quietesra Türkiye, Zonguldak Zonguldak Karaelmas Üniversitesi
gazicash demiş ki:
lise 1de biyoloji sınavına girerken edebiyat kitabının kapağının içine biyoloji kitabının kapağını yırtıp koymuştum(hoca sınav başlamadan önce sıraların altını kpntrol ederdide) herşey yolunda gidiyordu. hoca şüphelenip yanıma geldi ama bişey bulamadı daha sonra gördü sanırım sıranın altını didik didik aramaya başladı ve kitabı eline alıp içini açtı
sonrada; soytarısın sen ya! devam et dedi kitabı aldı gitti.
o sınavdan 80 almıştım hoca sınav sonuçlarını okurken;
ben sana bu notu nasıl vermişim diodu
vala süper bır yontem aslında ama hoca uyanık cıkmıs sende sınıf ogretmenı olunca yaptgın gozunun onune gelır emımn kı sende uyank bır ogretmen olursun:)
ya ben din dersinde kopyadan yakalandım ve hiç itiraz etmeden kağıdı verip çıktım hatta hocanın beni dinsiz sanmasını bile göze almıştım
ama üniverstede bizim sınıfta bi kız yakalandı hocaya yalvarmalar ağlamalar yalakalıklar çok şaşırdım yani eğer kopya çekiyosan yakalanma riskini göze almışsın demektir değil mi acaba ben mi yanlış düşünüyorum tabi 6 ay uzaklaştırma var işin ucunda
MB69 Türkiye, İstanbul İstanbul Teknik Üniversitesi
niiyal demiş ki:
ya ben din dersinde kopyadan yakalandım ve hiç itiraz etmeden kağıdı verip çıktım hatta hocanın beni dinsiz sanmasını bile göze almıştım
ama üniverstede bizim sınıfta bi kız yakalandı hocaya yalvarmalar ağlamalar yalakalıklar çok şaşırdım yani eğer kopya çekiyosan yakalanma riskini göze almışsın demektir değil mi acaba ben mi yanlış düşünüyorum tabi 6 ay uzaklaştırma var işin ucunda