bestedizem demiş ki:
arkadaşlar lütfen yardım...
denklık önemsemeden gitmek isteyen biri kesinlikle bir üniversiteye yerleşebilir mi? ve hiç yabancı dili olmayan ingilizce vs. hiç bi dil bilmeyen biri bu üniversitelerden birine kabul edilebilir mi?giriş için bir dil sınavı var mı?ve ilk gelindiğinde dil bilmemekten dolayı karşılaşılabilecek zorluklar nelerdir lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
rica ediyorum cvp verin
ve denklik çok önemli mi?eğer denlik olmayan bi üniversite bittiğinde sınava girilerek denklik alınabilir mi? öğretmenlik hakkı kazanmış biri türkiyede dershanelerde, özel okullarda öğretmenlik yapabilir mi?
Baska bir arkadasada soyledigimin aynini soylim sana kievde KPI universitesinde okuyan ayni zamanda Turk arkadaslara yardimci olan ve bunu kesinlikle kendine harclik cikarmak olarak dusunmeyen ama sende kabul edersinki bu yardim islemleri asamalarinda bir takim harcamalar oluyor bu harcamalari dilegetiriyor hepsi bu. Emin ol senin isini cok kolaylastirir. yani dusunsene ukraynada oldgunu ve ortamlari ogrendigini bir gun ortak bir karar aliyorsunuz ve hep beraber eyleniyorsunuz buda oyle iste o gun bir miktar fazladan para harciyorsun iste bu vericegin miktarda okadar yani.
Hakan MORCALI uc kurusun hesabini yapacak karaktere sahip degil bunu zaten konustugunda ve tanistiginda anlarsin.
http://utuod.phpbbsite.com/
hadi kolay gelsin.