RaGa demiş ki:
ben ogrencı dernegıne sordum agustos ayında bellı olacakmıs Ukrayna Odessa davetıye işi..ama KPİ den kesın alabılıyorlar davetıye ...
HAKAN MORCALİ demiş ki:
daha sonrakı asama ıse odessa gelıs, karsılama ,okul kaydı ve yurt kaydı bunlarıda hosuma gıtmeyerek soyluyorum ama ınanın yıne sızlerın artık bu bekleyıs ve sorunlardan kurtulmanız ıcın ..... hanımla haletmenızı tavsıye edıyorum(cunku okul yonetımının o hanımla bı ıkılı ılıskılerı var). bu ıslemler ıcınde ..... hanım ....$ alıyomus bılgınız olsun.
TEKRARDAN ARKDASLARIM SIZLERDEN VE AİLELERİNİZDEN DERNEĞİM ADINA ÖZÜRDILIYORUZ TAM ANLAMI ILE YARDIMCI OLAMADIGIMIZ ICIN!!!!
HAKAN MORCALİ utuod dernek başkanı
kıewden kesın alıyorlar kpi den amma
odessadan alacaklarıda YÖK yerleştirmesi için mecnıkof davetıyesi
odessada bu okulunda diğer okullarında davetıyelerı kılıtli kimse YÖK'ü sallamıyor
dernek talebeleri alabılselerdi gecen sene alırlardı herkesi şirkete yolladılar bağıra bağıra hemde YÖK yerleştirmesi olduğu halde ösym kitabında davetiyeleri dernek alacak diye deklare ettikleri halde bile
maalesef dernek talebeleri bu işi HALLEDEMEDİ
burada yani kısaca ukraynadan sana gelecek davetiye her halukarda burada anlaşması olan şirketlerden alınmak suretiyle sana yollanacak
bu işi bizim gibi talebeler vasıtası ilede yapsan mutlaka okulun anlaşmalı şirketıne öedeme yapılacak senin işlerini yapsın diye yani aracının aracısı olacak
sende zannedeceksinki buradaki talebe senin işini yapacak
ağustos ayı demek okulun açılmasına 5-10 gün kalması demek
burada okullar eylül 1 dedinmi açılır sen ağustosa kadar bekle davetiyen cıksın diye yılbaşına doğru gelirsin artık

bak aşağıda EGELİ NIKİ İLE ne YAZMIŞ 25 ekim 2007 de mecnıkofa davetıye yollayan ve takılıp peşine geldiği fırma hakkında
http://utuod.phpbbsite.com/post1505.html?highlight=#1505