kopya çekerken
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234

2008-08-09 (18:53)
Şahika Puhahaha (kübra1907)
Şahika Puhahaha (kübra1907)
yaff hangi öğrenci cekmez ben lisede cektimm (sözel derslerdi genelinde) üniversitede bile cektim hemde finalde.Bizim bi doçent vardi azerii gecen yıl kalan olmus bu yılda kurbanları bizdik Üzgün vizeden 22 aldım Çok üzgün, ağlıyor finalden en az 65 almalıydımm bilmem kac sayfa yazı adam hepsini istiyor kendi ögrenci oldugunda gecmesi kolay deilmiş falan filan neyse bu dersten kalırsam derecelık gıdecek napıım napıımm 5 soru sormus bı soru bi konu üstünde cok durmustu yazdımm mis gibi konuyu baktım o konudan(sansım varmıs cok sukur Mr. Green ) hoca sınavda ek kagıt verıyoo saolsunn Niyeti kötü takas yaptım kagıtları diger sorulardan da yaptım yarım yamalak aldım 68i ve cc ile gectimm ganoyu 19 puan etkilese de süperdi ii ki çekmişim yoksa kalan 50 kişi arasında bende olacaktımm Mr. Green durmak yok yola dewamm Soğukkanlı Mr. Green
2008-08-11 (19:33)
Su Kara (yadess)
Su Kara (yadess)
Benim degil ama sınıfta yasanan bi kopya olayını anlatmak istiyorum
Ders konfeksiyon ve hocanın dersinden kolay kolay gecilmiyo sınıfta kızın biri kopya cekmiş neyse sınavlar acıklandı kiz AA almıs 2.sınava girecez hoca kıza ismini sordu galiba sınıftan birileride kızın kopya cektiğini söylemiş dersin hocası gözetmen hocaya bütün sınıfın otasında bu kıza dikkat edin demesin mi kız tabiii Yüzü kızarıyor Yüzü kızarıyor ama tabiii sonuc finalden düsük not aldı ve kaldı Gülüyor Gülüyor
Alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste !
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234