lise 1 de gıcık bir biyoloji hocamız wardı.Bende inat her sınawda kopya çekerdim.ADam bi türlü yakalayamazdı beni.yine bi sınavda cam kenarı 4.sıradayım...sıranın altında dökümanlar hazır.kıtap kapagında jelatınlerın arasına kopyaları koydum. kıtabın ustune de baska bi kitap koydum.sınawda çekip bakıcam hesabı.ders kitabınıda arkadasın önüne attım. ceket cebınde de orta boy kopya kagıtlarım war.avcumda doldu.
defterde ne war ne yoq kopyalarda .kitapdan sorarsa cekecem kitabı yazacam.
sınaw basladı baktım 10 sorunun 6 sı elımdekı kopyalarda ,gerisi ceket cebınde 1 tanesıde kıtapda
6 sını yazdm .işim bitenlerı ceketın dıger iç cebine attım.cepdekı orta boy kagıtlarıda oturma yerıne koydum..ee duwar dıbındeyım rahat rahat ayagımı kaldırıp bakıyom kopyalara...
neyse kafayı takdım kıtabdakı kopyaya ..cektım arkadasın onunden kıtabı şakur şkur kıtap sesi..hoca hemen geldı otekı aradan ben o ara gelırken kıtabı attım arkadasın onune tekrar..
arkadası kaldırdı ,sıranın altındakı kıtapları yokluyo..kaldırdı usttekı kıtabı..ben dedım aman...cillop gibi ortada kopya..artık hocanın baktıgı tarafdan jelatınmı parladı bılemem ...daha sonra soramadmda hocam sen koca kopyayı nasıl goremedın dıe...
bana da dedı kalk yanıma gel dıe..Eywah dedım bu defa kesın yandık..1 tane kopyanın ustunde oturuyom...bi elim kopyada duruyo bu arada...el cabukluguyla ıtledım kopyayı yere attım..geldı dış ceplerı aradı ceketın..ben bu arada hocaya dil dokuyorum..hocam ınankı kopya falan cekmıyom...
halbukı sıra tam cephanelık...cekıl dedı..gıttı cam dıbıne oturdugum yere ...sırayla duwar arasına baktı durdu ..gec otur dedı..ben 3.kez hayretteyım ..yaw koca kagıdı nasıl gormez dıe... yoq ben bakacam acaba kagıda noldu ..merak ettım...bu arada butun sınıf durdu bızı ızlıyo..hoca aklı sıra benı madara edecek...KIMISIDE BENIM SAYEMDE GOTURDU KOPYAYI...
neyse sınaw bıttı..ben hocanın gıtmesını beklıom..Hoca cıktı gıttı sınıfdan ..bakıyorum sırayla duwarın arasına koca kagıt yoq...Dedım Allah allhhhhhh nerde bu koca kagıt cuzdan buyuklugunde kagıt..neyse uzaklastım sıradan sıranın altına bakıyom...bıde ne goreyım kagıt sıranın ayagına DİK DURMUŞ oyle kalmıs...yuhh dedım artık...heralde yakalansaydm bu adam benı kesın okuldan attırırdı...belkı fazla içmştir..bı ara tekel bayııı falan war dıyolardı...bu bı tanesı sadece...Allah Affetsın ne dıyeyım hoca zorladı walla