Merhaba,
Tekardan tesekkurler.
Oncelikle ben bu okul için tercümanlık işlerini yapıyorum. Ancak size bildiğim kadarını soyleyeyim.
Okul yeni kurulmus olmasına ragmen yöneticiler ve öğretim üyeleri dahil, çoğu italya genelinde çok iyi bilinen ve çok başarılı insanlardır.
Floransa da hayatımda gördüğüm en güzel şehirlerden biridir. Dil konusunda da zorluk çekeceğine inanmıyorum, ancak okuldaki dersler ingilizce olmakla beraber, ek italyanca dersi de veriliyor. Bir taşla iki kuş vurmuş olursun. Ve eminim ki İtalya'da tasarım okumak kariyerin için yapabileceğin en iyi şeylerden biri olur.
Dürüst olmam gerekirse bahsettiğin diğer okullarla ilgili pek bir bilgim yok. Senin söylemen üzerine Florance Design Academy'nin websitesine baktım, ancak senden daha fazla bilmiyorum
Belki de yapman gereken, bu okulları bitirmiş birilerini bulup onlarla konusmak... Biraz zor bir iş, ama...
Dediğim gibi, okulun direktörü ile iletişim içindeyim. Eğer sitede bulunmayan bir şey hakkında bir sorun varsa ben ona iletirim. Veya websitesine bulunan e-mail adresine mesaj gönderirsen sana yardımcı olacaklarından eminim.
Finansal yardım konusunda da, hangi basvuru formunu doldurdun emin değilim, ancak basvuru formunda ' yardıma ihtiyacınız var mı' yazan yere tik atarsan zaten değerlendirmeye alınmış olacaksındır... Surada:
http://www.florence-institute.com/index-2.html
Umarım biraz da olsun yardımcı olabilmişimdir,
Sevgiler,
N. Yazgin