina
Türkiye, İstanbul
Yeditepe Üniversitesi
sennn demiş ki:

bence bu düşünce çok kaba...insanlar böyle yargılanmayı haketmez.bir erkek neryse bayan da odur...bayan neyse erkek de odur..ha eğer ki diyosan bu bnm fikrimce böyle olmalı...o zaman karın demiceksin orda...sevgilin kafi..bu erkek de olablr bayan da o zmn...herkes kendi gibi brni ister..ya da istemeli diyelim...önce aynada kendne bakıp,sonra karşısındakinden bşyler beklemeli belki de.

bu arada son zmnlarda bellona reklamındaki evlenme teklifini gördünüz mü bilmiyorum Gözlerini yuvarlıyor bence adamın sürprizlerle bnu hazırlaması çok tatlı ; ''ewimiz hazır,sen hazır msın?'' Göz kırpıyor
2008-03-29 (00:32)
bursatipo
Bay
bursatipo
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
açhelia88 demiş ki:
herseyden önce evlenme teklıfınden daha önemlı seyler var bıraz özel olaacak ama sölemeden edemıcem ÖNCELIKLE KENDISI HERKESLE HERSEYI YASAMIS OLUP AMAN AK SUTTEN CIKMIS AKKASIK KIZ ISTIOM DIYEN ERKEK OLMASIN ÖYLELERI ZATEN NESLI TUKENMEKTE OLAN TEK HUCRELI CANLILARDIR YA KENDISI 1 SEVDIGIYLE DAHA EVEL BIRCOK SEY YASAMIS OLSUN VE EVLENECEGI KZIIN DA ÖYLE SEYELR YASAMIS OLMASINI NORMAL KARSILASIN YA DA ÖNCE KENDISI AK SUTTEN CIKMA KASIK OLUP SONRA ÖYLE BIR KIZ ARASIN ! (her kız kendısı gıbı erkek ıster kendı ne derece temız se erkek de öyle olmalıdır,ve temızlık malum bölgeyle degıl kalpledır) ! şöyle bır cumle guzel olur:ıyı ya da kötu yasadıgın herseyınle kabulumsun. senı sen oldugun ıcın sevıyorum benım cıın malum bölgen degıl karakterın herseyden önemlı ve gecmıs degıl bundan sonrakı gunler önemlıdır geçmıstekı tum sayfaları gerıde bırakıp benımle yenı bır sayfa acmaya var mısın Göz kırpıyor

ah be ablam nede güzel yazmışın....erkek yaparsa pofpoflanır kız yaprsa aşağılanır..erkeğin elinin kiridir kızın namusu türk örf ve adetleriyle örtüşmez o yüzden sütten cıkmış akkaşık gibi olması lasım kzıın erkeğinde en az 2-3 tecrübesi olması gerekir
2008-03-29 (00:36)
bursatipo
Bay
bursatipo
Türkiye, Bursa
Uludağ Üniversitesi
suya yazı yazmak havai fişekler falan artık cok demode oldu..değişik bişeyler bulmak lasım mesela cok katlı bi binada oturuyosa helikptterle yukarıya kadar yükselip çiçek atmak vsvs Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Sayfa /5Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12345 Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol