Mesaj Panosu

bakuye gelmeyi dusunenler
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-07-08 (16:35)
ERSİNGENÇ
Bay
ERSİNGENÇ
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi
mimarersingenc.tr.gg ------- istediğiniz şeyleri bulabilirsiniz -------- mimarlık,tasarım,doku ve baküyü tanıtım adına kurulan site ....yardımcı olması ümidiyle....
2008-07-09 (12:04)
ERSİNGENÇ
Bay
ERSİNGENÇ
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Mimarlık ve İnşaat Üniversitesi
mimarersingenc.tr.gg ..........mimarlık,tasarım,kül
tür ve tabiki de bakü mimarlığı tanıtım sitesi.......
hehehe 2008-07-09 (21:50)
paranoyaq
Bay
paranoyaq
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Teknik Üniversitesi
Alıntı:
sen benim universitem hakda boyle diyemezsin cunki azerbaycanda en kaliteli ve prestijli devlet universitesi AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT UNİVERSİTESİDİR nesini beyenmiyosun genclik korpusundasin sanirim beyenmediyin seyleri yaz da bi bakalim

nigar Azerbeycan kalite ve prestij kelimelerini ayni cumle icerisinde kullanman bile Komik olmus Çok mutluÇok mutlu

bide millletin 1 yilda harcadigini 1 ayda harcarsan diyorsun Ev kiralarini gectim disarda yemek yemek bile Butceni sıkıntıya sokuyorsa orda okumak ogrenciyi kasar

Azerbeycanda universite lise duzeyin de geLip gorurseniz hak verirsiniz..

Ama sunda war Turkiye ders gecme konusunda **** yasarsin ama azerbeycan da Dewamsizliq disinda bir problemin olmaz okulda Api haric Çok mutlu

Sunu siddetle tavsiye ediyorum Sallama bi uni de Fen edebiyat okumaktan Cok daha iyidir bakuye geLmek
2008-07-11 (19:17)
MuratOner
Bay
MuratOner
Türkiye, Bursa
Gemlik Lisesi
o kadar berbat olamaz yha Gözlerini yuvarlıyor
2008-07-12 (00:43)
paranoyaq
Bay
paranoyaq
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Teknik Üniversitesi
Cok da Kotu degiL Arkadasim Dedigim gibi Kiytiriktan Fen edebiyat okumaktan sa Azerbeycanda (Denklikli) muhendisLik u.a.iliskiler okumak Cooook daha iyidir.
2008-07-12 (21:41)
nigar247
Bayan
nigar247
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
paranoyaq demiş ki:
Alıntı:
sen benim universitem hakda boyle diyemezsin cunki azerbaycanda en kaliteli ve prestijli devlet universitesi AZERBAYCAN DEVLET İKTİSAT UNİVERSİTESİDİR nesini beyenmiyosun genclik korpusundasin sanirim beyenmediyin seyleri yaz da bi bakalim

nigar Azerbeycan kalite ve prestij kelimelerini ayni cumle icerisinde kullanman bile Komik olmus Çok mutluÇok mutlu

bide millletin 1 yilda harcadigini 1 ayda harcarsan diyorsun Ev kiralarini gectim disarda yemek yemek bile Butceni sıkıntıya sokuyorsa orda okumak ogrenciyi kasar

Azerbeycanda universite lise duzeyin de geLip gorurseniz hak verirsiniz..

Ama sunda war Turkiye ders gecme konusunda **** yasarsin ama azerbeycan da Dewamsizliq disinda bir problemin olmaz okulda Api haric Çok mutlu

Sunu siddetle tavsiye ediyorum Sallama bi uni de Fen edebiyat okumaktan Cok daha iyidir bakuye geLmek

niye Azerbaycan kalite ve prestij kelimelerini ayni cumlede kullanmak komik oluyor ki tabi o senin kalite anlayisini nasil algilamana bagli dusunceler ve beyinler farklidir canim bi de disarda yemek yemek pahali yazmissin babanin evinde de mi disarda yiyordun devamsizliga gelince tabi paran varsa bir problemin olmaz sizin gibiler icin kolaylik saliyoruz cok misafirperveriz napalim siz gidin barlari gezip devamsizlik yapin sonra da en kotu durumda bir az fazla para verin kotu mu yapiyoruz beyinsizlerin de hakki universite okumak dimi

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol