Mesaj Panosu

2008 2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA UKRAYNA KİEVDE ÜNİVERSİTELERDE OKUMAK İSTEYEN ARKADASLAR BURADA BULUŞALIMM
Yeni Konu Aç Cevap Gönder

Sayfa /12Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

2008-04-27 (15:32)
RaGa
Bay
RaGa
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Lefke
Lefke Avrupa Üniversitesi
odessada okumak ıcın fırma gereklı yanı bumudur ... hay ben bole sıstemın ...
2008-04-30 (23:00)
sırrı
Bay
sırrı
Ukrayna, Odessa
Odessa National University
hamzaa demiş ki:
RaGa demiş ki:
ben ogrencı dernegıne sordum agustos ayında bellı olacakmıs Ukrayna Odessa davetıye işi..ama KPİ den kesın alabılıyorlar davetıye ...

HAKAN MORCALİ demiş ki:
daha sonrakı asama ıse odessa gelıs, karsılama ,okul kaydı ve yurt kaydı bunlarıda hosuma gıtmeyerek soyluyorum ama ınanın yıne sızlerın artık bu bekleyıs ve sorunlardan kurtulmanız ıcın ..... hanımla haletmenızı tavsıye edıyorum(cunku okul yonetımının o hanımla bı ıkılı ılıskılerı var). bu ıslemler ıcınde ..... hanım ....$ alıyomus bılgınız olsun.

TEKRARDAN ARKDASLARIM SIZLERDEN VE AİLELERİNİZDEN DERNEĞİM ADINA ÖZÜRDILIYORUZ TAM ANLAMI ILE YARDIMCI OLAMADIGIMIZ ICIN!!!!

HAKAN MORCALİ utuod dernek başkanı

kıewden kesın alıyorlar kpi den amma
odessadan alacaklarıda YÖK yerleştirmesi için mecnıkof davetıyesi
odessada bu okulunda diğer okullarında davetıyelerı kılıtli kimse YÖK'ü sallamıyor
dernek talebeleri alabılselerdi gecen sene alırlardı herkesi şirkete yolladılar bağıra bağıra hemde YÖK yerleştirmesi olduğu halde ösym kitabında davetiyeleri dernek alacak diye deklare ettikleri halde bile
maalesef dernek talebeleri bu işi HALLEDEMEDİ
burada yani kısaca ukraynadan sana gelecek davetiye her halukarda burada anlaşması olan şirketlerden alınmak suretiyle sana yollanacak
bu işi bizim gibi talebeler vasıtası ilede yapsan mutlaka okulun anlaşmalı şirketıne öedeme yapılacak senin işlerini yapsın diye yani aracının aracısı olacak
sende zannedeceksinki buradaki talebe senin işini yapacak
ağustos ayı demek okulun açılmasına 5-10 gün kalması demek
burada okullar eylül 1 dedinmi açılır sen ağustosa kadar bekle davetiyen cıksın diye yılbaşına doğru gelirsin artık Gülüyor Gülüyor Gülüyor
bak aşağıda EGELİ NIKİ İLE ne YAZMIŞ 25 ekim 2007 de mecnıkofa davetıye yollayan ve takılıp peşine geldiği fırma hakkında

http://utuod.phpbbsite.com/post1505.html?highlight=#1505

odessa için maalesef böyle aynen katılıyorum
?? 2008-05-01 (18:08)
chagrishim
Bay
chagrishim
Türkiye, Ankara
Yenimahalle Gaziçiftliği L.(Y.D.A.)
ben de inş gideceğim ama bir sorunum var ukraynada hem para verip okuıosun ama bir de ösym kitapçığında uçak mühendisliği var puanı da var.o puanı almadan gidemiyoruz değil mi.eğer gidiyorsak o puanı neden alıyoruz.öss ile uçak muhendisliğini kazanınca yıne para ödüyorsun.bilgisi olann kafamın karışıklıgını duzluge çıkarabilir mi
2008-05-02 (02:04)
stomatologg
Bay
stomatologg
Ukrayna, Kiev
Bogomolets National Medical University Of Ukraine
sırrı demiş ki:
hamzaa demiş ki:
RaGa demiş ki:
ben ogrencı dernegıne sordum agustos ayında bellı olacakmıs Ukrayna Odessa davetıye işi..ama KPİ den kesın alabılıyorlar davetıye ...

HAKAN MORCALİ demiş ki:
daha sonrakı asama ıse odessa gelıs, karsılama ,okul kaydı ve yurt kaydı bunlarıda hosuma gıtmeyerek soyluyorum ama ınanın yıne sızlerın artık bu bekleyıs ve sorunlardan kurtulmanız ıcın ..... hanımla haletmenızı tavsıye edıyorum(cunku okul yonetımının o hanımla bı ıkılı ılıskılerı var). bu ıslemler ıcınde ..... hanım ....$ alıyomus bılgınız olsun.

TEKRARDAN ARKDASLARIM SIZLERDEN VE AİLELERİNİZDEN DERNEĞİM ADINA ÖZÜRDILIYORUZ TAM ANLAMI ILE YARDIMCI OLAMADIGIMIZ ICIN!!!!

HAKAN MORCALİ utuod dernek başkanı

kıewden kesın alıyorlar kpi den amma
odessadan alacaklarıda YÖK yerleştirmesi için mecnıkof davetıyesi
odessada bu okulunda diğer okullarında davetıyelerı kılıtli kimse YÖK'ü sallamıyor
dernek talebeleri alabılselerdi gecen sene alırlardı herkesi şirkete yolladılar bağıra bağıra hemde YÖK yerleştirmesi olduğu halde ösym kitabında davetiyeleri dernek alacak diye deklare ettikleri halde bile
maalesef dernek talebeleri bu işi HALLEDEMEDİ
burada yani kısaca ukraynadan sana gelecek davetiye her halukarda burada anlaşması olan şirketlerden alınmak suretiyle sana yollanacak
bu işi bizim gibi talebeler vasıtası ilede yapsan mutlaka okulun anlaşmalı şirketıne öedeme yapılacak senin işlerini yapsın diye yani aracının aracısı olacak
sende zannedeceksinki buradaki talebe senin işini yapacak
ağustos ayı demek okulun açılmasına 5-10 gün kalması demek
burada okullar eylül 1 dedinmi açılır sen ağustosa kadar bekle davetiyen cıksın diye yılbaşına doğru gelirsin artık Gülüyor Gülüyor Gülüyor
bak aşağıda EGELİ NIKİ İLE ne YAZMIŞ 25 ekim 2007 de mecnıkofa davetıye yollayan ve takılıp peşine geldiği fırma hakkında

http://utuod.phpbbsite.com/post1505.html?highlight=#1505

odessa için maalesef böyle aynen katılıyorum

Gitmeyiverin 1sene odessaya demek ogrenci fazlalari varki bole bi sherefsizlik yapiolar.

kirima gidn mesela turkche pratik yapma shnasinizda olur orda...
2008-05-03 (18:49)
trol
Bay
trol
Ukrayna
chagrishim demiş ki:
ben de inş gideceğim ama bir sorunum var ukraynada hem para verip okuıosun ama bir de ösym kitapçığında uçak mühendisliği var puanı da var.o puanı almadan gidemiyoruz değil mi.eğer gidiyorsak o puanı neden alıyoruz.öss ile uçak muhendisliğini kazanınca yıne para ödüyorsun.bilgisi olann kafamın karışıklıgını duzluge çıkarabilir mi

evet arkadaşım osym yerleştırmesi ile geleceksen
hem kazanacaksın hem para vereceksin ama memlekette denk olacaksın
MEMUR OLABILECEKSİN
kazanamassan gene geleceksın gene para vereceksin ama memur olmak için denklık sınavına gıreceksin memur olacaksın
yada memur olmak istemıyom dıyeceksın
denklık sınavına gerek yok özel sektorde
mulakata gırıp iş başı edeceksin
para işini kafaya takma TURKIYEDE KAZANINCA NASIL HARÇ VERIYON ev tutuyon yada yurda cıkıyon para harcıyorsan okuyacaksan para harcıyacaksın
parasız eğitim vs bu işler yok artık
parasız cuma bile kılınmıyo camiide
2008-05-04 (03:29)
RaGa
Bay
RaGa
Trol guzel acıklamısın Gülümsüyor dershanelere verılen paralara yazık valla ... hıc bır hukumet oss ye care bulamadı ve bulamıcak !
2008-05-04 (17:19)
abge
Bay
abge
Türkiye, Çorum
Çorum Cumhuriyet Lisesi
RaGa demiş ki:
Trol guzel acıklamısın Gülümsüyor dershanelere verılen paralara yazık valla ... hıc bır hukumet oss ye care bulamadı ve bulamıcak !

ahhh dersane 4milyar bayıldık Niyeti kötü Niyeti kötü
çaresi belli aslında okulları 3 vardıya yapacaklar kimse dışarda kalmaz Gülüyor Gülüyor
2008-05-04 (22:29)
RaGa
Bay
RaGa
herşey degısır bu egıtım sıstemı degısmez ımkansız gıbı bırsey Çok mutlu
bır sorum olacak bılen arkadaslar lutfen cevaplasın
HAZIRLIK SINIFINI ODESSA DA OKUYAN BIR OGRENCI 1.SINIFI KIEVDE HERHANGI BIR UNIVERSITEDE OKUYABILIRMI ?
ukrayna:S:S 2008-05-05 (22:43)
chagrishim
Bay
chagrishim
Türkiye, Ankara
Yenimahalle Gaziçiftliği L.(Y.D.A.)
arkadaşlar ukraynada turk ogrencılerın hallerını izledım youtubede hiç hoşuma gitmedı hemen vazgectim.onları goren kımse oraya gitmez özellikle 6.yurt diye bi video war:(
2008-05-06 (14:05)
RaGa
Bay
RaGa
Ukrayna kiev de KPİ unıversıtede var 6.yurt
yurdu guzel degıl ama unıversıte kalıte ... 3 4 ay sonra eve cıkarsın arkadaslarınla o sorun olmaz ...
ben odessa dusunuyorum daha temız yurtlar var ...

Sayfa /12Birinci SayfaÖnceki Sayfa … 45678 … Sonraki SayfaSon Sayfa

Ücretsiz Kayıt Ol