Mesaj Panosu

AZAERBAYCAN ÜNİVERSİTESİ İÇİN ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR...........
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

2008-04-23 (19:39)
wosiwosi
Bay
wosiwosi
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Teknik Üniversitesi
mrb.uzun lafın kısası kaşınan varsa gelsin hertürlü yardım ederiz.ama eğer bişeyler öğreneyim adam gibi bi okul okuyayım diyosanız 1 sene daha hazırlanın...
2008-04-26 (22:37)
aslıbyrk
Bayan
aslıbyrk
Türkiye, Kocaeli
Gebze Sarkuysan Lisesi
ben eczacılık tıp veya kimya okumak istiorum yardımcı olursanız sevinirim hiçbi bilgim yok çünkü.biçok ülkeyi araştırıorum ama henüz aklıma yerleştirdiim bi ülke yok.şimdiden teşekkürler..
2008-04-26 (23:18)
shensoy
Bay
shensoy
Azerbaycan, Bakü
ewet millet herkesin bi derdi varr burdakilerdee turkiyeden kacmaya calisio anlasilan gelin abi herkese kapimiz acik!!! herkes diline dolamis rusvet de rusvet abi vermeyen vermio hic bosuna yirtinmain adam gelmis 1sene once atip tutuyo gelmis 2 sene once atip tutuyo deselerki universite yasantisi yok anlarim ama bu adamalr toplasan 2 yilda en gfazla 2 ay okula gitmisler belkide gitmemisler sallioalr kac defa kendi cabanla sinv veremeye calistinda veremedin goster baana ben vericem sinav parani (api haric onlar kendileri kasindi) ewet var abi rusvet ama sen yil boyu yatarsan okula gitmez isen derslerle alakan yoksa hersey var benim 4, yilim seneye kurtulcam insallah az kaldi calistim gectim calismadim parasini verdim gectim suan calismiom gene vericem ama abartmbaya gerek yok,.....
tip soran arkadaslar tip istiosun isin insan sagligi insan hayati tavsiye etmiyoruzz ama suda bi gercek ki en fazla degisim gosteren universite tip universitesi adamlar guzel seyler yapmaya calisiolar ama bi yere kadar tip egitimini burda almaniz gereksiz bos cunku gun gecmioki yeni bsey cikmasin tipta burda ise hem arac gerec bakimindan hemde tedavi yontemleri ve egitim kadrosu acisindan cok fazla bisey elde edemezsiniz haaaa su varr son bilgilerime dayanarak 3 yil burda geriye kalan 3 yili da turkiyede tamamliosun (yok ile gelenleri kastediorum ) belki aradaki mesafeyi kapatabilirsiniz ama tip cok zorr yani yanliss tercih burasi
aylik harcamalara gelinde:
aylik 500 dolar normali 350 asgari azamisini solmeye gerek yok herkesin babasi bilirsahsen ben calisiorum okldan soralari gunluk masrafim isyeri tarafindan karsilanio bu nedenle fazla masrafim yok ama hesapladigimda 600-650 dolar arasi bi para harciorum
umarim yardimci olabilmisimdir
Çok kızmış Niyeti kötü Niyeti kötü Çok kızmış
2008-04-29 (23:38)
erman48
Bay
erman48
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
azerbaycan son tercihinizse kesinlikle gelinecek bir yer rusvet olaylarida abartma her unide olmuyor.yasam cok rahatdir uslu durulduu takdirde azerbaycanla kultur farkinida unutmamak gerekir.Hemen hemen Turkiyedeki harciyacaiiniz parayi harcarsiniz belki daha ucuz olabilir.insanlarina gelince iyisi de var kotusu de genelleme yapilamaz.Son tercihiniz ve baska sansiniz yoksa tavsiye ederim.Denkliksiz kesinlikle gelmeyin.
2008-04-30 (00:45)
bezpokoj
Bay
bezpokoj
Azerbaycan, Bakü
Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi
herkes gelmeyin demsine ragmen neden buraya her yil bi cok ogrenci gelio bende geldim gelme gelme demelerine ragmen demekki gelmeyin deyince insanlarin gelesi gelio gelin gelin hersey cok guzel cok mutlu olursunuz diyelim bakalim ozaman kimse gelmez hehhe Gülüyor
Sakın Gelmeyin !!! 2008-05-01 (12:22)
Guitarist29
Bay
Guitarist29
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Assla tavsiye etmem gelmenizi !!! Burası berbad bi yer. Üniversitelerde ruşvet çok geniş yayılmış. Bazı arkadaşlarımız söylüyor ki, istemezsen vermezsin. Doğru, ama bir hafta sıkı ders çalışıp yoruldukdan sonra aniden beyninde bi fikir yaranır Fikir acaba parasını verip kurtulsam mı bu işkenceden Mr. Green Sonuçda insan hep kolaya koşar yapısı itibariyle. Ve bir kez ruşvet verdinmi alışırsın buna. Amma ruşvet vermek mümkün olmayınca çalışıp okursun ve istediyini elde edersin. Hem öyretmenleri çok kötü: buyuk ekseriyyeti çok kaba ( sınıfa girerken kendilerini diktatör sanirlar gerizekalı yaratıklar Çok kızmış ) ve metodik bilgileri 0 dene bilir. Bakın, ben azeriyim, aslında guya boyle konuşmamam gerek ama oyle yoruldum ki burda bu yıl üniversiteyi bitirdiyim sevinçden uçuyorum nerdeyse. Düşünün, ben geolojide okuyorum ama bir kez bile bizi praktikaya (siz ne diyorsunuz bilmiyorum Çok mutlu ) götürmediler.
Neyse, biz burdan kaçmaya çalışıyoruz, siz buraya gelmeye Mr. Green Hem son yıllarda her şeye zam geliyor, rakamlar 2-3 kat artdı nerdeyse, yaşamak çok pahalı oldu. Yine de gelicem diyorsanız ... söyleyecek bi şiy kalmıyor bana. Sorularınız olursa yanıtlarım
lütfen yardımcı olunnn 2008-05-02 (22:37)
yeşimati
Bayan
yeşimati
Türkiye, Aydın
Adnan Menderes Üniversitesi
ben azerbaycanda eğitim fakültesi okumak istiyorum ama denklik sorunu yaşar mıyım
2008-05-04 (07:03)
Guitarist29
Bay
Guitarist29
Azerbaycan, Bakü
Bakü Devlet Üniversitesi
Denklik sorunu derken ? Anlayamadım Gülümsüyor
2008-05-08 (00:26)
yeşimati
Bayan
yeşimati
Türkiye, Aydın
Adnan Menderes Üniversitesi
orda eğitim fakültesi okuduktan sonra türkiye de öğretmen olmak için denklik veriliyor muu
2008-05-08 (20:22)
shensoy
Bay
shensoy
Azerbaycan, Bakü
arkadasim egitim fakultesi yok buradaa onu aklindan ciakr diplomayi aldiginda fen edebiyat statusune girersin ogretmenlik icinde formasyon alman gerekio diploma aldiktan sora

Sayfa /2Birinci SayfaÖnceki Sayfa 12

Ücretsiz Kayıt Ol