kopya çekerken
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-25 (21:07)
Esra Murti (quietesra)
Esra Murti (quietesra)
gazicash demiş ki:
lise 1de biyoloji sınavına girerken edebiyat kitabının kapağının içine biyoloji kitabının kapağını yırtıp koymuştum(hoca sınav başlamadan önce sıraların altını kpntrol ederdide) herşey yolunda gidiyordu. hoca şüphelenip yanıma geldi ama bişey bulamadı daha sonra gördü sanırım sıranın altını didik didik aramaya başladı ve kitabı eline alıp içini açtı
sonrada; soytarısın sen ya! devam et dedi kitabı aldı gitti.
o sınavdan 80 almıştım hoca sınav sonuçlarını okurken;
ben sana bu notu nasıl vermişim diodu
vala süper bır yontem aslında ama hoca uyanık cıkmıs sende sınıf ogretmenı olunca yaptgın gozunun onune gelır emımn kı sende uyank bır ogretmen olursun:)
2008-05-06 (20:39)
Nihal Yetmiş (niiyal)
Nihal Yetmiş (niiyal)
ya ben din dersinde kopyadan yakalandım ve hiç itiraz etmeden kağıdı verip çıktım hatta hocanın beni dinsiz sanmasını bile göze almıştım Gülüyor
ama üniverstede bizim sınıfta bi kız yakalandı hocaya yalvarmalar ağlamalar yalakalıklar çok şaşırdım yani eğer kopya çekiyosan yakalanma riskini göze almışsın demektir değil mi acaba ben mi yanlış düşünüyorum tabi 6 ay uzaklaştırma var işin ucunda Gözlerini yuvarlıyor
2008-05-06 (20:42)
Best Of Mb (MB69)
Best Of Mb (MB69)
niiyal demiş ki:
ya ben din dersinde kopyadan yakalandım ve hiç itiraz etmeden kağıdı verip çıktım hatta hocanın beni dinsiz sanmasını bile göze almıştım Gülüyor
ama üniverstede bizim sınıfta bi kız yakalandı hocaya yalvarmalar ağlamalar yalakalıklar çok şaşırdım yani eğer kopya çekiyosan yakalanma riskini göze almışsın demektir değil mi acaba ben mi yanlış düşünüyorum tabi 6 ay uzaklaştırma var işin ucunda Gözlerini yuvarlıyor

bu kadar cesur bir kopyacı görmemiştim Gülüyor
2008-05-13 (14:40)
Nuran Cebeci (passenger01)
Nuran Cebeci (passenger01)
kopyami dedi biri Soğukkanlı

hic yakalanmadim su zamana kadar, kopya cekmedigim derste hatiirlamam Soğukkanlı
2008-05-13 (16:36)
Haluk Öztürk (haluk81)
Haluk Öztürk (haluk81)
benim birsuru anim var valla birisinde kol kadar kopya kagidi hazirlamistim (?!!)
tabii gorunmemesi imkansiz,
e onu tutmakta ayri bi beceri ister ( ki bende yok)
kagidi yere dusurmustum Mr. Green
bi yandan kagida bakacam
bi yandan hoca gorecek
bi yandan gitti guzelim kopya
bi yandan yanimdakinin benim bu halime dayanamayip gulme krizine girmesi
vs vs vs..
çok zor geçmisti,
hocanin yasliligidan olsa gerek gormemisti kagidi
zar zor ayaklarimizla kapatmaya çalisioz kagidin ustunu ama bu seferde çok dikkat çekiodu sanki çisimiz geldide kendimizi tutuyoz gibi bisey oluyodu,
sonunda buyuk bir azimle kagidi ayaklarimizla burusturduk
ama gidip kagidi çope atarsaniz hocanin o kol kadar kopyayi gormemesi yasliligi asmis olur Mr. Green
e hoca goruo bi dahaki derse" bunu kim yapti soyleyin bisey yapmaiyacam..." gibi gibi klasik cumleler... bizde o kadar aptal deiliz ( kopyayi çope atmayi burda saymioruz o ayri ) ben dedim hocam o benim çalisma kagidimdi falandi filandi ...hoca yemedi Mr. Green senden hiç beklemzdim vs vs vs...( bu hocayi isletmek çok guzel olurdu, hoca baktimi hemen susar ders dinliomus gibi yapip konusanlarada kotu kotu bakislar firlatirdim oda beni ders dinliom sanardi Niyeti kötü ) bende "hocam çok merak ettim nasi oluyo diye o yuzden denedim ama bakin hiç kopya çekemiyorum, kol kadar kagitla kopya olurmu ya zaten bakamdim bile Çok üzgün, ağlıyor "dedim affedildik sonuçta Mr. Green
ama ben çogu zaman yakalanmam Göz kırpıyor
Mr. Green Mr. Green
2008-05-23 (10:14)
Adem Tutkun (ademtutkun)
Adem Tutkun (ademtutkun)
orta okulda fenbilgisi sınavında arkadaşla kağıtları değiştim ben onun kağıdını doldurup geri vericektim bi baktım çocuk sevine sevine gitti kağıdı öğretmene verdi benim adımı silmiş kendi adını yazmış :s . bende kikağıtta da onun adı yazıyor bende moralim bozuldu benim kağıdı gitti verdi diye yarım kaldı sınavda gittim onun kağıdını verdim sonuçlar açıklanıyor aynı isim 2 kez okundu. ilk önce 2 aldı sonra yine aynı isim 1 Gülümsüyor
öğretmene söyledik yerdeğişti felan kağıtlar kalmış sırada yanlışlıkla kendi ismimi yazmışım felan sınıfta her ağızdan bir laf öğretmeninn kafası karıştı neyse hangisi sizin kağıtlarınız dedi sildik adını benim adımı yazdı 2 olana yırttık : )
2008-05-29 (19:50)
Rayel Ak (rayel)
Rayel Ak (rayel)
kvk ing-turkçe/turkçe-ing sözlükler saolsun telefonda pek bi işe yarıyor Gülüyor
2008-05-31 (18:24)
Suveydaa Cam (esfiya)
Suveydaa Cam (esfiya)
benim öle herkes gibi meshur bi kopya anım yok ama sadece bi kere uc kıtusunun arkasına yazmıstım hojada hangi ara gördüüse kağıdını wer cık dedi benim yüz kıppırmızı olmustu warya hojam calısırken yazdım su oldu bu oldu filan zorla dewam ettim artık yazılıya ama cok kötü bişi yalakanmah yaaa Üzgün
2008-06-02 (22:34)
Deniz Akın (ArdahanlıKrAll)
Deniz Akın (ArdahanlıKrAll)
SaMeT33 demiş ki:
kopya çekerken yakalandınız bahaneniz ne olur ne tepki verirsiniz veya böle bir anınız varmı -> -> Mr. Green

Olmam mı yaw... Biz lise 3 teyken önümüzdeki sıraya kopyaları yapıştırmıştık.Hoca arkasını dönünce ayağımızla sıranın ayak koyma yerinden kaldırıyoduk.Yeni nesile kesinlikle öneririm.Bandi jampingden bile daha keyifli Mr. Green Adrenalin full
2008-07-04 (22:57)
Kelebek Kel (kelebek)
Kelebek Kel (kelebek)
Gülümsüyor)

konuyla alakasiz ama kopyayla alakali kadersiz sinif arkadasimdan bahsedicem,

unide 2. siniftayiz. arkadasim bi cok dersten kalmis. ayni zamanda kredi kisitlamasida oldugu icin 2. sinifin derslerinin bi kismina basvurmustu. tabi devam zorunlulugu felan alt derslere de katilim lazim. Sora bi gun alabildiimiz tek tuk derslerden birinin sinavi var. Birlikte girdik sinava, yazik onca ders aldigi icin ve lanet sinavlarda arka arkaya oldugu icin arkidis kooyayi dosemis kagitlara. hani bu uygunsuzluklar olmasa hic ole bisi yapar mi bi ogrenci Şaka yapıyor nese iste sora hoca bunu yakaladi yazik, ve okul hayatimda ilk defa bir arkadasima 1 donem uzaklastirma verildi. dolayisiyla butun derslerden bi daha kaldi. ertesi sene uzaklastirmasi bitince geldi veeeeeeeeeeeee ne dese begenirsiniz, megerse islemlerde olan bir hatadan dolayi zaten o derse kaydi hic yapilmamis cocugun Şok olmuş
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa