kopya çekerken
Yeni Konu Aç Cevap Gönder
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa

kopya mı 2008-07-07 (11:57)
Derya Erbayır (ilknuryakit)
Derya Erbayır (ilknuryakit)
lise sonda kopya çekmeye teşebbüs ettim kaıdın arkasına yazdım bizler sınav kagıdını evden götürürdük hoca soruları yazdırdı tam sorular bitti hoca kalemleri bırakın kağıtları kontrol edicem kıpkırmızı oldum utançtan sınıf yedi kişiydi
neyse hoca beni iyi tandıgı için kagıdıma bakmadı üstelik yazdıklarımın tek kelimesi bile çıkamıştı lise bitti 3 yıl sonra hocamla tekrar karşılaştım birdn kopya geldi aklıma hocama nasılsınız diye soracagıma hatırladınız değilmi diye sormuştuım hocam hiçbirşey anlamadı ama kendime geldiğimde hoca iyimisin diye soruyordu
2008-07-07 (22:02)
Merve Topcuoglu (mervedes)
Merve Topcuoglu (mervedes)
ilknuryakit demiş ki:
lise sonda kopya çekmeye teşebbüs ettim kaıdın arkasına yazdım bizler sınav kagıdını evden götürürdük hoca soruları yazdırdı tam sorular bitti hoca kalemleri bırakın kağıtları kontrol edicem kıpkırmızı oldum utançtan sınıf yedi kişiydi
neyse hoca beni iyi tandıgı için kagıdıma bakmadı üstelik yazdıklarımın tek kelimesi bile çıkamıştı lise bitti 3 yıl sonra hocamla tekrar karşılaştım birdn kopya geldi aklıma hocama nasılsınız diye soracagıma hatırladınız değilmi diye sormuştuım hocam hiçbirşey anlamadı ama kendime geldiğimde hoca iyimisin diye soruyordu

hahhaaa süpermişÇok mutlu ya war ya kopya flan deilde yanınızda oturan arkadasınızla yıl boyu derste konusup snra sınav zamanı kitabı yarıyarıyasnavdan bi gün önce bölüşmeler yok mu:D daha sonra akşam olur üstünüze bi agırlık cöker uyursunuz sabah olur okula gidersin arkadasında aynı kadari paylasıp kıtapa calısmamıstır muhtemel:D wayyy beeeeeee
2008-07-23 (19:49)
Hatice Şirin (hatche)
Hatice Şirin (hatche)
bi coğr. sınawnda bnm kağıt bomboştu. kesn sıfır cekcktm. sonra etraftakler bnm kağıdı gördü. herkes bşyler söledi. sonra da sınfn en yüksek notunu aldm cok gülmştk Çok mutlu . yakalandığım zamanlarda da hep başkalarına kopya werio oluorm dostlar saolsn Çok mutlu
2008-07-26 (22:53)
bende entomoloji sınavında yakalanıyordum cam kenarında bi sırada oturuyorum kopyayadı yazmıştım kağıda işim bitince pencereden attım aşşağı,bahçedede arkadaşlar çay içiyomuş attığım kopya kafasına düşmüş oda aşşağıdan tekrar attı kopyayı hocanın önüne düştü Gülümsüyor adam aşşağı bakıyo kimse yok delirdi kime yardım ediyo filan falan kimse de ses yok tabi kopyayı cebine koydu yazılarla karşılaştıracam dedi ama sanırım unutmuş 90 ı çaktım ama finaldede 50 soru sordu kaldım tabii Gülümsüyor
2008-07-29 (21:13)
Nesly Brit (neslybrit)
Nesly Brit (neslybrit)
lise sonda yane bu yıl felsefe yazılısı oluoduk ama sınawlar ortak yapıldıı için edebiyat hocamısın dersine denk gelmişti en arkada oturuoduk bu arada..adam sadece masasında oturur dışarıyı islerdi..fosil derdik kendisine..bunu fırsat bilerek sınawdan önce sıranın altında arkadaşımın ewde hasırlamış olduu çalşma kağıdını bıraktm..çıkablcek sorulardan basılarını da sıraya yasmıştık Gülüyor zaten her zaman yapardım bunu sorada silmeyle uraşırdım hehe Göz kırpıyor herneyse sınawda baktm sıraya yasdıımıs soruların hepsi arkadaşımın grubundaydı..o hepsini yasıo bnm kağıdım bomboş Gülüyor sora artık bna bi cesaret geldi hoca dışarıyı isliodu dizimin üstüne doğru yawaşça çektm o kağıdı we sorularımın çoğu o kağıtta yasıodu geçirdm hepsni Şaka yapıyor sora geri sıranın altına nasıl koyacam die düşünüom sınıftan çıt çıkmıo tam bn yawaşça koymaya çalışırken kağıt yere düşmesn mi Niyeti kötü Gülüyor eğilip alamıom çakıcak hoca yerde duruo kağıt Soğukkanlı Gülüyor 5dk sora bi baktm hoca karşı tarafa doğru hızlı hızlı gidio kızın birini kopya çekerken yakaladı bnmde kağıt yerde ya adam bağırırken onun gürültüsünden faydalanarak kağıdı ayağımla ön sıranın altına doğru sürükledm bayaa önümdekilern sırasınn altına gitti yany bisim yaptıımısı hoca çakmıcaktı Gülüyor ehehehhee eğer hoca o kağıdı görseydi kendmi hiç affetmesdm ama resmen iftira olcaktı yasık olcaktı ön sıradaki arkadaşlarıma..o sınawdan da 85almıştm saolsun arkadaşımın çalışma kağıdı Gülüyor Gülüyor
biyoloji sınawı 2008-07-30 (15:12)
Ms Başaran (BeyazKaranlık)
lise 1 de gıcık bir biyoloji hocamız wardı.Bende inat her sınawda kopya çekerdim.ADam bi türlü yakalayamazdı beni.yine bi sınavda cam kenarı 4.sıradayım...sıranın altında dökümanlar hazır.kıtap kapagında jelatınlerın arasına kopyaları koydum. kıtabın ustune de baska bi kitap koydum.sınawda çekip bakıcam hesabı.ders kitabınıda arkadasın önüne attım. ceket cebınde de orta boy kopya kagıtlarım war.avcumda doldu.
defterde ne war ne yoq kopyalarda .kitapdan sorarsa cekecem kitabı yazacam.
sınaw basladı baktım 10 sorunun 6 sı elımdekı kopyalarda ,gerisi ceket cebınde 1 tanesıde kıtapda
6 sını yazdm .işim bitenlerı ceketın dıger iç cebine attım.cepdekı orta boy kagıtlarıda oturma yerıne koydum..ee duwar dıbındeyım rahat rahat ayagımı kaldırıp bakıyom kopyalara...
neyse kafayı takdım kıtabdakı kopyaya ..cektım arkadasın onunden kıtabı şakur şkur kıtap sesi..hoca hemen geldı otekı aradan ben o ara gelırken kıtabı attım arkadasın onune tekrar..
arkadası kaldırdı ,sıranın altındakı kıtapları yokluyo..kaldırdı usttekı kıtabı..ben dedım aman...cillop gibi ortada kopya..artık hocanın baktıgı tarafdan jelatınmı parladı bılemem ...daha sonra soramadmda hocam sen koca kopyayı nasıl goremedın dıe...
bana da dedı kalk yanıma gel dıe..Eywah dedım bu defa kesın yandık..1 tane kopyanın ustunde oturuyom...bi elim kopyada duruyo bu arada...el cabukluguyla ıtledım kopyayı yere attım..geldı dış ceplerı aradı ceketın..ben bu arada hocaya dil dokuyorum..hocam ınankı kopya falan cekmıyom...
halbukı sıra tam cephanelık...cekıl dedı..gıttı cam dıbıne oturdugum yere ...sırayla duwar arasına baktı durdu ..gec otur dedı..ben 3.kez hayretteyım ..yaw koca kagıdı nasıl gormez dıe... yoq ben bakacam acaba kagıda noldu ..merak ettım...bu arada butun sınıf durdu bızı ızlıyo..hoca aklı sıra benı madara edecek...KIMISIDE BENIM SAYEMDE GOTURDU KOPYAYI...
neyse sınaw bıttı..ben hocanın gıtmesını beklıom..Hoca cıktı gıttı sınıfdan ..bakıyorum sırayla duwarın arasına koca kagıt yoq...Dedım Allah allhhhhhh nerde bu koca kagıt cuzdan buyuklugunde kagıt..neyse uzaklastım sıradan sıranın altına bakıyom...bıde ne goreyım kagıt sıranın ayagına DİK DURMUŞ oyle kalmıs...yuhh dedım artık...heralde yakalansaydm bu adam benı kesın okuldan attırırdı...belkı fazla içmştir..bı ara tekel bayııı falan war dıyolardı...bu bı tanesı sadece...Allah Affetsın ne dıyeyım hoca zorladı walla Çok mutlu Şok olmuş
2008-08-02 (16:38)
Emine Kadıoğlu (istanbul'lu)
Emine Kadıoğlu (istanbul'lu)
heralde bunu okuyanlar bu kadar olur der...
ev arkadaşımla aynı sınıftayız..tarih sınavına arkadaşım eline bi kaç dipnot aldı Çok mutlu Çok mutlu
sınavda hoca nasıl olduysa arkadaşımın elindekileri farketti ve bunlar ne diye sordu.. Şok olmuş Şok olmuş Şok olmuş
arkadaşımın cevabı:HOCAM BUNLAR BAŞKA DERS İÇİN Gülüyor Gülüyor demek oldu...süper bi yalan makinasıdır..ilginç tarafta hoca hiç bişe demedi..güldü ve gitti..
guzelmıs 2008-08-02 (16:41)
arkadas baya pratık cewapmıs... Mr. Green
:) 2008-08-03 (01:40)
Nirvana Dark (IIINirvanAIII)
Nirvana Dark (IIINirvanAIII)
orta okuldayken yakalanmıştım bir kez. oda haksız bişi ya kopya çeken ben değil yanımda ki sivri akıllıydı. Sıranın altına kitap koymuş.

hoca geldi sıranın altında kitabı gördü, kaldırdı bizi çıkardı tahtaya...
Hoca da ne hoca ama mahmut hocadan beter. çıkardı bu cetveli elimize vuracak....

Sonra sınıfta ki herkes itiraz etti işte hocam numan öle şey yapmaz yok numan öledir böledir die de o şekilde yırttım valla dayak yemekten. Sonra kağıdımı verip beni geri oturttu yerime ben sınava devam, arkadaşa da dayak.

ha ders neydi biliomusunuz.Din kültürü ve ahlak bilgisi. Çok mutlu

eee dinden mi soğudun derseniz HAYIR . Gülüyor
süZZüküM beNim... 2008-08-03 (22:14)
Berensu Yılmaz (BeReN Su)
Berensu Yılmaz (BeReN Su)
inqilizce dersindeyiz...yarında inqilizceden sınavımız war...hoca nedendir bilinmez sınıftan çıktı...bizde hocanın çantasını bi karıştıralım dedik...koridora merdivenlere kapıya adamlarımızı diktik...başladık kadının çantasını karıştırmaya...elimi bi attım ayna..normaldir kadın...elimi bi daha attım...ruj...far...sürme...parlatıcı...rimel bu böle devam etti...neyse en sonunda aranan şeyi buldum yarınki sınav soruları...neyse ben okuorum...sude yazıo...kıss mübarek fotokobi gibi geçirdi...ama ne kdr fotokobi gibi geçirsede...canlı cenazeye yetişemedi...canlı cenaze geliodu...arkadaşlar hemmen uyardı...ancak ilksayfasını fotokobi edebilmiştik neyse hemmen çantaya koyduk herşeyi...neyse işte o ders geçti..zil çaldı hemmen bizimkilerle fotokobi odasına gittik sınıftaki herkese daqıttık soruları...ertesi qün geldi sınavı olduk...hoca diqer ders sınavları okumuş...okuyo herkesin sınav sonuçlarını...incelio bi taraftanda...bi müddet sonra dayanamadı...yha hepinizin ilk sayfa full arka sayfa oOoOoOo rezalet...sonra bizim sınıftada saflık gibi ilqinç bi özeliği olan süzzük adında bir arkadaşımız wardı...söz alıp...hocam yha biz sadece ön sayfaya çalıştık arkası hiç planda yoqtu...walla bizde anlamadık demez mi...sınıf zaten o anda koptu...
Sayfa / 4
Birinci SayfaÖnceki Sayfa 1234 Sonraki SayfaSon Sayfa